واقعا کار کونامی محشر بوده
ساخت چهره ها و جزئیات و حرکتان بسیار زیبا کار شده
ترکیب چیدن و نوع تاکتیکها خیلی بهتر و واقعی تر شده
در کل پیشرفت چشمگیری رو داشته
واقعا کار کونامی محشر بوده
ساخت چهره ها و جزئیات و حرکتان بسیار زیبا کار شده
ترکیب چیدن و نوع تاکتیکها خیلی بهتر و واقعی تر شده
در کل پیشرفت چشمگیری رو داشته
آقا من این عکس رو همین الآن در حالت reply از pes2009 گرفتم! همونطورکه می بینید پای بازیکنا تو چمن فرو رفته ... حالا با توجه به اینکه من دموی 2010 رو بازی نکردم می خواستم یعنی چی که دوستان می گن چمن سه بعدی نیست ، یعنی مثل این عکس دیگه پا و توپ تو چمن فرو نمی ره!!!![]()
آقا من شرمنده جواب شما رو ندادم توی پ.خ . راستش من نمیتونم برات بفرستم بندرعباس ! خیلی کار داره
دوست عزیزم ربطی به کونامی نداره. چون اکثر کسانی که دانلود میکنند, فایل ستاپ دمو رو توی داکیومنت یا دسکتاپ میریزن واسه همینه یعنی وقتی که شما رو فایل exe ی دمو کلیک میکنید اون در واقع باید اکسترکت بشه واسه همین به فضا در درایو C نیاز داره.
شما اگر فایل دمو رو توی درایوی به جز C بریزید و از اونجا بخواید نصب کنید راحت تره البته به شرطی اینکه اون درایو هم فضای خالی داشته باشه.
این یه عکس از pes 2010 که نه توپ رفته تو چمن نه پای بازیکن
![]()
البته این دموش هست شاید توی نسخه ی اصلی اینطور نباشه.
پچ لگوی HD برای دمو:
بعد از باز کردن فایل.فایل را داخل فولدر img در جایی که بازی رو نصب کردید کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vampyre; 20-09-2009 at 01:05.
سلام دوستان حقيقتش اينكه نميدونم چرا تو بازي تصوير يه موج از بالا مياد ميره پايين اين مشكل رو تو ساكر 2009 هم داشتم كه نميدونم چجوري ولي درست شد بعد از يه مدتي
سيستمم بالاست گرافيك 4870 و رم 3گيگ و سي پيو 3.5 دوال ولي علت اين امر رو نميدونم در ضمن مانيتورمم t220p هست ولي الان تو دمو اين مشكل رو دارم خواهشن كمكم كنيد
آقا با مشکل ما کسی بر نخورده ؟خیلی حیاتیه ! اگه میشه یه کاری برام بکنید !
این فایل هایی که نصب کرده . اگه کسی اینترنتش سرعتش بالاست بقیه این ها و فایل های توی فولدر اصلی ( فایل اجرا و ... ) رو برام آپلود کنه ... فکر نکنم زیاد باشه !
مشکل از 2 فایل بعدیش هست ! بعدیش 2 کیلوبایته و بعدیش 40 مگه که تا میخواد بریزه ارور میده ... لطفا کمکم کنید ( روز عید ثواب داره ! )
Last edited by morix_001; 20-09-2009 at 08:48.
سلام
شما تو تنظیمان گرافیکی بازی گزینه Wait for Vsync رو فعال کنید تو 2009 هم باید همین کار و میکردید. اگر هم نتونستید از این تنظیمات اون رو فعال کنید از طریق برنامه ATi catalyst بخش 3D گزینه Wait For Vertical Refresh رو تا آخر ببرید به طوری که always on باشه.
Last edited by mosolim; 20-09-2009 at 09:32.
شما اکه با گرافیک بالا بازی کنین چمن هم 3 بعدی میشه مثل 09![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)