کمک کنید
Super Mario Fusion
سلام .
اگه کسی کرک Lord Of the rings : battle for the middle earth ( نسخه اول نه دوم ) رو داره لطف کنه بزاره .
خیلی هوس کردم.
با سلام من پتپچ = Patch بازی قلعه 2 و 3 رو می خوام جدید ترین ورژن هاش باشه ممنون
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من سریال نامبر نصب بازی Need for Speed Underground 2 را ندارم اگه میشه برام قرار بدید
سلام یه پچ سالم واسه GTA Iv میوخام که مشکل فریم فریم شدن و گرافیکی این بازی رو حل کنه
ویندوزم سون هستش
لطفا كمك كنيد 4500 تومانم رفت به باد!!
سلام
كرك بازي Gardenscapes رو ميخواستم. مرسي
با سلام و خسته نباشید
من توی بازی The Guild 2 ( عصر تجارت 2 ) ایراد دارم وقتی دارم بازی میکنم یک دفعه از بازی میاد بیرون
جکار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
عضويتتون رو تبريك ميگم...
اين نكه يه دفعه بازي خارج ميشه ميتونه چندين دليل داشته باشه
1-حافظه رم كم مياره!!!!
2-بازي بد نصب شده يا بد كرك شده
3-هارد ديسكتون اشكال پيدا كرده
اينا رو همه خودم تجربه كردم...
با تشكر...
steam ,hsه آنلاین بازی کردنه ، اگه می خواین آنلاین بازی کنید باید نسخه ی اصلی بازی رو دریافت کنید ، که حدود 10 دلاره ، اگه single player بازی کنید نیازی به پروداکت کی نیست.
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
Need for Speed Underground 2
اگه سریالش توش نیست هیچی! جایی پیدا نمیشه عزیز ، باید یا توی سیدی باشه یا کرکی داشته باشه
---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
این بازی کرک نداره ، باید کرک شدشو بگیری ، احتمالا ریزور باید دانلود کنی
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
توی دی وی دیش داره ، یادم نیست ورژن چند بود ، ولی توی دی وی دی 4 بازی یه نگاهی بنداز
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
stronghold legends
stronghold 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)