اون جا باید دنبال مک تاویش بری و بعد میرسی به یه کوچه همونی که تیر زد به ماشین داره میدوه باید به پاش تیر بزنی
اون جا باید دنبال مک تاویش بری و بعد میرسی به یه کوچه همونی که تیر زد به ماشین داره میدوه باید به پاش تیر بزنی
یادش به خیر یادمه داشت که در میرفت تیر زدم صاف تو مغزش بعد دفعه بعد تیر نزدم فقط دنبالش رفتم دفه بعد زدم تو پاش
بعد تیر که میزنی بعد نشون میده ghost و mctavish"soap" توی گاراژ میمونن ghost سیم برق دستش هست گمون کنم می خوان طرف رو عقیم کنند بیچاره یارو![]()
Last edited by amirchifekkardi; 20-03-2010 at 15:43.
دمت قیژ بابا خوب یادته ها(رنگ ماشینه رو هم یادت مونده
)
با سلام می خواستم عید رو به همه تبریک بگم امید وارم در زندگی پیروز باشید
امید وارم این Spam حساب نشه
سلام عیدتون مبارک..بچه ها من تو مرحله ای که سقف داره ریزش میکنه تو یه محطوطه گیر افتادم باید چطوری از اون جا خلاص شم؟وسط محوطش هم یه موشک مانند افتاده..ممنون![]()
خب عزيز يه عكس بذار از همونجا كه هستي راهنماييت مي كنم
فکر کنم همون مرحله ای هست که باید دنبال یارات بریو و آخرش به یه طناب می رسی که میگیری و میری بالا
همونطور که دوستمون گفت یارامون رو که دنبال می کنیم می رسیم یه جا که سقف ریزش می کنه بعد دوباره به هوش میایم میبینیم پرایس کنارمونه به مکتاویش منور می زنه یه طناب از helicopter میفته میری نزدیکش f رو که بزنی خودشو به طناب متصل می کنه و بعد میری بالا اون مرحله در نقش خدا بیامرز روچ هستیم
ممنون بازی قاطی کرده ید اخه طنابی پایین نیومد واصلا بیهوش نشد..ولی دفهی بعد که رفتم درست شد...بازیش تموم شدراستی مگه این بازی چند تا شخصیت داشت...من دیدم هر وقت میمیرم دوباره زنده میشما... ولی من شخصا من دلم واسه اونی که تو اتیش سوزوندند خیلی سوخت ...پس اون مرگا اخر عمرشون بودند من فمکر میکردم 7تا جون داره طرف
شرمنده دوستان..من تا با بازیای codاشنا شدم نسخه های قبلی این بازی رو میشه به ترتیب نام ببرید؟شرمنده ها اینقد سوال میکنم![]()
یکی راهنمایی کنه. میخوام تو Garena آنلاین بازی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)