آقا زیاد هم نزنید تو سر مال. ما چون یه سری اطلاعات غلط بدست آورده بودیم انتظار شگفتی داشتیم. اگه بخوای از بیرون نگاه کنیچیزه حقیه. به عنوان اولین گوشی آندروید یرند SE چیزه خوبی زده. مطمئنا بعدیش خیلی خیلی بهتره
آقا زیاد هم نزنید تو سر مال. ما چون یه سری اطلاعات غلط بدست آورده بودیم انتظار شگفتی داشتیم. اگه بخوای از بیرون نگاه کنیچیزه حقیه. به عنوان اولین گوشی آندروید یرند SE چیزه خوبی زده. مطمئنا بعدیش خیلی خیلی بهتره
ایکاش wifi router می گزاشتش تا کمتر پیش hd2 کم بیاره!
راستی فیلمبرداریش رزولوشنش چنده ؟
کاشکی میشد با ارتقاش مولتی تاچ میشد.ولی شاید هم شد!![]()
کاملاً تایید ميشه
در کل گوشيه خوبيه اما مقايسش باhd2 بی انصافيه من خودم به شخصه se رو بيشتر دوست دارم ولی اينکه hd2 بهتره رو نميشه انکار کرد.
هيرو رو كه حرفش هم نزن كه افتضاحه! فقط خوبيش مولتي تاچ بودن و خازني بودنشه!این hero با این کوتوله گیش مولتی تاچ هستش این چرا مولتی تاچ نشد.
در ضمن به آندروئيد دو هم قابل ارتقاعه! پس ريچل هم ميشه.
از اين لحاظ مشكلي نداره
به قول دوستان توقعات ما بالا بود .. و اين باعث شود كه يه ذره بوخوره تو ذوقمون.
سرعتش كه حرف نداره.
صفحه نمايشش هم كه ميزونه
فيلم برداريش هم كه مشخص نيست. هنوز جاي اميد هست ولي ما به كمش هم ساختيم! وي جي آ ميزون باشه بسه بسه! نه اچ دي باشه ولي فريم ريت پايين باشه! هرچند كه با اين سي پي يو خوبه خوب ميتونه اچ دي 30 فريم و حتي بالاتر هم بگيره.
آقا شما چرا دارید آندروید رو با win mo مقایسه می کنید؟ یه نظر به UI این گوشی بندازید. من 2-3 نفر نشونش دادم همه انگشت به دهن مونده بودن. win mo 7 که چه عرض کنم win mo 17 هم همچین UI نخواهد داشت. فقط چون سایز صفحشون یکیه دارید مقایسش می کنید؟ چی کم داره؟ کافیه به Android 2.0 آپگرید بشه اونوقته که رقیب نداره دیگه.
توجه توجه اطلاعیه مهم:
از عزادارانی که نامشون در لیست ذکر نشده خواهش میکنم به بنده یک فقره پ خ بدهند.
Last edited by SAEED_BARCELONA; 03-11-2009 at 23:14.
اينم كورارا كه در حاله اي از ابهام بود.
قيافش كه پسنده طبق معمول! تا باطنش چي باشه:
the phone features 3.5″ AMOLED touchscreen and 8.1 megapixel camera with autofocus and HQ-recording.
Last edited by Original Titan; 03-11-2009 at 23:46.
پائینشو مثل i8910HD در آورده.
طراحی دوربینشم مخواسته مثل مدلهای الجی و سامی دربیاره ولی نتونسته![]()
دقيقا من هم همينو گفته بود! درست مثل امنيا اچ دي در آورده! ولي خيلي قشنگ تر از اونه! عجب چيزيه! پشتشو نه! اين خيلي قشنگ تره! بكس اس اي تو طراحي ديگه غمي ندارن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)