تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 506 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

داره خودمونی میشه Black Water's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    هفته ی قبل قرار بود برای تحویل 206 v9 بریم نمایندگی اما گفتن اول باید پلاک بیاد بعد(درحالی که قبلا اینطوری نبود دیگه)
    خلاصه به لطف خدا امروز رفتیم تحویل گرفتیم.
    همونطور که میدونید چون دندش اتوماته یکم بیشتر باید مواظب بود .دوستان از تجربیاتشون بگن.کلا یه review ای چیزی از این ماشین اگه بگید ممنون میشم.مثلا طرز کار با دندش و ...
    ممنون

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    هفته ی قبل قرار بود برای تحویل 206 v9 بریم نمایندگی اما گفتن اول باید پلاک بیاد بعد(درحالی که قبلا اینطوری نبود دیگه)
    خلاصه به لطف خدا امروز رفتیم تحویل گرفتیم.
    همونطور که میدونید چون دندش اتوماته یکم بیشتر باید مواظب بود .دوستان از تجربیاتشون بگن.کلا یه review ای چیزی از این ماشین اگه بگید ممنون میشم.مثلا طرز کار با دندش و ...
    ممنون
    سلام .
    موتور این ماشین tu5 است
    از حالت های R,N,D که اطلاع دارید.سمت چپ حالت D برای موقعی است که شما میخواهید به صورت دستی دنده بدهید واز این طریق معکوس و به میل خودتان دنده را تعویض کنید.
    دکمه S (سمت راست پایین ) دنده حالت اسپرت تری به خود میگیرد و دنده را پر کامل پر میکند و بعد دنده را عوض میکند البته باید بگم وقتی روی این حالت هست مصرف بیشتر میشه.
    دکمه * (پایین دکمه S) برای حالت برفیست یعنی زمانی که با ماشین بر روی برف زیاد میخواهید حرکت کنید.
    ماشین خوبیست انشاالله چرخش براتون به شادی بچرخه.

3. 5 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام .
    موتور این ماشین tu5 است
    از حالت های R,N,D که اطلاع دارید.سمت چپ حالت D برای موقعی است که شما میخواهید به صورت دستی دنده بدهید واز این طریق معکوس و به میل خودتان دنده را تعویض کنید.
    دکمه S (سمت راست پایین ) دنده حالت اسپرت تری به خود میگیرد و دنده را پر کامل پر میکند و بعد دنده را عوض میکند البته باید بگم وقتی روی این حالت هست مصرف بیشتر میشه.
    دکمه * (پایین دکمه S) برای حالت برفیست یعنی زمانی که با ماشین بر روی برف زیاد میخواهید حرکت کنید.
    ماشین خوبیست انشاالله چرخش براتون به شادی بچرخه.
    متشکرم دوست عزیزم
    متاسفانه دفترچش حالت 206 اتوماتو نداره و توضیح نداره
    میگم وقتی حالت * میذاریم چطور عمل میکنه؟
    حالا در صورتی که بخواییم در حالت دستی قرار بدیم (همون تیپ ترونیکه دیگه نه؟) باید در حین حرکت باشه یا باید قبل از حرکت اینکارو بکنیم؟ این حالت برای سربالایی هم مناسبه؟

5. این کاربر از Black Water بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

متشکرم دوست عزیزم
    متاسفانه دفترچش حالت 206 اتوماتو نداره و توضیح نداره
    میگم وقتی حالت * میذاریم چطور عمل میکنه؟
    حالا در صورتی که بخواییم در حالت دستی قرار بدیم (همون تیپ ترونیکه دیگه نه؟) باید در حین حرکت باشه یا باید قبل از حرکت اینکارو بکنیم؟ این حالت برای سربالایی هم مناسبه؟
    یه حالت ضربه ای مانند داره تا بتونه از روی برف سر نخوره وراحتتر بره برای روی یخ صادق نیست.
    نه وقتی که حرکت میکنید مثلا یه جا لازمه سریع یه معکوس به ماشین بدی,سریع دنرو میدی سمت چپ بعد که تموم شد میدی همون روی d یا اینکه بخوای توی کله رانندگی ای کارو انجام بدی وخودت هر موقع خواستی دندرو عوض کنی که اگه این طوری باشه اصلا چرا اتومات گرفتی.
    برای سربالایی لازم به این کار نیست فقط کافیه یه لحظه پدال گاز رو تا ته فشار بدی اون موقع میبینی که چطوری خودش معکوس میکشه و چه شتابی میده.
    البته باید اینم بگم اتومات 206 بعضی وقتا قاطی میکنه (بعضی وقتا) زیاد بش فشار بیاری مثلا توی ترافیک سنگین ,یادش میره دنده بده با یه تاخیر کوچیک دنده میده واصطلاحا یکمی ضربه ولگد میزنه .امیدوارم شما این مشکل رو اصلا پیدا نکنید.

