تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 354 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

media player وصلش کن و توی ویندوز 7 با خود Sync مدیا پلیر کانورت هم میکنه.
    ممنون از جوابت ولی ویندوز من xp هست...

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان
    متاسفانه من با یک مشکل مواجه شدم و آن هم اینکه زمانی که پورت USB رو از طرف کامپیوتر به گوشیم وصل میکنم و وارد محیط نرم افزار Samsung New PC Studio میشم بعد از مدت کوتاهی سرچینگ گوشی رو پیدا میکنه و آیکون گوشی به نمایش درمیاد حتی نام گوشی رو هم مینویسه اما وقتی که بر روی آیکون گوشی کلیک میکنم پنجره ی مربوط به گوشی باز میشه ولی پیغام لودینگ میده و حتی تا 10-15 دقیقه بعد هم در حال لودینگ هست اما بعد از این مدت پیغام faild cannection رو نشون میده...
    خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی راجع به حل این مشکل داره لطفاً به من کمک کنه...
    این هم عکسی از صفحه ی مربوط به نرم افزار و مشکل بنده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم از همه تقاضا میکنم من رو راهنمایی کنید...
    الان من فقط میتونم گوشیم رو به عنوان فلش به کامپیوتر وصل کنم...
    اونجوری وقتی میخواستم چیزی روی گوشیم بریزم،خود برنامه اون فایل رو تبدیل میکرد به فرمتی که گوشی میتونه اجراش کنه اما الان خیلی سخته که بخوام تازه خودم فرمتش رو عوض کنم و بعد بریزمش رو گوشیم...

اگه میشه یه راه حلی واسه این نرم افزار یه من بگید...
    کسی نیست بگه من چی کار کنم؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چنتا مشکل استار میره رو اعصاب!
    1-مدیا پلیر گوشی.باید بررای اضافه کردن یه آهنگ به پلی لیست بین شونصد تا آهنگ و زنگ و کوفت و زهر مار بگردی دنبالش !!
    2-صفحه کلید کامل فارسی نداره! این کره ای ها مارو اندازه این عربها و طالبانهای افغانستان هم حساب نکردن!
    کسی می دونه تو فریم ور های جدید صفحه کلید فارسی هست یا نه؟
    آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

1-مدیا پلیر گوشی.باید بررای اضافه کردن یه آهنگ به پلی لیست بین شونصد تا آهنگ و زنگ و کوفت و زهر مار بگردی دنبالش !!
    2-صفحه کلید کامل فارسی نداره! این کره ای ها مارو اندازه این عربها و طالبانهای افغانستان هم حساب نکردن!
    آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش
    آره مشکل بزرگی هست
    تنها راهش اینه که بری از بخش خوانندها موضوع ها و غیره آهنگ ها رو جدا سازی کنی
    مثلا
    یه فولدر کپی مثلا سیاوش. تو بخش ادیت فایل خواننده اسم خواننده رو توی بخش artist بزنین
    بعد توی گوشی که کپی کنین توی بخش Artist فولدر سیاوش جدا میشه و میشه به ترتیب خواننده آهنگ ها رو جدا سازی کرد
    ولی به طور کلی آره قبول داره. مشکل بزرگیه
    -
    فریم ور شما قدیمی هست
    الان من هم فارسی خوب تایپ میکنم هم تشخیص دست خط فارسی هم دارم. شما فقط باید فریمور رو آپدیت کنین!!

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه.
    باید از والپیپر های از ابتدا 720*400 استفاده کنی ضمنا موقع انتخلاب با نگه داشتن ناخن روی گوشه کادر انتخاب میتونی کادرو بزرگتر کنی تا همه ی عکسو بگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش.
    باید از والپیپر های از ابتدا 720*400 استفاده کنی ضمنا موقع انتخلاب با نگه داشتن ناخن روی گوشه کادر انتخاب میتونی کادرو بزرگتر کنی تا همه ی عکسو بگیره.
    میدونم، منم از همین والپیپرهای توی فروم استفاده کردم و کل کادرو هم انتخاب کردم ولی در هر حالت یه جوری میشه یا زیاد بزرگه یا یه قسمت از عکس نیست. به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر

در مورد صفحه کلید هم،‌گوشی من فکر کنم فرمورش آخرین نسخه هست. نه تنها کیبورد فارسی کامل نداره، بلکه اردو هم نداره!

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر
    یعنی چی؟ شما فقط عکس وسطی اون سه تا رو میبینی توی دسکتاپ گوشی بقیه توی 2 تا دسکتاپ دیگن که با کشاندن صفحه به راست و چپ میشه دیدشون.
    یه سری به vimeo بزن فیلمای کار باهاشو ببین میفهمی.
    درضمن کیبورد فارسی qwerty هیچ استاری نداره. ولی عربی داره.
    Last edited by mojtabaalemi; 14-11-2010 at 06:54.

9. این کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میدونم، منم از همین والپیپرهای توی فروم استفاده کردم و کل کادرو هم انتخاب کردم ولی در هر حالت یه جوری میشه یا زیاد بزرگه یا یه قسمت از عکس نیست. به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر

در مورد صفحه کلید هم،‌گوشی من فکر کنم فرمورش آخرین نسخه هست. نه تنها کیبورد فارسی کامل نداره، بلکه اردو هم نداره!
    در مورد والپیپر شما میری تو این مسیر Settings > Display and light > Wallpaper > Images بعدش عکسی که میخوای رو انتخاب کن. ولی اصلا به اون کادر و تنظیمش کاری نداشته باش Set رو بزن و بیا بیرون. حالا اگر دوباره بری تو Wallpaper اون عکسی که قبلا انتخاب کرده بودی تو همین جا هست، یعنی نیازی نیست بری تو Images. اگر از این لیست انتخاب کنی خود گوشی عکس رو fit میکنه. البته رزولوشن عکس باید 400*240 باشه

این هم یکی از والپیپرهای خودمه ( همچین یه کم 16+)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by romantic; 17-11-2010 at 00:25.

11. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

چطور میتونم زنگ اس ام اس رو تغییر بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •