مشتی طراحای کنکور که کتاب نمیتونن بدنچه کتابه خوبی سراغ دارید که طراحاش مال کنکور باشند؟
مشتی طراحای کنکور که کتاب نمیتونن بدنچه کتابه خوبی سراغ دارید که طراحاش مال کنکور باشند؟
نگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن تو مقاله اول گقته تو سال 86 نصف باقیمونده سهمیه رزمندگان به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده و سال 88 هم قراره مثل 86 باشه و تو مقاله دوم که مربوط به چند ماه فبل هست گفته تمام اضافی سهمیه رزمندگان در سال 86 به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده(مقاله دوم رو حتما کامل بخونین)
جزييات طرح ساماندهي سهميهها دركنكور 88
عباسپور: تخلف در کنکور 87 محرز شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahmud.k; 06-05-2009 at 13:52.
اینا خودشونم نمیفهمند چی میگن اگه بخوای به حرفای اینا دقت کنی هزاران تناقض پیدا می کنی که این یک نمونشه در مورد سهمیه ها باید صبر کرد تا ببینیم مجلس طرحی که داره چیه وچه جوری میخوان به این سهمیه ها سروسامان بدن خدا کنه کمی تدبیر رو چاشنی کار کنند و سهمیه رزمندگان رو یه خرده معقولش کنند تا هر کی واقعا حقشه بتونه از دانشگاهها استفاده کنهنگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن
یاحق
در مورد صبر کردن با شما موافق نیستم ایراد شما اینه که فکر می کنید می خوان یه جوری درستش کنن ولی اگه تاکید برخی روحانیون رو در مورد بومی گزینی ببینید نظرتون عوش میشه مجلس خودشو در مورد بومی گزینی کشیده کنار (یه ذره تهدید زیادشونم هست)
با توجه به این که در رشته های خوب درصد زیادی از سهمیه رزمندگان پر میشه یعنی خدود 20 در صد (مجلس هم همین فدر می خواد تغییرش بده) 20 در صد بقیشو نصف کنیم میشه 10 درصد یعنی تکمیل ظرفیت پارسال رو قبل از کنکور اعمال می کنن و اعتراضا دوباره بالا میاد و با دروغ گفتن تو تلویزیون همه چیزو عین پارسال ماسمالی می کنن تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که این خبر همه جا پخش شه تا اون موقغ نتونن فحشمون بدن
Last edited by mahmud.k; 04-05-2009 at 06:58.
چرا نمیشه برای مرحله بعد سنجش اینترنتی ثبت نام کرد؟
هی میگه کارت نداریم بعدا مراجعه کنید.
منظورم اینکه طراحاش خوب باشن و سوال استاندارد بدن!!مشتی طراحای کنکور که کتاب نمیتونن بدن
حالا کسی نمی خواد چیزی معرفی کنه؟؟!
سلام. من اومدم. دوستانی که پشت کنکوری نیستند ، تاکید میکنم پشت کنکوری نیستند و امسال پیش دانشگاهی بودند ، لطفا کتاب شیمی 2 خودشون رو باز کنند. فصل آخر تعریف گرافیت را با این مقایسه کنند.اگر تفاوتی بود بنویسند. مرسی
![]()
سلا م به همگی من تازه واردم انتگرال رو خوب بلد نیستم از کجا شروع کنم .........................
کدوم مرحله رو میخواین ثبت نام کنین؟
واسه آزمون این هفته که دیگه مهلتش تموم شده!
فقط واسه سوم میتونین ثبت نام کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)