خوب یه تستی کنن ببینن مشتری داره یا نهچرا شرکت باید برای پنلی که مشتری نداره هزینه کنه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب یه تستی کنن ببینن مشتری داره یا نهچرا شرکت باید برای پنلی که مشتری نداره هزینه کنه ؟
معمولا سرویسی رو برای تست میزارن که مشتری بالای سرش باشه و مطمئن باشن که در مرحله ی اول سوود هم نکنه ضرر نمیکنه
این نوع سرویس ها یوزر خص خودش و داره و این یوزر های خاص به هیچ وجه از شرکت ها خدمات نمیگیرن !!!
سلام.
مسعود اون نمودار پهنای باندی که تو صفحه قبل گذاشتی مربوط به کدوم سرویس بود؟
همین 512 محدود حجمی؟
پس چرا برای من اینطوری نیست؟!
![]()
هر دوش مربوط به سرویس 1 مگ هست
یکی از ماکس نت و یکی از همارا
هر دو هم در یک روز و یک ساعت گرفتم
اين سرويس خيلي خوبه و چون همه مشخصات و ..ثبت ميشه ديگه نميشه هر حرفي رو به اسم پشتيباني زد..همارا هم نشون داد كه به انتقادات توجهي ميكنه و دستش درد نكنه
راستي ميگم همارا نمي خواد سرويس 2 مگ رو راه بندازه؟ يكي از دوستان كه اين سرويس رو از يه شركتي گرفته خيلي تعريفشو ميكرد قيمتشم حدود 54 بايد باشه![]()
نه ماکس که بیشتر میده
تازه ماکس قیمتاشو یه چند تومنی هم زیاد کرده
سرعت بالاتر تلفات بیشتری رو داره و 100% برا یوزر خانگی زیان ده هست
هزینه ی تصادی ش هم بکنار
سلام
الان هم همارا سرويس 2 مگ رو مي ده![]()
همارا كجا سرعت 2 مگ ميده؟ من كه الان حدود يه سالي هست كه سرويس يك مگ رو استفاده ميكنم و برا استفاده اي كه دارم خيلي بدردم ميخوره و اگه 2 مگ باشه كه ديگه چه بهتر
قيمت هم فردا ازش ميپرسم ولي فكر كنم همون 54 يا 55 باشه كه عاليه البته ماكس نبود و اگه اشتباه نكنم يكي از نمايندگيهاي صبانت بود
سلام دوستاني كه از سرويس دهنده ي ماكس نت استفاده ميكنن ، سرويس دهي خوبي داره ؟ ميخوام يه adsl 128 نامحدود ازشون
بگيرم . حداكثر سرعت دريافت و ارسال داده در اين سرويس دهنده چقدره ؟
ممنون
سلام دوستان.یاهو و جی میل برای شما هم بسته شدن؟
الان با پشتیبانی همارا تماس گرفتم گفت مشکلی نداره.میتونین وارد بشین.میخاستم ببینم واسه همه اینطوریه یا واسه من؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)