تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 341 از 2403 اولاول ... 2412913313373383393403413423433443453513914418411341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان
    من حدود دو سالی هست که اشتراک پارس وی رو دارم و از این شرکت سرویس می گیرم.
    64 بودیم شدیم 128 بعد شدیم 256
    64 سرعت دانلودم بین 6 تا 7 کیلوبایت بود
    128 سرعت دانلود بین 30 تا 40 کیلو بایت که در صبح سرعت گاهی وقت ها 90 تا 100 هم میرفت که فقط دو سه ساعت بود اونم بالا پایین داشت!

256 که الان هم دارم سرعت دانلود میانگین 60 - 70 کیلوبایت هست که در صبح به 160 تا 170 میرسه
    من خط 5 هستم
    این سرعت ها واقعاً وحشتناک افتضاح هست! اینکه تا حالا بی خیال پارس وی ( پارس آنلاین ) نشدم به خاطر اینکه نمی تونستم به خاطر شرایط کاری حتی به اندازه یک روز اینترنت نداشته باشم و از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم!
    اما حالا فرصتش هست می خوام سرویس رو عوض کنم!
    بهترن گزینه هم اندیشه هست! اما چون از سرعتش اطلاع ندارم خواستم بدونم به نظر دوستان چیکار کنم بهتره!؟
    بریم از پارس به اندیشه!؟
    سرعت 256 اندیشه چطوره!؟

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه خط 5 واقعا افتضاح شده
    یه مدت بود مجددا سرعت دانلود بالاخص در شب خوب شده بود تا این سه شب پیش که مجددا افت کرد
    دیشب سرعت دانلودم به زور 8-9 میشد ... دیگه خودشون رو مسخره کردند
    نمیشه که برای خطوط دیگه سرعت شبا 70 تا 150 باشه ولی برای این خط سرعت از حد استاندارد هم پایین تر باشه

منهای موارد فوق در روز هم گاها برای دقایقی ارتباط قطع میشه و هیچ پیج و پینکی ندارم و بعد از چند دقیقه مجددا ارتباط برقرار میشه

تقریبا در اکثر روزها دو ، سه بار چنین حالتی رخ میده (هرچند موقتیه و زمان زیادی طول نمیکشه ولی اصلا عادی نیست)
    مشکل از مخابراته منم خط 5 هستم پی گیری کردم مثل اینکه دارن کابل برگردان میکنن یا یه چیزی تو همین مایه ها واسه همین بعضی اوقات سرعت میاد پایین بعد خوب می شه شاید اگه این کارا تموم بشه سرعت خط 5 هم مثل بقیه خطها بره بالا

3. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اندیشه خط 5 واقعا افتضاح شده
    یه مدت بود مجددا سرعت دانلود بالاخص در شب خوب شده بود تا این سه شب پیش که مجددا افت کرد
    دیشب سرعت دانلودم به زور 8-9 میشد ... دیگه خودشون رو مسخره کردند
    نمیشه که برای خطوط دیگه سرعت شبا 70 تا 150 باشه ولی برای این خط سرعت از حد استاندارد هم پایین تر باشه

منهای موارد فوق در روز هم گاها برای دقایقی ارتباط قطع میشه و هیچ پیج و پینکی ندارم و بعد از چند دقیقه مجددا ارتباط برقرار میشه

