وقتی واردات متوقف بشه,خب کمیاب میشه....هرچی هم که کمیاب بشه گرون میشه!
وقتی واردات متوقف بشه,خب کمیاب میشه....هرچی هم که کمیاب بشه گرون میشه!
ممنون بابت اطلاع رسانی...
دوستانی که k43sm دارن، احیانا این مشکل رو ندارن؟
اوه اوه...من که کلا قید سی k رو زدم...سری A هم مثل kست؟
دوست من سری های n ایسوس فقط.یه نگاه به n53svبنداز.من پیشنهاد میکنم این مدل رو بخر.هم ظاهر زیبایی داره هم صفحه نمایش عالی و در کل همه چیش تکمیله
سلام. من یه لپ تاپ دیدم توی مغازه با این کانفیگ:
k45
cpu: i7 3610qm
ram: 6
grafic: 2 gt630
hard ?: 750
با گارانتی یکساله 2/050/000
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FULL HD بودن نمایشگر مزیت یه لپ تاپ به حساب میاد و اصلا هیچ تاثیری در پائین اومدن کیفیت تصویر در فیلم های کمتر از 1080 و بازی نداره.
دوست عزیز اگر میخوای نوت بوک Fhd بگیری درش شک نکن که در انتخاب نمایشگر کار درستی کردی البته این نظر من شاید بقیه دوستان نظر متفاوتی داشته باشند![]()
من یه مدل از HP رو دیدم که خیلی نظرمو گرفته، و مشخصاتش هم خوبه ولی مشکلی که هست با این وضعیت دلار هی قیمتش میره بالاتر
HP Pavilion g6-1326sx
مشخصات اینه:
پردازنده : Intel® Core™ i5-2450M
حافظه: 6 گيگابايت
هارد ديسك: 750 گيگابايت
گرافيك : 1 گيگابايت Radeon
گارانتی شرکت مادبران هم هست . مشخصات بیشترش رو میتونی بری تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اولا اینجا تاپیک مخصوص ایسوس هستش/دوما این لبتاب هم سی پی یو قدیمیه هم گرافیکش ضعیفه.موفق باشی
سلام دوستای گلم من میخوام یه نوت بوک بگیرم که باهاش بتونم بازی های روز رو راحت و روون و بدون لگ انجام بدم برندشم ترجیحا همین asus باشه قیمت هم تا 2 تومن راستی تو انجمن لپ تاپ های مالتی مدیا هم یه تایپک زدم اگه میشه اونجام بیاین و ی کمکی به این دوستتون بکنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)