به نظر من سرورهای آپدیت کاسپرسکی جدیدا دچار مشکل شده اند...هم خیلی خیلی کند هستند و هم قطع و وصل زیاد میشوند... کسی علتش رو نمیدونه ؟
به نظر من سرورهای آپدیت کاسپرسکی جدیدا دچار مشکل شده اند...هم خیلی خیلی کند هستند و هم قطع و وصل زیاد میشوند... کسی علتش رو نمیدونه ؟
مطمنی شما vtn؟؟ دیگه اخه اصلا نمینویسه اپدیت تمام شد یا اصلا حتی از 30 درصد بالا تر نمیره.گاه گاهی شاید بره تا بالاتر ولی در کل کامل نمیشه دیگه.در صورتی که واسه بقیه دوستان تا اخر میره و کامپلیت میشه.من فکر میکنم کاسپرم دیگه نمیتونه این اپدیت ها رو قبول کنه اصلا یه همچین حالتی داره انگار !
دوست عزیز خیالتان راحت باشد با توجه به شکلی که گذاشته اید آپدیت کاسپرسکی مشکلی ندارد.
همانطور که استاد عزیرم vtn54 عزیز اشاره کردند کسپرسکی شما آپدیت شده
دوست عزیز شما در تاریخ 2008/08/30 پست دادید که احتمالا آنتی ویروسم آپدیت نمیشود
اگر به تصویر زیر که گذاشتید توجه کنید تاریخ دیتابیس یه روز بوده
دیتابیس Malware هر روز آپدیت میشود
دیتابیس بقیه قسمت ها هر یکی دو روز یکبار آپدیت میشود
قسمت Malicious scripts نیازی به آپدیت نداره مگر در مواقع خاص
سلام دوستان.
من برای نصب این نرم افار روی یه سیستم مشکل دارم.
مشکل اینه که میگه آنتی ویروس قبلی هنوز وجود داره.
اول هر چی توی add or remove... گشتم آنتی ویروس قبلی پیدا نشد. واسه همینم به دنبال اسمش (dr.web) سرچ و تمام فایل های پیدا شده رو پاک کردم.
ولی باز همون مشکل رو نشون میده.
البته لازم به ذکره folder option نداره و همین شاید باعث شده قسمتی از document برنامه که توی قسمت applation data هست و هایدن بودن پاک نشده باشن.
حالا چیکار کنم؟؟؟
سلام
این مشکل به خاطر باقی ماندن آثار دکتر وب در رجیستری است .کلیدهای زیر را در رجیستری پیدا و پاک کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\{BBE2F69C-4338-11D7-8F0C-00A0244F4E2D}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\Dr.Web
وقتی که آنتی ویروس رو آپدیت می کنم چه چیزهایی رو در کجا کپی می کنه !!؟
من وقتی که Kaspersky Anti-Virus 6.0 و نصب می کنم و یک بار آپدیت می کنم برای دفعه اول 31 مگابایت آپدیت می خواهد!من هم آپدیت می کنم
برای دفعه بعد که یک ویندوز جدید و یک Kaspersky Anti-Virus 6.0 جدید رو نصب می کنم نمی خوام دباره این 31 مگابایت رو آپدیت کنم ( با دایال آپ خیلی سخته !! )
وقتی که یک بار آپدیت کردم چه چیزهایی رو از کدام مسیر کپی بگیرم تا برای دفعه بعد نیازی نباشه این همه فایل رو دوباره دانلود کنم ( آپدیت کنم ) یعنی از دفعه بعد که می خوام آنتی ویروس رو آپدیت کنم این فایل هایی که در دفعه قبل آپدیت شده بود را دوباره دانلود نکنه !
پیشاپیش از جواب شما تشکر می کنم !
دوست عزيز پاسخ سوال شما در پست اول همين تاپيك داده شده.
جهت اطلاع دوستان عزيز عرض كنم كه كليه مطالب مهم و كاربردي مرتبط با محصولات كاسپر در پست اول اين تاپيك جهت سهولت دسترسي دوستان گردآوري شده.
سلام
یه فایروال سازگار با این انتی ویروس میخام ظاهرن فایروال زون الارم وقتی این نصب باشه نصب نمیشه و برعکس!
ممنون
کسی نظری نداره؟
الان مال من 2 هفته است که آپ دیت نشده!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)