تقریبا در اکثر روزها دو ، سه بار چنین حالتی رخ میده (هرچند موقتیه و زمان زیادی طول نمیکشه ولی اصلا عادی نیست)
    ایشون درست میگن سرعت من که تو آستانه هستم هم از حد استانداد پایین تر اومده ولی بعضی از کاربرای دیگه توی شهرم میگن که سرعتشون بالا هست که مظورشون 18-20 کیلوبایته ولی من حتی اینم ندارم. یعنی این موقتیه؟ واقعا که خیلی اوضاع خرابه، بخاطر تعریف هایی که از اندیشه میشد رفتم از اونجا اشتراک گرفتم ولی انگار ضرر کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخرین اخبار علت اختلال و کم شدن سرعت اینترنت تو چند روز اخیر اعلام شد !!!
    اشتباه نکنید !!! این دفعه کشتی تو امارات گند نزده !!
    یه لنگر نانجیب تو سواحل ایتالیا تو دله اروپا خورده به کابل زیر دریا باعث شده اینترنت ما سرعتش افت کنه ! عجب اتفاقاتی میو فته بیشتر شبیه معجزست ! من فقط موندم اگه واقعا طبق فرمایش ایشون تو ایتالیا یه کابل اینترنت قطع بشه و حدود 20 کشور اینترنتشون یه دفعه کند شه و این اتفاق هم هر ماهی یکی دو بار رخ بده اونوقت فاجعه انسانی تو کل جهان اتفاق میوفته ! یعنی باید باور کنیم که الان 20 تا کشور اروپایی هم به همین دلیل که این اساتید می فرمایند مشکل کاهش شدید سرعت اینترنت دارن ؟!! فقط می دونم اگه تو اروپا یا آمریکا فقط 5 دقیقه برق یه شهر قطع بشه به دلیل وابستگی شدید سیستمهای امنیتی و ... کل شهر به هم می ریزه و مردم هم شورش می کنن!!! حالا چطور شده تو ایتالیا همچین اتفاقی افتاده و چند روز هم مشکل ادامه داشته اما آب از آب تکون نخورده !!! عجبببببب ...
    این هم خبر !
    "جزئیات دلایل کندی سرعت اینترنت در كشور
    بخشی از ارتباطات شبکه اینترنت کشور که از کابل دریایی (smw4 (sea-me-we4 گرفته می شود با مشکل قطعی مواجه شده که این مشکل داخلی نبوده بلکه منشا آن در کشور ایتالیا است. به همین دلیل قطعی ارتباط و اختلال نه تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورهایی که از این کابل دریایی سرویس می گیرند بروز پیدا کرده است.
    مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا شرکت ارتباطات زیرساخت از بروز قطعی کابل دریایی شبکه اینترنت بین الملل smw4 خبر داد و گفت: حدود 20 درصد ارتباطات کشور که از این مسیر تامین می شد دچار قطعی شده است.
    حسن کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد بروز اختلال در شبکه اینترنت کشور که از اواخر هفته گذشته پیش آمده است گفت: بخشی از ارتباطات شبکه اینترنت کشور که از کابل دریایی (smw4 (sea-me-we4 گرفته می شود با مشکل قطعی مواجه شده که این مشکل داخلی نبوده بلکه منشا آن در کشور ایتالیا است. به همین دلیل قطعی ارتباط و اختلال نه تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورهایی که از این کابل دریایی سرویس می گیرند بروز پیدا کرده است.
    وی با بیان اینکه مذاکرات با شرکت سرویس دهنده در حال جریان است و قول رفع خرابی در اسرع وقت داده شده است گفت: تا زمانی که این قطعی برطرف نشود کندی سرعت اینترنت در کشور را خواهیم داشت.
    این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که با رایزنی های انجام شده هر چه سریعتر مشکل بوجود آمده مرتفع شود و گفت: از آنجایی که اینترنت دریافتی ما در کل کشور توزیع می شود بروز چنین اختلالاتی کاهش ترافیک در کل کشور را به همراه خواهد داشت و مربوط به منطقه خاصی نمی شود.
    کریمی با بیان اینکه منشا قطعی پیش آمده یکی از فیبرهای اصلی است که ما از آن اینترنت دریافت می کنیم و به همین دلیل نمی توان مسیر پشتیبان و جایگزین برای آن در نظر گرفت به مهر گفت: در سال جاری در صدد افزایش ظرفیت ارتباطی در داخل کشور هستیم تا از این پس مشکلات اینچنینی تا این حد ملموس نباشد. "

6. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

آقا یکی به این لنگرها بگه طوری بخوره که یه بار سرعت زیاد شه خوب..!

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خواستم بدونم به نظر دوستان چیکار کنم بهتره!؟
    بریم از پارس به اندیشه!؟
    سرعت 256 اندیشه چطوره!؟
    کسی نیست یه راهنمایی کنه!؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در تنها کشوری که لنگر کشتی همواره سبب قطع یا کاهش سرعت اینترنت میشه ایرانه!!!!!!!!
    حتما وقتی گند این قضیه بالا بیاد میگن کار غربی هاست که نمیخوان ما اینترنت داشته باشیم!!!!!!!!!!!
    به خیال خودشون ما رو احمق فرض کردند

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    من حدود دو سالی هست که اشتراک پارس وی رو دارم و از این شرکت سرویس می گیرم.
    64 بودیم شدیم 128 بعد شدیم 256
    64 سرعت دانلودم بین 6 تا 7 کیلوبایت بود
    128 سرعت دانلود بین 30 تا 40 کیلو بایت که در صبح سرعت گاهی وقت ها 90 تا 100 هم میرفت که فقط دو سه ساعت بود اونم بالا پایین داشت!

256 که الان هم دارم سرعت دانلود میانگین 60 - 70 کیلوبایت هست که در صبح به 160 تا 170 میرسه
    من خط 5 هستم
    این سرعت ها واقعاً وحشتناک افتضاح هست! اینکه تا حالا بی خیال پارس وی ( پارس آنلاین ) نشدم به خاطر اینکه نمی تونستم به خاطر شرایط کاری حتی به اندازه یک روز اینترنت نداشته باشم و از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم!
    اما حالا فرصتش هست می خوام سرویس رو عوض کنم!
    بهترن گزینه هم اندیشه هست! اما چون از سرعتش اطلاع ندارم خواستم بدونم به نظر دوستان چیکار کنم بهتره!؟
    بریم از پارس به اندیشه!؟
    سرعت 256 اندیشه چطوره!؟
    من هم خط 5 هستم و سرویس 128ندیشه دارم و مدتیه از پارس وی به اندیشه اومدم
    درکل از اندیشه خیلی راضی تر از پارس آنلاین هستم

