سلام
یه مدته نمیتونم با نرم افزار یلهو کانکت شم. ولی با وب مسنجر یا گوشی میتونم
ورژنهایی مختلف هم امتحان کردم ولی درست نشد
چیکار کنم؟؟
ورؤن فعلی : 10.0.0.1102-US
سلام
یه مدته نمیتونم با نرم افزار یلهو کانکت شم. ولی با وب مسنجر یا گوشی میتونم
ورژنهایی مختلف هم امتحان کردم ولی درست نشد
چیکار کنم؟؟
ورؤن فعلی : 10.0.0.1102-US
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم با یاهو تازگی.
یاهو مسنجرم اواتور خیلی از ایدی ها رو نشون نمیده کنار ایدیشون تو ادد لیستم.ولی قبلا میداد.
یه مدت ویروسی شد ویروس رو پاک کردم حتی با Malwarebytes' Anti-Malware هم سیستم رو پاک سازی کردم. ویندوز رو هم عوض کردم. ولی فایده نداره. چیکارش کنم عکس ها رو نشون بده؟؟ هر کار میدونستم کردم ولی دیگه داره میره رو روانم این وضع.
یه کارشناس پیدا شه کمکی کنه صواب داره
یاهوم هم اخرین ورژنه
در انجمن نرم افزار هم جوابگو سوال شما شدم
از جدیدترین ورژن 11 استفاده کردید
در برخی از مواقع مشکل برمیگرده به شبکه اینترنت و مشکلات ISP و محدودیت های اون ها در زمان های خاص
عکس Display (آواتار) خیلیا رو نشون نمی ده یعنی واسه بعضی هارو نشون میده؟؟؟؟
اگه اینطوریه این بر میگرده به این که اون افرادی که عکسشون دیده نمیشه خیلی وقته آنلاین نشدن
و اونای که نشون میده یعنی انلاین شدن و عکسشون در سیستم شما ذخیره شده که حتی وقتی افلاین هستن عکسو نشون میده.
ممنون . نه مشکلش حاد تر از این حرفاس. نمیدونم چرا. نه عکس یکی دو نفر رو مثلا نشون میده اونم شانسی ولی خیلی های دیگه که همیشه عکس داشتن و نشون میداد برام رو دیگه نشون نمیده. این مشکلش از یه جای دیگس. اینی که شما میگی که عکس رو با توجه به زمان انلاین شدنه طرف نشون نده این بیشتر بر میگرده به سرعت isp ها. ولی این مشکلش یه جای دیگس
__________________________________________________ ____________
اقا مشکل رو حل کردم . ممنون. درست شد. نمیخواد جواب بدین
Last edited by zeos; 26-02-2011 at 01:11.
سلام بچه ها چرا وقتی من با دوستام کنقرانس میزاریم بعضی ها صدا ندارن بعضی ها دارن مشکل چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
غیر فعال بودن Voice و یا کم بودن صدا و یا قطعی و اختلال در بین مکالمه در کنفرانس برمیگرده به دو چیز
1- سرعت اینترنت
2-تنظیمات یاهو مسنجر
شما باید اول از همه از Ping اینترنت خودتون مطمئن بشید و سرعت اینترنت رو بررسی کنید که باعث بروز اختلال نشده باشه
در مرحله بعد باید در کنفرانس همه دوستان تیک گزینه Hands Free رو زده باشند و مهتر از اون اینکه کسی که کنفرانس رو برپا میکنه در همون مرحله اول ازش پرسیده میشه که Voice فال بشه و یا خیر که باید تیک گزینه Enable Voice For This Confrance رو بزنه
دوستان من چند وقتی هستش به یه مشکل عجیب برخوردم که راه حلی براش پیدا نکردم
موقعی که یاهو مسنجر هستم بعضی مواقع وقتی که alt+shift رو میزنم که زبان نوشتاری رو تغییر بدم یاهومسنجر هنگ میکنه و راهی بجز اینکه ازش خارج بشم و دوباره وصل بشم نداره.
دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام دوستان
چه جوریه که عکس آواتارم تو یاهوو واسه خودم تغییر میکنه ولی واسه دیگران این تغییر دیده نمیشه
احتمالاً کش میشه ولی خوب چهخ جوری میشه این کش رو از سرور یاهو پاک کرد
ترفندی چیزی وجود نداره؟؟؟
با سلام
با يه دور log out كردن مسنجر فكر كنم لود ميشه
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)