سوم شهریور ثبت نام.5شهریور فعال میشه.
سوم شهریور ثبت نام.5شهریور فعال میشه.
اتفاقا اگر یاد بگیرید با گول کار کنید نیروی قوی ای داره.جناب الکس من الآن تو سرور یک گول هستم.(گول اصلا پیرفت نداره)
1-الآن که تو سرور جدید می خوام با توتن برم به نظرتون منابع رو باید تا سطح چند بالا ببرم؟
2-اون 22 تا وظیفه رو انجام بدم؟اقتصادی رو بزنم یا تجاری؟
و دفاعش هم که دیگه عالیه.
برای گول برای اینکه از فارم بودن نجات پیدا کنی بهتره سرباز بسازی + تله ساز و یک یا دو مخفیگاه سطح 10 برسونی. (بستگی به تعداد حمله هایی که روته داره)
مخفگیاه های گول دو برابر نسبت به بقیه نژاد ها میتونه مخفی کنه.
شروع به تحقیق رعد کن نیروی پر سرعت و قوی ای هست.
باقی موارد مثل همون توتنه. ولی با دوز کمتر یعنی نیازی نیست بازم همه منابع بره برای نیرو میشه با بخشیش منابع رو ارتقا داد.البته اگر توان غارت داری.
برای توتن هم نیازی نیست همه اون 22 تا رو انجام بدید.
اگر میخواید خیلی سریع پیشرفت کنید و 24 ساعته میتونی اکات رو زیر نظر داشته باشید همون گام هایی که بالا گفتم رو انجام بدید.
اگر فکر میکنید سخته براتون و فرصتش رو ندارید ، همون 22 کوئست رو انجام بدید و این مراحلی که گفتم رو از روز بعدش شروع کنید. ولی در هر صورت یک روز از باقی عقب میفتید.که اگه خوب کار کنید میتونید جبران کنید.
به نظر منم گول بهتره. هم مهاجم خوبیه هم مدافع.
راستی، به یک نفر که باهم بازی کنیم نیاز مندیم (Dual or Gold suport)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم قبول دارم گول بهتره.اما پیشرفتش کنده.جون کندن می خواد.اما توتن خیلی زود پیشرفت میکنه.شما تاپ 10 ها رو ببینی 70 دصد توتن هستند.چون تا یه گول به تاپ تن برسی بازی تموم شده
آخرش نگفتین اقتصادی رو انتخاب کنم یا جنگی؟
رعد خیلی خوبهاگر گول هستی هم سعی کن سریعا رعد رو تحقیق کنی
یکی از نیرو های خفن بازی همین رعده.
اگر قهرمانش کنی قدرتش فوق العاده بالاست.
ولی اگه 24 ساعته انلاین باشی
وگرنه اولش باید 100-200 تا پیاده گول بزنی(واسه اول سرور)،وگرنه فارم می شی واسه دفاع کم رعد(اگه نبودی و حمله زدن)...
من خودم تو 5-6(واسه این که یه بار غارت شدم...) روز بعد ثبت نام روز 100تا رعد زدم،همش سر عصر خورد با 200تا گرزی که 20تاش مردن(همین دیروز)
کلا وظایف رو نری بهتره...منم قبول دارم گول بهتره.اما پیشرفتش کنده.جون کندن می خواد.اما توتن خیلی زود پیشرفت میکنه.شما تاپ 10 ها رو ببینی 70 دصد توتن هستند.چون تا یه گول به تاپ تن برسی بازی تموم شده
سمت چپ پایینو ببینی واضحهیه چیزی که من نفهمیدم یعنی چی اینه
میگین این چیه این یه ساختمان جدید تا الان اسم نداره کارش چیه ؟
کارش آهتگری و اسلحه سازی جفتش با هم
زره سازیه
Last edited by aran khan95; 23-08-2010 at 17:58.
تنها تنها بازی میکنی : دیعد خیلی خوبه
ولی اگه 24 ساعته انلاین باشی
وگرنه اولش باید 100-200 تا پیاده گول بزنی(واسه اول سرور)،وگرنه فارم می شی واسه دفاع کم رعد(اگه نبودی و حمله زدن)...
من خودم تو 5-6(واسه این که یه بار غارت شدم...) روز بعد ثبت نام روز 100تا رعد زدم،همش سر عصر خورد با 200تا گرزی که 20تاش مردن(همین دیروز)
آره سرباز رو باید برای اوایل بازی بسازه تو پست 3402 اشاره کردم
====================برای گول برای اینکه از فارم بودن نجات پیدا کنی بهتره سرباز بسازی + تله ساز و یک یا دو مخفیگاه سطح 10 برسونی. (بستگی به تعداد حمله هایی که روته داره)
نگاه کلا کار کردن با نژاد های غیر توتن یه تخصص خاصی میخواد که بیشتر تجربی به دست میاد.منم قبول دارم گول بهتره.اما پیشرفتش کنده.جون کندن می خواد.اما توتن خیلی زود پیشرفت میکنه.شما تاپ 10 ها رو ببینی 70 دصد توتن هستند.چون تا یه گول به تاپ تن برسی بازی تموم شده
مثلا شاید کسی فکرش رو هم نتونه بکنه که یکی میتونه با رومن پشت سر هم طی 10 هفته مدال غارت بگیره و یک هفته هم مدال طلا بگیره
البته نباید انتظار داشتاه باشین اوایل یه رومن رو تو تاپ تن غارت ببینید (هر چند امکانش هست) اگر دیدین هم باید فوق العاده ازش بترسین : دی
نگاه کن کلا اونارو نری بهتره ولی اگر هم خواستی بری اصلا فرقی نمیکنه کدوم رو انتخاب کنیآخرش نگفتین اقتصادی رو انتخاب کنم یا جنگی؟
یه فکر اشتباهی که بجه ها دارن فکر میکنن اگر مثلا اقتصادی رو انتخاب کنن دیگه کلا تا آخر بازی باید اینطوری بازی کنن!
نخیر...
اگر اقتصادی رو انتخاب کنید فقط یه بازار باید بسازید و...
اگر جنگی رو انتخاب کنید باید یه سربازخونه و اردوگاه بسازید
که همه اینارو در حالت کلی هم می سازید بالاخره بعد یکی دوروز.فقط مثلا تو اقتصادی چند ساعت زودتر بازار رو میسازید و یا توی جنگی چند ساعت زودتر اردوگاه و سربازخونه رو میسازید.
همین.
اکانتت وضعیتش چطوریه؟راستی، به یک نفر که باهم بازی کنیم نیاز مندیم (Dual or Gold suport)
چه نژادیه؟
رنک هجومی و دفاعی و رنک کلیت چنده؟
سرور چند وقته شروع شده؟
وضعیت همسایه هات چطوره؟
چه تعداد troops داری؟
با سلام خدمت همه به یه بازیکن واسه تراوین اسلونی نیازمندیدم
کسی اگه خواست پیغام خصوصی بده
اینم ادرسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه اون سوالات پست 3407 رو پاسخ بدید خیلی راحت تر میتونید دولا انتخاب کنید.
خوب منم بعد از پنجاه قرن به این تاپیک برگشتم ... !
الکس جان کامل توضیح دادن !
ایشون استاد ما هستند ...
اما اگه اجازه بدید من توضیحاتشون رو کامل میکنم !
از نظر خیلی از حرفه ای ها که چندین سال تراوین بازی میکنن ، نژاد توتن بهترینه نژاده ! به چند دلیل !
1 - اگه اواسط بازی اکانتت فارم شد ... دوباره میتونی شروع کنی ! چون ارزونترین و تهاجمی ترین سرباز های بازی رو داره !
2 - دیوار گلی ای که داره قابل تخریب نیست ... ! درسته که امتیاز دفاعی آنچنانی نداره ! اما خوب ! نقش گلابی رو که نداره !
3 - غارت فوق العاده بالا !
اما باید به چند تا نکته باید توجه داشته باشی !
1 - بی هیچ عنوان توی دفاع قوی نیستن ! به خصوص اول بازی ! این تجربه ی شخصیه منه ! من خودم بارها و بارها به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومده و نتونستم آن بشم اکانتم فارم شده ، پس باید اول های بازی حسابی به اکانتت برسی و شب و روزت رو یکی کنی !
2 - اتک های مداوم ! یکی از مشکلات نژاد توتن اینه که همیشه باید باشی و با سربازات اتک بدی ! من الان برادرم سرور یک ایران رنکش 1000 ــه ! اما چون وقت نداره اتک بده اکانتش رو هواست ! 14*14 رو فارم داره ! اما وقت اتک دادن نداره ! هرچند هر از گاهی من براش اتک میدم اما وقت زیادی میخاد !
در مورد سوالاتون :
شما هرموقع خواستین توی یه سرور ( برای مثال سرور عادی ) بازی کنید هیچوقت از همون اول سرور بازی رو شروع نکنید !
بزارید 2 روز از سرور بگذره و روز سوم ثبت نام کنید ! با این کار یه روز کامل وقت داری که فقط سرباز بسازی و سریعا شروع به غارت کنی !
تا اکانتتو ساختی برو سربازخونه بساز و سرباز پشت سرباز !
توی هیچ سروری هم ( چه اسپید ، چه عادی ) با خود راهنما جلو نرید ! چون یه مدت که بگذره شدیدا احتیاج به منابع دارید اما باید کاری که راهنما میگه رو انجام بدی !
قصد بی احترامی ندارم اما باید بدونید که نژاد گول برای تازه کارها و کسانی که زیاد آنلاین نمیشن خوبه !
اینکه هم مهاجم خوبیه هم مدافع ! بستگی به شرایط اطراف ( همسایه ها ) و شرایط بازی داره !
اما شما زمانی که توی سرور اسپید بازی میکنید میتونید از گول یه مهاجم قوی بسازید !
الکس جان شما خوبی ؟
یه مدت نبودی !
راستی کتیبه های سرور اسپیدی که بازی میکنی آزاد شدن ؟!
Last edited by LΩRD; 23-08-2010 at 23:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)