براي تنظيم فاصله بين سطرها كافيه پس از انتخاب سطرها روي اونا كليك راست كنيد و گزينه paragraph رو بزنيد و از قسمت line spacing فاصله ها رو كم و زياد كنيد
براي تنظيم فاصله بين سطرها كافيه پس از انتخاب سطرها روي اونا كليك راست كنيد و گزينه paragraph رو بزنيد و از قسمت line spacing فاصله ها رو كم و زياد كنيد
خوب تعداد سطور موجود در در یک صفحه رو چه جوری میشه تعیین کرد؟
تعداد سطور به خيلي از عومل بستگي داره عزيز من
حاشيه بالا ، پايين ، چپ و راست - مقدار شيرازه - مقدار تو رفتگي ها - فاصله خطوط - نوع فونت - سايز فونت و ...
ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیزم سوالم اینه که مدتیه که حروفی که توی ورد 2003 تایپ میکنم حالت کنگره ای ( بی کیفیت ) داره.البته 2007 رو که نصب میکنم مشکل مرتفع میشه اما توی ورد پد هم این مشکل هست.خیلی دوست دارم بدونم مشکل چیه.اگه از دوستان کسی راهنماییم کنه یه دنیا ممنونش میشم.
دوستان یه حالتی هست که خودش طوری تنظیم می کنه که ابتدا و انتهای خطوط بر هم منطبق باشن...مثلا اگه وسط یه خط یه کلمه جدید اضافه کنی خودش فاصله ها و همه چیو دستکاری می کنه که انتهای سطر از اون حدش جلو تر نره..یا عقبتر نیاد.
اینو چجوری فعال کنم؟
در ضمن میشه تو یه صفحه که گذاشتم رو hindi عدد انگلیسی هم بنویسم بعضی جاهاش؟
سلام
از اين حالتي كه ميگي يه عكس بذاريد تا منظورتون رو متوجه بشيم
اگه منظورت حالت justify هست ميتوني CTRL+J رو بزني تا حل بشه
اگه نه توضيحاتت نامفهومه
سلام دوستان
آيا راهي هست كه در فهرست نويسي به جاي اينكه بين عناوين و صفحات دستي نقطه يا خط تايپ بكني خود نرم افزار اين كارو انجام بده؟ مثل نوشته زير :
عنوان .................................................. ......... صفحه
فصل اول .................................................. ..........2
فصل دوم .................................................. ..........45
بله هست عزيز
شما به منوي format برو و گزينه tabs رو انتخاب كن
از كادر باز شده يك عدد در قسمت اول وارد كن كه معرف مقدار سانتي متر فاصله مورد نياز از ابتداي متن هست
بعد هم زير نقطه چين رو بزن
و بعد در متن هر جا دكمه tab رو بزني همون نقطه چين به مقدار مساوي براي همه تايپ ميشه
این تو 2007 کجاست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)