7. 3 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

یه سوال اگه این مشکل باشه دما مرتب باید داغ کنه دیگه؟ پس چرا برای من فقط 2 بار این اتفاق رخ داده اونم به فاصله شاید 2 ماه؟
    والا خیلی حساب کتاب نداره
    مال من اصلا جوش نیاورد،امپر هم همیشه زیر 90 بود !!!
    اما واشر سر سیلندرش نیمسوز شده بود
    همین دیروز از نمایندگی گرفتمش
    363 تومن ناقابل هم خرجش شد !

9. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه حالت ضربه ای مانند داره تا بتونه از روی برف سر نخوره وراحتتر بره برای روی یخ صادق نیست.
    نه وقتی که حرکت میکنید مثلا یه جا لازمه سریع یه معکوس به ماشین بدی,سریع دنرو میدی سمت چپ بعد که تموم شد میدی همون روی d یا اینکه بخوای توی کله رانندگی ای کارو انجام بدی وخودت هر موقع خواستی دندرو عوض کنی که اگه این طوری باشه اصلا چرا اتومات گرفتی.
    برای سربالایی لازم به این کار نیست فقط کافیه یه لحظه پدال گاز رو تا ته فشار بدی اون موقع میبینی که چطوری خودش معکوس میکشه و چه شتابی میده.
    البته باید اینم بگم اتومات 206 بعضی وقتا قاطی میکنه (بعضی وقتا) زیاد بش فشار بیاری مثلا توی ترافیک سنگین ,یادش میره دنده بده با یه تاخیر کوچیک دنده میده واصطلاحا یکمی ضربه ولگد میزنه .امیدوارم شما این مشکل رو اصلا پیدا نکنید.
    ممنون
    یعنی حین حرکت پارو از پدال گاز بردارم و دنده رو ببرم حالت وسط + - ؟
    چون اینوسط دنده تو مسیر خودش از حالت دنده عقب هم عبور میکنه و یادمه تو tt خونده بودم یکی میگفت دنده صدای خیلی بدی داد و رفت تو دستی.

---------- Post added at 06:45 AM ---------- Previous post was at 06:43 AM ----------

نمیدونم والا.به طرز رانندگی هم برمیگرده؟ یعنی تو ترافیک زیاد انگولکش کنی همچین میشه؟ آخه خود به خود یکم بعیده.مگه این گیربکسها اصل فرانسه نیستن؟

---------- Post added at 06:46 AM ---------- Previous post was at 06:45 AM ----------

نمیدونم والا.به طرز رانندگی هم برمیگرده؟ یعنی تو ترافیک زیاد انگولکش کنی همچین میشه؟ آخه خود به خود یکم بعیده.مگه این گیربکسها اصل فرانسه نیستن؟

11. این کاربر از Black Water بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ممنون
    یعنی حین حرکت پارو از پدال گاز بردارم و دنده رو ببرم حالت وسط + - ؟
    چون اینوسط دنده تو مسیر خودش از حالت دنده عقب هم عبور میکنه و یادمه تو tt خونده بودم یکی میگفت دنده صدای خیلی بدی داد و رفت تو دستی.

نه ربطی به دنده عقب نداره

نه به طرز رانندگی بستکی نداره من خودم هر چی نرم وآرام به ماشین گاز دادم نشد. وقتی دنده با مکس داده میشه هر چی میخوای باش بخوای با ملایمت کار کنی بازم ضربرو بخاطر مکس خود گیریبکس اتفاق میافته. تا 6 ماه اول اصلا این مشکل را نداشت.اگه تو ترافیک با ملایمت باش رفتار کنی بهتره. فکر نمیکنم اصلی باشه.

اصلا بعید نیست بعد از یه مدت به حرف من میرسید.

13. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه ربطی به دنده عقب نداره

نه به طرز رانندگی بستکی نداره من خودم هر چی نرم وآرام به ماشین گاز دادم نشد. وقتی دنده با مکس داده میشه هر چی میخوای باش بخوای با ملایمت کار کنی بازم ضربرو بخاطر مکس خود گیریبکس اتفاق میافته. تا 6 ماه اول اصلا این مشکل را نداشت.اگه تو ترافیک با ملایمت باش رفتار کنی بهتره. فکر نمیکنم اصلی باشه.

اصلا بعید نیست بعد از یه مدت به حرف من میرسید.
    ماشین شما ماله چه سالیه؟

15. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

در مورد گیربکس ها اتوماتیک 206 :

تیپ 6 یکی ار بهترین خودروهای تولید داخل هست
    که از زمانی معرفی 206 SD تیپ V9 هم در کنارش حضور پیدا کرد.
    گیربکس اتوماتیک 206 حدود 5 یا 6 سال پیش دچار مشکلاتی شد.
    اما سریعا از طرف خودروساز ایرانی و پژو فرانسه برطرف شد و تا به امروز
    مشکلی از گیربکس اتوماتیک که خود به خود به وجود اومده باشه نیست.

قابل توجه دوستانی که میگن این گیربکس چینی شده یا قطعاتش چینی هست یا هر مورد دیگه.

گیربکس اتوماتیک برای 206 از فرانسه وارد میشه و به هیچ عنوان دستکاری نمیشه
    هرکس دلیل خواست پیغام خصوصی بزاره.

طبق آماری که در طی یک سال اخیر از نمایندگی های معتبر ایران خودرو جمع آوری کردم
    بیشترین مشکلاتی که برای گیربکس اتوماتیک به وجود اومده
    به دلیل عدم آشنایی راننده با چگونگی عملکرد گیربکس اتوماتیک
    همچنین درست استفاده نکردن از گیربکس اتوماتیک چه در ترافیک ها و چه در رانندگی
    برخی افراد از گیربکس اتوماتیک برای کورس گذاشتن استفاده میکنن که این موردی نامعقول برای 206 هست.

از ابتدای سال 90 تا کنون بیشتر از 9 مورد 206 SD V9 و اتوماتیک به فروش رسوندیم و هیچ کدام مشکلی نداشتن
    چون اغلب رانندها اطلاع کافی از گیربکس اتوماتیک رو داشتن.

موفق باشید.

17. 5 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در مورد گیربکس ها اتوماتیک 206 :

تیپ 6 یکی ار بهترین خودروهای تولید داخل هست
    که از زمانی معرفی 206 SD تیپ V9 هم در کنارش حضور پیدا کرد.
    گیربکس اتوماتیک 206 حدود 5 یا 6 سال پیش دچار مشکلاتی شد.
    اما سریعا از طرف خودروساز ایرانی و پژو فرانسه برطرف شد و تا به امروز
    مشکلی از گیربکس اتوماتیک که خود به خود به وجود اومده باشه نیست.

قابل توجه دوستانی که میگن این گیربکس چینی شده یا قطعاتش چینی هست یا هر مورد دیگه.

گیربکس اتوماتیک برای 206 از فرانسه وارد میشه و به هیچ عنوان دستکاری نمیشه
    هرکس دلیل خواست پیغام خصوصی بزاره.

طبق آماری که در طی یک سال اخیر از نمایندگی های معتبر ایران خودرو جمع آوری کردم
    بیشترین مشکلاتی که برای گیربکس اتوماتیک به وجود اومده
    به دلیل عدم آشنایی راننده با چگونگی عملکرد گیربکس اتوماتیک
    همچنین درست استفاده نکردن از گیربکس اتوماتیک چه در ترافیک ها و چه در رانندگی
    برخی افراد از گیربکس اتوماتیک برای کورس گذاشتن استفاده میکنن که این موردی نامعقول برای 206 هست.

از ابتدای سال 90 تا کنون بیشتر از 9 مورد 206 SD V9 و اتوماتیک به فروش رسوندیم و هیچ کدام مشکلی نداشتن
    چون اغلب رانندها اطلاع کافی از گیربکس اتوماتیک رو داشتن.

موفق باشید.
    میشه بگید این درست رانندگی کردن با گیربکس اتومات چطوری هستش؟
    راستش من چیزایی خوندم که الان میترسم با دنده اتومات کار کنم.مثلا همین دنده رو دستی کردن .بااینکه دوستمون فرمودن مشکلی نیست ولی فکر کنم وقتی اینجا رو میخوندم پست یکی از دوستان بود که گفته بود وقتی دنده رو حالت دستی کردم بدجوری صدا داد مثله اینکه چرخ دنده ها بوکساوات کردن.در حین حرکت چون دنده در مسیرش از حالت p هم عبور میکنه اونوقت با دنده عقب درگیر نمیشه؟ مثله اینکه در حین حرکت ماشین ، دنده عقب بدیم.اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •