تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 905 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ماشین من سمند هست
    الان تقریبا 2 هفته ای هست وقتی ماشین رو روشن میکنم بعد از اینکه روشن شد یک صدای سوت مانندی میده..! وقتی که گاز میدم و گاز رو ول میکنم این صدای سوت مانند شنیده میشه ماشین ایستا یا در حال حرکت این صدا رو میده
    ولی بعد از 3- 4 دقیقه کار کردن صدا از بین میره..هر چی هم که ماشین بیشتر روشن نشده باشه مثلا 24 ساعت این صدا بیشتره

روغن موتور هم عوض کردم درست نشد

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماشین من سمند هست
    الان تقریبا 2 هفته ای هست وقتی ماشین رو روشن میکنم بعد از اینکه روشن شد یک صدای سوت مانندی میده..! وقتی که گاز میدم و گاز رو ول میکنم این صدای سوت مانند شنیده میشه ماشین ایستا یا در حال حرکت این صدا رو میده
    ولی بعد از 3- 4 دقیقه کار کردن صدا از بین میره..هر چی هم که ماشین بیشتر روشن نشده باشه مثلا 24 ساعت این صدا بیشتره

روغن موتور هم عوض کردم درست نشد
    الان من با هردو ماشین ای مشکل رو دارم مال تسمست
    باید تنظیم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    آوانته دارم...40 تا کار کرده.... لازمه لنتش عوض بشه؟.........لنت فابریکش قیمت چنده؟....ایرانیهاش چطوره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که این همه خرج کردین مصرفتون مگه چقدر بوده
    نوع بنزین- شرایط کارکرد
    گرمای هوا
    ترافیک
    کولر همه تاثیر داره
    دوست عزیز من تو بهترین حالت امتحان کردم یعنی تو حالت دور موتور زیر 3 , ترافیک حداقل , کولر خاموش , معکوس کم .ولی باز هم مصرف بالاست و الان هم حدود صدی یازده تا دوازده داره میسوزونه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    آوانته دارم...40 تا کار کرده.... لازمه لنتش عوض بشه؟.........لنت فابریکش قیمت چنده؟....ایرانیهاش چطوره؟
    فکر می کنم 200 بود اوانته مصرف لنتش تقریبا زیاده ولی چک کنید که در صورت نیاز عوض کنید اتوماتیکه یا دنده ای؟
    لنتهای ایرانی بهتره برای ماشین های گران استفاده نشه چون خشکی اون ها دیسک ترمز رو خراب میکنه و ترمز راحتی و نرمی نداره
    البته لنتهای بد تر از ایرانی هم وجود داره

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دو سوال از شما
    آیا ماشین شما هم وقتی سرده فرمون رو تا آخر بپیچید صدای تسمش در میاد؟
    آیا اولی که ماشین رو روشن می کنید چراغ کمربند چشمک کی زنه با اینکه توی کاتالوگ نوشته نباید ؟
    ( سیستم پخش فابریکشو دارای جی پی اس اینترنت دوربین و ... براش گذاشتم و خیلی عالیه)

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز من تو بهترین حالت امتحان کردم یعنی تو حالت دور موتور زیر 3 , ترافیک حداقل , کولر خاموش , معکوس کم .ولی باز هم مصرف بالاست و الان هم حدود صدی یازده تا دوازده داره میسوزونه.
    با این شرایط هوا و بنزین خیلی هم زیاد نیست البته یکم بالاست از یک پمپ بنزین که فقط بنزین س و پ ر داره دو باک بنزین بزنید و امتحان کنید
    البته با وجود اینکه شما انژکتور شویی کردید و سنسور آکسیژن عوض کرردید همونطور که دوست گرامی فرمودند سیستم ای سی یو رو حتما چک کنید بعضی وقتا خطاها الکی هستند و با برخی از برنامه های ناقص ایرورشون نه تنها پاک نمیشه که تنظیم هم نمیشه و ایرور سنسور اکسیژن شما می تونه دلیل مهمی برای بالا رفتن مصرف شه
    به یه جای معتبر تر مراجعه و چک کنید
    نکته بعدی اینکه از سالام بودن اگزوز و دستکاری نشدن آن مخصوصا از لحاظ کاتالیزور مطمئن شید که خرابی اگزوز هم مصرف رو بالا می بره
    دیسک و صفحه ماشین هم تاثیر داره و اگه کهنه و خلاصی بالایی داشته باشه علاوه بر کم جان شدن ماشین مصرف رو بالا می بره

10. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فکر می کنم 200 بود اوانته مصرف لنتش تقریبا زیاده ولی چک کنید که در صورت نیاز عوض کنید اتوماتیکه یا دنده ای؟
    لنتهای ایرانی بهتره برای ماشین های گران استفاده نشه چون خشکی اون ها دیسک ترمز رو خراب میکنه و ترمز راحتی و نرمی نداره
    البته لنتهای بد تر از ایرانی هم وجود داره
    دنده ایه .... برای تشخیص حتما باید باز بشه ... 30 تا که کار کرده بود صدای جیس جیسش در اومده بود و جفت لنت جلو رو عوض کردم (همین ایرانیها گذاشتم) ...... برای تشخیص حتما باید باز بشه؟ هفته پیش بردم یه تعمیرگاه اومد همینطوری یه نگاه به تایر عقب انداخت و گفت لنت داره نگران نباشید!!! لنت فابریکش که میگید 200 تومنه واقعا کراه ایه یا کار برادران چین؟ ارزش داره 200 ت بابتش بدم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

پراید 131 اس ال مدل 90 دارم ،وقتی تو سرعت پامو از روی گاز برمیدارم صدایی مثل صدای بلبرینگی که با دست به سرعت بچرخونیش ،از موتور شنیده میشه !

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.حدس من اينه كه دنده زير گريبكس هستش.فعلا بيخيالش باش تا تعويض بعدي واسكازين اگه صدا كم يا زياد شده بود تو گريبكس دنبالش بگرد.شما ميتوني همين كار رو به اين صورت انجام بدي كه اول كلاچ رو بگيري بعد گاز رو ول كني.(البته در جاده اي مطمئن وخلوت و با سرعت مطمئنه)بعد بررسي كني كه باز هم صدا مياد يا نه.

14. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •