فقط با زبان فارسی مشکل دارید یا انگلیسی هم همین طوره؟
فقط با زبان فارسی مشکل دارید یا انگلیسی هم همین طوره؟
از پاسختون ممنونم. منظورتون از آپدیت درایو، درایو --- هست؟ اخه ویندوز اصلا سخت افزار رو نمیشناسه که من بخام درایوش رو نصب کنم. شاید منظور شما این باشه که من بدون شناسایی سخت افزار درایو رو نصب کنم و بعد اون رو از روی نت آپدیت کنم. آیا همین منظورتون بوده یا روش دیگه ای داره؟
نه اتفاقا فقط با انگلیسی مشکل دارم.
نه اتفاقا فقط با انگلیسی مشکل دارم.
البته دوستان لطف کردند و پاسخ شما رو دادند اما من همون شب جوابتون رو دادم که احتمالا ندیدید.
در موردTune-Up Utiliies 2010 هم باید بگم که من دارم ازش تو 7 استفاده می کنم و در لپ تاپ دل برادرم هم روی 7 نصبش کردم و هیچ مشکلی هم نداره و اتفاقا فلش ها رو هم باهاش برداشتم.
شاید نسخه شما مشکل داره؟!
یه توصیه برای همه:
خواهشاً به هر جای ویندوز میخواید ور برید، برید...ولی به این Security دست نزنید....
من نمی دونم به کجاش ور رفتی اگه یادت هست بگو شاید بتونم کمکت کنم....![]()
سلام
من دو ماهه که ویندوز هفت رو نصب کردم و خیلی خوب کار می کرد 24x7
تا اینکه از چند روز پیش بعضی وقت ها هنگ (freeze) میکنه!
هیچ نرم افزار یا سخت افزار جدیدی هم نصب نکردم.
درایو گرافیک را هم آپدیت کردم
توی قسمت power options هم گزینه full performance را انتخاب کردم (فریز شدن کم شده ولی باز هم هست!)
کسی این مشکل را داشته؟
مشخصات سیستم:
athlon 5600 - nvidia 8500 - 3 gb ram - win7 ultimate activated
بازم سلام.
2 تا مشکل اعصاب خورد کنی.
1) من می خوام عین xp بعضی از فایل هام رو بر اساس Modify مرتب کنم. اینجا Date Modify و Date داره ولی هیچ کدوم درست کار نمی کنن و فایل هارو نامرتب نشون می دن. من می خوام آخرین فایل های اضافه شده رو اول یا آخر هر فولدر ببینم. می شه این کارو کرد؟
2) بعضی از فایل ها مثل AVI ها رو من می خوام بصورت پیشفرض با Jet Audio باز کنم. پیشفرض روی وینمپ هست. با کلیک راست و اون قسمتی که می شه این کارو کرد، انجام می دم ولی وقتی ری استارت می کنم یا خاموش می کنم بازم بر می گرده رو همون وینمپ. اینو چطوری حل کنم؟
البته فکر می کنم هیچ راه حلی نداره ... ولی بازم منتظر شما دوستان با تجربه هستم.
سلام واسه سوال اولی. میتونی صعودی یا نزولی چیده شد فایلها رو تنظیم کنی>>>
R.Click/Sort By/Ascending or Descending .
ممنون ولی فرقی نمی کنه. کلا اون شکلی که من می خوام مرتب بشه نمی شه. قاطی پاتی میادسلام واسه سوال اولی. میتونی صعودی یا نزولی چیده شد فایلها رو تنظیم کنی>>>
R.Click/Sort By/Ascending or Descending .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)