الان قثمتش چنده؟
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
ببخشید قیمتش چنده؟![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
الان قثمتش چنده؟
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
ببخشید قیمتش چنده؟![]()
سلام
من موقع گذاشتن رمز مشکل دارم...وقتی می خوام رمز بذارم ازم رمز اولیه رو می خواد که من هر چی زدم قبول نکرد ( چهار تا صفر و اینا)...
کسی میتونه بگه رمز دیفالتش چیه؟؟؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
هشت تا صفر
سلام
یه مورد دیگه هم هست...اینه که عکس هایی که میگیره با کوچکترین تکانی تار میشه!!! راهی داره که اینجوری نشه؟؟؟؟؟؟
ممنون از توجهتون
خیر ، باید دقت کنین دستتون نلرزه ، یه استبیلایزر هم داره که خیلی کار خاصی انجام نمیده . بعضی از دوستان پیشنهاد میکنن از تایمر استفاده کنین چون لرزش دست هنگام فشار دادن دکمه ی شاتر پیش میاد و اگه از تایمر استفاده کنین اول شاتر رو فشار میدین بعد گوشی رو بدون لرزش نگه میدارین
شما anti shake رو اگه فعال کنید تا حد زیادی تاثیر میذاره و عکس های بهتری می تونید بگیرید.البته این گزینه زمانی که فلش زده بشه فعال نمیشه.
نه بابا آنتی شیک اصلا خوب نیست . جاهایی که نور کمه عکس رو سیاه میکنه . امتحان کنید که سیاه میشه تا حدی ...
توی نور کم امتحان نکردم ولی وقتی نور نسبتا کافی باشه با آنتی شیک خوب میشه.یعنی اگه فعالش نکنم کیفیت عکساش از 6630 مرحومم هم پایین تر میاد.متاسفانه...
در کل توی نور کم خیلی بد میگیره که باید توی تنظیمات ساتوریشن رو روی +1 بزارید تا بهتر بگیره
سلام ببخشید من i8910 دارم real player فایلهای ram رو لود نمیکنه لطفا یه نفر کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)