نه گرون نیست.سرویس 1 مگ با 2 گیگ ترافیک با شبانه 1 تا 10 ماهی 22 میده.
من الا ن شبها فیکس 1.68 دانلود دارم.
حساب کردم میشه 119 کیلوبایت بر ثانیه.
توی روز هم تقریبا روی 250 ثابته.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
نه گرون نیست.سرویس 1 مگ با 2 گیگ ترافیک با شبانه 1 تا 10 ماهی 22 میده.
من الا ن شبها فیکس 1.68 دانلود دارم.
حساب کردم میشه 119 کیلوبایت بر ثانیه.
توی روز هم تقریبا روی 250 ثابته.
من امروز به تمام پرسنل پیشگامان امروز ایمیل زدم.این متن ایمیل:
از طرف مدیر عامل،آقای حسین شمس این جواب برام اومد:سلام
من حدود یک ماهه که از 1 مگ به 2 مگ سرعتم رو ارتقاء دادم.هدف از این کار دانلود بیشتر در ساعات شبانه بود.اما بیشتر که نشد هیچ،کمتر هم شده.من قبلا از ساعت 1 تا 7 حدود 2.5 گیگ میگرفتم اما الان از 2 تا 6 حدود 1.6 میگیرم.سرعتم در ساعات شبانه نصف میشه
هر بار هم که با پشتیبانی تماس میگیرم جواب سر بالا میدن
متاسفانه سرویس 3 ماهه گرفتم.اگر اینطور بمونه به محض اینکه سرویسم تموم شد درخواست جمع آوری میدم و میرم از جای دیگه میگیرم. نه تنها من،خیلی از کاربران سرویس شما رو برای دانلود شبانه انتخاب میکنند.سرعت روزانه همه شرکت ها از شما بیشتره.قیمتشون هم پایین تر
میدونم که ایمیل زدن فایده ای نداره ولی چون یک سال و نیمه ازتون سرویس میگیرم وظیفه خودم دیدم بهتون بگم.این ایمیل رو واسه همه پرسنل فرستادم
موفق باشید
به نظرتون درست میشه؟با تشکر از ایمیل شما
به یاری خداوند ، تا 2 هفته آینده کلیه سرویسها به حد واقعی خود خواهند رسید و چنانچه مشکل شما مرتفع نشد ، لطفا نتیجه را به اینجانب مجددا ارسال فرمایید . قبلا از صبر و تحمل و همراهی شما متشکرم .
یعنی اصلا کمو زیاد نشده ؟کمترین چند بوده اگه ازین بیشتر شده تا چند رفته ؟
بد نیست سرعتش اما جالب نیست
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
بازم شکر جوابتو دادند چون من تاحالا چندین بار میل زدم اما هیچ کس جوابمو نداد
به نظر من نه دیگه همینه و بدتر نشه بهتر نمیشه حالا ایشاالله که بشه
من احتمال داره سری بعد از پیشگامان 2 مگ یکساله بگیرم قیمتش هم خیلی عالیهههههه
نه.رنجش همینه.شاید 30-40 مگ تفاوت داشته باشه.
قبلا که 3.2 گیگ هم گرفتم.میانگینش 2.5 بود.الان خراب شده.طبق گفته مدیر عاملشون باید درست بشه.
قيمت هاي 128 با 256 خيلي با هم فرق نداره،سرعتشون چقدر تفاوت داره؟واقعآ سرعت دانلود 256 دو برابره؟ در حد معمول سرعت دانلود 128 روزا و شبها بايد چه قدر باشه؟
چرا قيمت مودم هاي پارس آنلاين دو برابر شبكيه اس؟!
من جفتش رو داشتم توی روز 128 سرعتش 49 بود 256 حدودا 60 بود
اما شبها سرعت کاملا واقعی میشه یعنی 128 فیکس 15.9 و 256 مثل اینکه میگند 32 نیست یه کم کمتره
حتما مودلاش فرق داره یا اینکه پارس زورش بیشتر میرسه تو انداختن به مردم
چی کار مودمای سرویس دهنده ها داری برو بازار طالقانی یا پگاه (اولی بهتره)خودت بهترین و ارزون ترینشو به سلیقه و انتخاب خودت بخر
در ضمن از من میشنوی به هیچ وجه سراغ سرعت های پایین پیشگامان نرو که دیوانگیه محضه اما اگه سرعتای بالاشو میخوای کارت درسته و حتما این کارو بکن که به سودته
من ميخوام شبكيه بگيرم!مگه شبكيه و پيشگامان يكيه؟
آهان من فکر کردم میگی پیشگامان یا پارس آخه هر کی میاد این تاپیک همین سوالو میپرسه
ولی اون قسمت مودمشو درست گفتم ولی سرعتا هم نباید تفاوت زیادی با پیشگامانی که گفتم داشته باشه
من یکی از دوستام شبکیه داشت 2 ماه پیش میگفت خیلییی عالیه و چه سرعتی داره و.....
مرسی،پس شما میگین سرعتای بالا بگیرم ،128 فایده ای نداره؟
چرا 128 دیگه برا مصارف خونگی کافیه چون دیگه سرعتت 50 کیلوبایته اگه هم پارسو صبا بگیری سرعتت 140 هست یعنی 1 مگه در اصل سرویست
اما برای دانلود شبانه سرویس 128 خیلی مسخرست و در عمل هیچ دانلود شبانه ای نمیتونی بکنی یه فایلو که بخوای بگیری سالها و قرنها باید بشینی پا دانلودش که استهلاک کامپیوترشو با پول برقش میبینی اصلا نمیصرفه
اما اگه دانلود شبانه اصلا نداری بهت اینترنت مخابرات-پارس آنلاین-- صبانت رو پیشنهاد میکنم که پوله 128 رو میدی 1 مگ تحویل میگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)