خب بچه ها تو صفحه قبل Crespo یه توضیح کوچولو در مورد این برنامه داد، ولی چون درخواست واسه آموزش این برنامه زیاد بود گفتم که خودم یه توضیح کلی در مورد این برنامه بدم ، تا هم از شر آموزش relink face تو برنامه pes arg راحت بشید و هم یه دعا به جون من کنید
او از همه برنامه Kitserver رو توی پوشه یازی کپی می کنید و سپس توی پوشه Kitserver رفته و فایل اجرایی Setup را اجرا کنید و هنگامی که در قسمت Game executable گزینه pes2008 فعال است روی دکمه setup کلیک کنید تا از این به بعد این بازی تحتبرنامه Kitserver اجرا شود.
هنگامی که یک فیس رو دانلود میکنید (برای مثال فیس bojan krkic) در پوشه kit server می رویم و یک فایل متنی به نام playerlist رو باز میکنیم و داخل آن نام Bojan krkic و عدد مربوط به آن رو پیدا می کنیم که این عدد 36765 هستش، سپس به Kitserver\GBD\Faces میرویم و یک فایل متنی به نام map.txt باز میکنیم و در اون مینویسیم ("bojan krkic-face.bin" , عددمربوطه ) -البته شما داخل پرانتز ننویسید- سپس آن فایل دانلود شده را به همین آدرس یعنی Kitserver\GBD\Faces می آورید و نام آن را به Bojan krkic-face تغییر میدهید.همییییین!!!
حال اگر یک لباس را دانلود کردید (مثلا ایران یا چلسی) در پوشه kit serve\docs می رویم و یک فایل متنی به نام uni رو باز میکنیم و داخل آن نام نام ایران که عدد آن 53 یا چلسی عدد آن 69 است را پیدا میکنیم ،سپس به Kitserver\GBD\uni میرویم و یک فایل متنی به نام map.txt باز میکنیم و در اون مینویسیم ("national\iran" ،عدد مربوطه ) یا ("EPL\chelsea" ،عدد مربوطه ) و در همهنجا یعنی Kitserver\GBD\uni یک پوشه به نام EPL و National ایجاد میکنیم و داخل آن فولدر ایران یا چلسی که فولدرهایی مانند pa,ph,ga,gh هست را قرار میدهیم
امیدوارم به دردتون خورده باشه اگه به دردتون خورد تشکر یادتون نره!!!!!!![]()