من هم این مشکلات رو دارم
راهنمای تاکسی من هم کار نمی کنه دیگه
ویندوز من 7 Ultimate 64 bit هست
در ضمن برنامه Follow me هم اجرا نمی شه ( همون ماشینی که مسیر تاکسی رو نشون می ده )
من هم این مشکلات رو دارم
راهنمای تاکسی من هم کار نمی کنه دیگه
ویندوز من 7 Ultimate 64 bit هست
در ضمن برنامه Follow me هم اجرا نمی شه ( همون ماشینی که مسیر تاکسی رو نشون می ده )
Last edited by knazari1; 17-07-2010 at 18:35.
اتفاقا منم همین مشکل رو دارم
قبلا هم مشکل اون راهنمای تاکسی رو داشتم باید ویندوز جید نصب کنیدتا درست بشه
البته شاید راه دیگه ای باشه ولی من که دائما ویندوز نصب میکنم
توی یه روز10بار ویندوز نصب کردم
نموم اون مشکلاتی که گفتن رو من دارم اون قسمت کهnot respondingمیده رو منم دارم تا آخر پرواز میرم یه دفعه میاد بیرون من بیچاره چند ساعت پای پروازم و قشنگ ترین قسمت پرواز هم موقع لندینگ هست که اینجوری میشه
خلاصه این ویندوز سون برای منم اینجوری هست اگه راه چاره بگید استفاده کنم من
با تشکر
من سرعت اینترنتم پایینه نمیتونم به اون صورت عکس آپ کنممی شه یک عکس در رابط با سوال اول از شبیه ساز بذاری با نرم افزار snag it
کادر بالایی که بالای همه پنجره ها هست که یکیش ضربدر هست یکشم منها یکشم 2 تا مربع کنار هم
و اون کادر پایینی که منوی Start هست
این ها همچنان موقع بازی هستند و مزاحم میشوند و راستی them رو هم تبدیل به Windows 7 Basic میکنه
تم تبدیل می شه و این ایراد نیست.... در حقیقت ویندوز با این کارش قابلیت گرافیکی خودش رو به حداقل می رسونه تا کامپیوتر شما با بیشترین توانش نرم افزار گرافیکیتون رو اجرا کنه....
وقتی که وارد بازی شدی برای از بین بردن کادرهای ویندوز کافیه که دکمه های ALT + Enter رو با هم بزنی تا به صورت Fullscreen در بیاد....
البته ویندوز من این کار رو خودش انجام می ده....
دوستان موافقید آموزش FMC هواپیماهای ایرباس Wilco رو با هم شروع کنیم ؟یا در مورد جهت یابی بوسیله NDB صحبت کنیم؟
پ.ن: چند نفر غیبت دارند![]()
سلام به همگی
خواهشا یه لینک درست و حسابی از ایرباس A380 برای ما بذارید....
هواپیماش باید درست و حسابی باشه...یعنی پنل و صدا گذاری و همه چی ردیف باشه...
ممنونم![]()
مجموعه ی کامل آموزش خلبانی شخصی(PPL) اثر آکادمی هوانوردی آکسفورد
این مجموعه کاملترین مجموعه ی آموزش خلبانی به شیوه CBT یا به همان Computer Based Training می باشد که تمامی سیلابس های درسی دوره ی خلبانی شخصی را در بر می گیرد. ضمن اینکه در کنار 10 سرفصل دوره ی خلبانی شخصی ، VFR Communication به صورت مفصل تر نیز در این مجموعه گنجانده شده است.
امیدوارم دوستان عزیز از این مجموعه لذت ببرند
حجم فایل: 7.5گیگابایت
نوع فایل: تورنت
منبع : کاپیتان زولو
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با FMC موافقم.
واقعا لنگ پنل بوئینگ 777 هستم.....
اگه لینکی چیزی دارید دریغ نکنید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)