سلام من امروز برام اس ام اس اومد که صورتحساب اومده یازده هزار و خورده ای من که وقتی قرداد اوردن شاید هفته ی پیش بود پس چه طور شده که دوباره صورت حساب برام زدن تازه وقتی میخواستم سرویس بگریم گفتن ماه دوم رایگان هستش حالا چه طور شده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام من امروز برام اس ام اس اومد که صورتحساب اومده یازده هزار و خورده ای من که وقتی قرداد اوردن شاید هفته ی پیش بود پس چه طور شده که دوباره صورت حساب برام زدن تازه وقتی میخواستم سرویس بگریم گفتن ماه دوم رایگان هستش حالا چه طور شده
تا 7 روز قبل از تاریخ سرویس وقت دارید درخواست تغیر سرویس بدید.
اره جدیدا زود فاکتور میزنن 5 روز بعد از سرویس جدید...
یک بار برای من اصلا فاکتور نزدند
ماه دوم رایگان هست برای چی؟! جز مرکز مخابراتی هستید که یک ماه رایگان میدن؟!
Last edited by ahriman323; 11-02-2009 at 15:05.
نمیدونم وقتی خواستم سرویس بگیرم یارو گفت پول ماه اول رو که بدی ماه دوم رایگان هست حالا نمیدونم چه جوری شده
من ساعت 4 بعد از ظهر اون روزی که قراردادم تموم میشد رفتم و درخواست 512 اکو دادم (قبلش 128 اکو داشتم) و ساعت 12 شب یعنی 8 ساعت بعد از درخواست تغییر سرویس ، سرویسم 512 شد .![]()
عجب!!!
اینجا که قانونش اینه 7 روز قبل از سرویس جدید![]()
دوستان شاتلی که میگن دوباره باید نامه ببری ... (اینجوری خیلی بد میشه)
به نظر من به خاطر 5 تومن گرونتر بودن 512 نسبت به 128 ، ارزش نداره بخوای دوباره برگردی به 128 . البته باز تصمیم با خودته ...
این تست ها واسه من جواب داده .
من تست امروز رو میخوام . اگه کسی میتونه اینکارو بکنه ممنون میشم .
فکر نکنم دوباره نیاز به نامه باشه، چون نامه تو پرونده شما ثبت شده! ولی بازم بپرسی بد نیست.
جدی!!!خوش بحالت! تا حالا اینو نشنیده بودم! چه سرویس هستی که 11 تومنه؟
منم موافقم، سه ماهش تفاوتش 12 تومنه! یعنی ماهی 4 تومن! به نظر من هم ارزش نداره بخاطر ماهی 4 تومن برگردی 128! البته 128 هم خوبه، ولی شما که 512 داشتی اذیت میشی حامد جون.
درسته مهدی جان ولی 512 نمیگیرم 256 میگیرم که جز سرویس های پرسرعت باشه و ناممون هم اعتبار داشته باشه البته نامه من 1 سال اعتبار داره بعید میدونم بخوان گیر بدن بهش
این لندن رو من برات گرفتم همین الان سرویس 512 اکو
![]()
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)