شما باید قبل از اینکه وارد بازی بشید از طریق منو های لانچر زبان رو تغییر بدید![]()
شما باید قبل از اینکه وارد بازی بشید از طریق منو های لانچر زبان رو تغییر بدید![]()
کلا وسکر فقط با یک تیر مگنوم کارش تمومه
یه دونه نقطه پشتش شلیک می کنی و بعد که یارت اونو گرفت میری با چاقو ترتیبش رو میدی(البته به صورت نیمه دمو)
البته هنوزم کامل نیست...
توی دمو همیشه کلت تو دستشونه!
مثلا میتونستن یه کاری کنن توی همون دمو اسلحه رو عوض کنه و کلت بگیره![]()
فکر نکنم...حتما شما روی درجه سختی اسون بازی رو تموم کردی....من خودم کلی تیر مگنوم حرومش کردم تا کشته شدکلا وسکر فقط با یک تیر مگنوم کارش تمومه
یه دونه نقطه پشتش شلیک می کنی و بعد که یارت اونو گرفت میری با چاقو ترتیبش رو میدی(البته به صورت نیمه دمو)
سلام
با مگنوم رو نمی دونم ولی من روی سخت رفتم و با یک تیر ار پی جی کارشو رو ساختم . کلا این ار پی جی خیلی باحاله چون تمام غول آخرها رو میشه با یک تیر کشت. از جمله اروین که با یک تیر پاهاشو قطع کردم و با تیر دیگه کلا نابود شد و یا اکسلا که اونم فقط یک تیر به اون قسمت وسط کافی بود تا بمیره. اون هیولا یی که باید با آتیش بکوشیش هم همینطور اول گفتم با آر پی جی زمین گیرش کنم بعد بسوزونمش ولی وقتی یه تیر زدم دیدم مرد. من پیشنهاد میکنم بازی کنید تا جایی که آر پی جی بینهات باز بشه بعد با عقده ی دیرینه برید سراغ اونایی که زیاد اذیت کردن مثلا همون اره برقی ها.
تو قسمت Luncher اون بالا یه Language هست که باید بکنیش English
بچه ها مشکل من یادتون نره.لپ تاپ من با مشخصات زیر بازی رو همونطور که تو صفحه پیش گفتم داغون نشون میده
مشخصات کامل لپ تاپم اینه:
cpu 2.4 core duo
3mb catche
1.5 گیگ redeon ati ddr2 3650
Windows Vista
ram 4 gig
من با این سیستم دائم کارای گرافیکی میکنم، فکر نکنم ضعیف باشه!
در ضمن بازی که گرفتم از ایناس که خود ایران پک کرده،روش فارسی نوشته و 2 تا dvd هست!
مگی حالت چطوره؟ منو یادت هست با هم فایلارو ترجمه میکردیم!!
مثل اینکه قبلنا کمک بیشتر بود!کمممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممممممم ممک!!!!
من با این سیستم :
Cpu Intel Dual core 2.0 GHz T3200
VGA Nvidia Gforce 9200 256 MB GDDR2 + 1 GIG SHARE
3 Gig ram DDR2
Prince of Persia نمیتونم بازی کنمالبته نه اینکه اجرا نشه زیاد چنگی به دل نمیزنه ، برای همین فکر اویل رو از کلم بیرون کردم .
نمی دونم چرا زود تمام خونه های خالی حمل اسلحه پر میشه راهی هست بشه تعداد خونه ها رو زیاد کرد ؟!
تا 4 تا اسلحه برمیداری دیگه جای هیچ چیز نیست !
من 5 رو هنوز بازی نکردم ، مگه این برادر بزخره (مرچنت) بهت کیف اضافی نمیفروشه مثل 4 ؟
بابا نحوه Save کردن مرحله ها چجوریه ؟
کلا سیو این بازی چطوریه ؟
تو ترینر هم دکمه F10 مخصوص سیو هست . اما آیا کار میکنه ؟
پدرم در اومد بس که از اول بازیش کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)