این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه
این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه
ممنون از جوابت ولی ویندوز من xp هست...
کسی نیست بگه من چی کار کنم؟؟؟؟![]()
چنتا مشکل استار میره رو اعصاب!
1-مدیا پلیر گوشی.باید بررای اضافه کردن یه آهنگ به پلی لیست بین شونصد تا آهنگ و زنگ و کوفت و زهر مار بگردی دنبالش !!
2-صفحه کلید کامل فارسی نداره! این کره ای ها مارو اندازه این عربها و طالبانهای افغانستان هم حساب نکردن!
کسی می دونه تو فریم ور های جدید صفحه کلید فارسی هست یا نه؟
آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش.
آره مشکل بزرگی هستچنتا مشکل استار میره رو اعصاب!
1-مدیا پلیر گوشی.باید بررای اضافه کردن یه آهنگ به پلی لیست بین شونصد تا آهنگ و زنگ و کوفت و زهر مار بگردی دنبالش !!
2-صفحه کلید کامل فارسی نداره! این کره ای ها مارو اندازه این عربها و طالبانهای افغانستان هم حساب نکردن!
کسی می دونه تو فریم ور های جدید صفحه کلید فارسی هست یا نه؟
آقا مجتبی!والپیپر استار سه تایی هستش.تو سایت هم والپیپر هست هم برنامه ساختنش
تنها راهش اینه که بری از بخش خوانندها موضوع ها و غیره آهنگ ها رو جدا سازی کنی
مثلا
یه فولدر کپی مثلا سیاوش. تو بخش ادیت فایل خواننده اسم خواننده رو توی بخش artist بزنین
بعد توی گوشی که کپی کنین توی بخش Artist فولدر سیاوش جدا میشه و میشه به ترتیب خواننده آهنگ ها رو جدا سازی کرد
ولی به طور کلی آره قبول داره. مشکل بزرگیه
-
فریم ور شما قدیمی هست
الان من هم فارسی خوب تایپ میکنم هم تشخیص دست خط فارسی هم دارم. شما فقط باید فریمور رو آپدیت کنین!!
باید از والپیپر های از ابتدا 720*400 استفاده کنی ضمنا موقع انتخلاب با نگه داشتن ناخن روی گوشه کادر انتخاب میتونی کادرو بزرگتر کنی تا همه ی عکسو بگیره.این والپیپرهارو چجوری میشه گذاشت؟ وقتی تنظیم میکنیم اگر کل عکس رو انتخاب کنم اونقدر بزرگ میشه که تو صفحه فقط یه تیکش معلومه.
میدونم، منم از همین والپیپرهای توی فروم استفاده کردم و کل کادرو هم انتخاب کردم ولی در هر حالت یه جوری میشه یا زیاد بزرگه یا یه قسمت از عکس نیست. به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر
در مورد صفحه کلید هم،گوشی من فکر کنم فرمورش آخرین نسخه هست. نه تنها کیبورد فارسی کامل نداره، بلکه اردو هم نداره!
یعنی چی؟ شما فقط عکس وسطی اون سه تا رو میبینی توی دسکتاپ گوشی بقیه توی 2 تا دسکتاپ دیگن که با کشاندن صفحه به راست و چپ میشه دیدشون.به هر حال اون تصویر 3تایی که تو کامپیوتر یا تو فولدر عکسای گوشی میبینیم و قشنگه، به همون صورت نمیاد رو والپیپر
یه سری به vimeo بزن فیلمای کار باهاشو ببین میفهمی.
درضمن کیبورد فارسی qwerty هیچ استاری نداره. ولی عربی داره.
Last edited by mojtabaalemi; 14-11-2010 at 06:54.
در مورد والپیپر شما میری تو این مسیر Settings > Display and light > Wallpaper > Images بعدش عکسی که میخوای رو انتخاب کن. ولی اصلا به اون کادر و تنظیمش کاری نداشته باش Set رو بزن و بیا بیرون. حالا اگر دوباره بری تو Wallpaper اون عکسی که قبلا انتخاب کرده بودی تو همین جا هست، یعنی نیازی نیست بری تو Images. اگر از این لیست انتخاب کنی خود گوشی عکس رو fit میکنه. البته رزولوشن عکس باید 400*240 باشه
این هم یکی از والپیپرهای خودمه ( همچین یه کم 16+)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by romantic; 17-11-2010 at 00:25.
چطور میتونم زنگ اس ام اس رو تغییر بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)