در حال حاضر سرعت 128 و 256 تقریبا در یه سطحه مگر در شبایی که گاها سرعت رو استاندارد میکنند سرعت 256 زیاد افت نمیکنه
    سرعت روزانه از اواسط عید به 150 افزایش پیدا کرد ( قبلا 60-70) بود این سرعت در کل روز برقراره
    سرعت شبانه در خط 5 پرنوسانه یه شب 150تا 200 هستش ، یه شب 60 تا 70 هستش
    البته ممکنه پیش بیاد یه شبایی سرعت 16 تا 20 بشه
    این هفته من دوشب چنین حالتی برام رخ داد که یه شب سرعت هم زیر 8 شد .. خودشون گفتند مشکل از مرکز مخابراتی بود
    بهرحال دو شبه سرعت شبانه مجددا بالای 100 شده تا ببینیم چی پیش میاد
    البته این سرعت ها به شرطیه که شما سرویس محدود داشته باشید و اگه نامحدود بگیرید سرعت همواره 18 تا 20 هستش (چه روز چه شب)

قیمت های اندیشه بنظرم از پارس آنلاین بهتره
    البته اگه تازگی پارس وی قیمت ها رو کاهش نداده باشه

اما اندیشه پشتیبانی 24 ساعته نداره و جمعه ها هم تعطیله (در سایر روزهای تعطیل در ساعات اداری فعاله)
    پس یادت باشه وقتی رفتی اونجا ازشون بخواه تا نحوه کانفیگ مودم رو بهت یاد بدن تا اگه یه روز تعطیلی کانفیگت پرید بتونی مودمت رو مجددا فعال کنی

11. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض یه نفر به دادم برسه

در حال حاضر سرعت 128 و 256 تقریبا در یه سطحه مگر در شبایی که گاها سرعت رو استاندارد میکنند سرعت 256 زیاد افت نمیکنه
    سرعت روزانه از اواسط عید به 150 افزایش پیدا کرد ( قبلا 60-70) بود این سرعت در کل روز برقراره
    سرعت شبانه در خط 5 پرنوسانه یه شب 150تا 200 هستش ، یه شب 60 تا 70 هستش
    البته ممکنه پیش بیاد یه شبایی سرعت 16 تا 20 بشه
    این هفته من دوشب چنین حالتی برام رخ داد که یه شب سرعت هم زیر 8 شد .. خودشون گفتند مشکل از مرکز مخابراتی بود
    بهرحال دو شبه سرعت شبانه مجددا بالای 100 شده تا ببینیم چی پیش میاد
    البته این سرعت ها به شرطیه که شما سرویس محدود داشته باشید و اگه نامحدود بگیرید سرعت همواره 18 تا 20 هستش (چه روز چه شب)
    من از وقتی که از اندیشه اشتراک گرفتم همش مشکل داشتم
    1. سرعت کند بود. نمی دونم چرا حداقل یه سرعت استاندارد ندارم. (ازبس که گفتین نوسان نوسان نوسان)
    2. همینطور که شما گفتین پشتیبانی درست و حسابی که ما ندیدیم، حتی با مدیرش هم تماس می گیرم اصلا حرف آدمو گوش نمیده. میگه برو با پشتیبانی شهرت تماس بگیر که اونم یا اصلا نیست یا اگرم باشه یه جوری آدمو می پیچونه.
    3. توی عید یه باز اینترنتم قطع شد که زنگ زدم پشتیبانی شهرم که طبق معمول . بعد زنگ زدم رشت بهم گفتم یه نفر با اکانتت آنلاینه ، این قدر معطلم کردن که یه گیگ شارژم تموم شد. بعد که شارژ تموم شد، طرفه ما هم آفلاین شد. پنج هزار تومن دادم 2 گیگ خریدم باز هم، همون آشو همون کاسه. بالاخره بهد از سه چهار روز وقتی پنصد مگ بیشتر از شارژم باقی نمونده بود مشکل ما حل شد. البته خیلی از اونا متشکرم که دو روز بعدش دو گیگ ما رو پس دادن.
    یه چیزی هست که آخه چجوری یه نفر سیستمشو سه چهار روز بدون خاموشی و دیسکانکت روشن گذاشته و هر چی داشتم خورده که به قول اونا -- شدم.
    4. حالا هم سرعت بازم از استاندارد پایین تره و هنوز مزه ی اینترنت غیر استاندارد و پرسعتی که شما ازش حرف میزنین رو نچشیدم.و احساس میکنم که یه جورایی سرم کلا رفته
    Last edited by p0w3rfu7; 18-04-2010 at 22:29.

13. 3 کاربر از p0w3rfu7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ..

پارس سرعت دانلودش الان بیشتر از 20 نمیره..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •