تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 1081 اولاول ... 241291331337338339340341342343344345351391441841 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

به نظر من سرورهای آپدیت کاسپرسکی جدیدا دچار مشکل شده اند...هم خیلی خیلی کند هستند و هم قطع و وصل زیاد میشوند... کسی علتش رو نمیدونه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

آپدیت شما هیچ مشکلی ندارد و جای نگرانی نیست .
    مطمنی شما vtn؟؟ دیگه اخه اصلا نمینویسه اپدیت تمام شد یا اصلا حتی از 30 درصد بالا تر نمیره.گاه گاهی شاید بره تا بالاتر ولی در کل کامل نمیشه دیگه.در صورتی که واسه بقیه دوستان تا اخر میره و کامپلیت میشه.من فکر میکنم کاسپرم دیگه نمیتونه این اپدیت ها رو قبول کنه اصلا یه همچین حالتی داره انگار !

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مطمنی شما vtn؟؟ دیگه اخه اصلا نمینویسه اپدیت تمام شد یا اصلا حتی از 30 درصد بالا تر نمیره.گاه گاهی شاید بره تا بالاتر ولی در کل کامل نمیشه دیگه.در صورتی که واسه بقیه دوستان تا اخر میره و کامپلیت میشه.من فکر میکنم کاسپرم دیگه نمیتونه این اپدیت ها رو قبول کنه اصلا یه همچین حالتی داره انگار !
    دوست عزیز خیالتان راحت باشد با توجه به شکلی که گذاشته اید آپدیت کاسپرسکی مشکلی ندارد.

4. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همانطور که استاد عزیرم vtn54 عزیز اشاره کردند کسپرسکی شما آپدیت شده

دوست عزیز شما در تاریخ 2008/08/30 پست دادید که احتمالا آنتی ویروسم آپدیت نمیشود

اگر به تصویر زیر که گذاشتید توجه کنید تاریخ دیتابیس یه روز بوده

دیتابیس Malware هر روز آپدیت میشود

دیتابیس بقیه قسمت ها هر یکی دو روز یکبار آپدیت میشود

قسمت Malicious scripts نیازی به آپدیت نداره مگر در مواقع خاص

6. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام دوستان.

من برای نصب این نرم افار روی یه سیستم مشکل دارم.

مشکل اینه که میگه آنتی ویروس قبلی هنوز وجود داره.

اول هر چی توی add or remove... گشتم آنتی ویروس قبلی پیدا نشد. واسه همینم به دنبال اسمش (dr.web) سرچ و تمام فایل های پیدا شده رو پاک کردم.

ولی باز همون مشکل رو نشون میده.

البته لازم به ذکره folder option نداره و همین شاید باعث شده قسمتی از document برنامه که توی قسمت applation data هست و هایدن بودن پاک نشده باشن.

حالا چیکار کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان.

من برای نصب این نرم افار روی یه سیستم مشکل دارم.

مشکل اینه که میگه آنتی ویروس قبلی هنوز وجود داره.

اول هر چی توی add or remove... گشتم آنتی ویروس قبلی پیدا نشد. واسه همینم به دنبال اسمش (dr.web) سرچ و تمام فایل های پیدا شده رو پاک کردم.

ولی باز همون مشکل رو نشون میده.

البته لازم به ذکره folder option نداره و همین شاید باعث شده قسمتی از document برنامه که توی قسمت applation data هست و هایدن بودن پاک نشده باشن.

حالا چیکار کنم؟؟؟
    سلام

این مشکل به خاطر باقی ماندن آثار دکتر وب در رجیستری است .کلیدهای زیر را در رجیستری پیدا و پاک کنید :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\{BBE2F69C-4338-11D7-8F0C-00A0244F4E2D}

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\Dr.Web

9. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

وقتی که آنتی ویروس رو آپدیت می کنم چه چیزهایی رو در کجا کپی می کنه !!؟

من وقتی که Kaspersky Anti-Virus 6.0 و نصب می کنم و یک بار آپدیت می کنم برای دفعه اول 31 مگابایت آپدیت می خواهد!من هم آپدیت می کنم

برای دفعه بعد که یک ویندوز جدید و یک Kaspersky Anti-Virus 6.0 جدید رو نصب می کنم نمی خوام دباره این 31 مگابایت رو آپدیت کنم ( با دایال آپ خیلی سخته !! )

وقتی که یک بار آپدیت کردم چه چیزهایی رو از کدام مسیر کپی بگیرم تا برای دفعه بعد نیازی نباشه این همه فایل رو دوباره دانلود کنم ( آپدیت کنم ) یعنی از دفعه بعد که می خوام آنتی ویروس رو آپدیت کنم این فایل هایی که در دفعه قبل آپدیت شده بود را دوباره دانلود نکنه !

پیشاپیش از جواب شما تشکر می کنم !

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

وقتی که آنتی ویروس رو آپدیت می کنم چه چیزهایی رو در کجا کپی می کنه !!؟

من وقتی که Kaspersky Anti-Virus 6.0 و نصب می کنم و یک بار آپدیت می کنم برای دفعه اول 31 مگابایت آپدیت می خواهد!من هم آپدیت می کنم

برای دفعه بعد که یک ویندوز جدید و یک Kaspersky Anti-Virus 6.0 جدید رو نصب می کنم نمی خوام دباره این 31 مگابایت رو آپدیت کنم ( با دایال آپ خیلی سخته !! )

وقتی که یک بار آپدیت کردم چه چیزهایی رو از کدام مسیر کپی بگیرم تا برای دفعه بعد نیازی نباشه این همه فایل رو دوباره دانلود کنم ( آپدیت کنم ) یعنی از دفعه بعد که می خوام آنتی ویروس رو آپدیت کنم این فایل هایی که در دفعه قبل آپدیت شده بود را دوباره دانلود نکنه !

پیشاپیش از جواب شما تشکر می کنم !
    دوست عزيز پاسخ سوال شما در پست اول همين تاپيك داده شده.
    جهت اطلاع دوستان عزيز عرض كنم كه كليه مطالب مهم و كاربردي مرتبط با محصولات كاسپر در پست اول اين تاپيك جهت سهولت دسترسي دوستان گردآوري شده.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    یه فایروال سازگار با این انتی ویروس میخام ظاهرن فایروال زون الارم وقتی این نصب باشه نصب نمیشه و برعکس!
    ممنون

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

منم آنتی ویروسم که کسپر اسکی هستش آپ دیت نمی شه. ولی فکر نکنم که ویروس داشته باشم!!!
    در ضمن وقتی که از طریق آف لاین آپ دیت می کنم که اصلا آپ دیت نمی شه باید بذارم کمی از اینترنت فایل آپ دیت بکنه و بعدش هم از طریق آف لاین آپ دیت کنم(که الان آپ دیت نمی شه!!!).
    الان مال من 2 هفته است که آپ دیت نشده!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •