تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 341 از 2376 اولاول ... 2412913313373383393403413423433443453513914418411341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,401 به 3,410 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

6 تاپیک، یه دور کامل زد !

تاپیک، یه دور کامل زد !
    میپرسین یعنی چی ؟
    خوب یه نگاهی به شماره ی این صفحه از تاپیک بندازین، خودتون متوجه میشین..

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بذاریدمن هم پیش بینی کنم استقلال 1 سپاهان 2
    دلیلشوهم بعدامیگم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بذاریدمن هم پیش بینی کنم استقلال 1 سپاهان 2
    دلیلشوهم بعدامیگم
    باشه اونی جان..
    پیش بینیت ثبت شد، ولی خیلی کنجکاوم دلیلش رو بدونم. آخه این جوری که تو گفتی دلیلش رو بعداً میگم، آدم رو بدتر کنجکاو میکنه..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

دوستان شرمنده من یه مدت یکم تنبل شدم
    دشمنت شرمنده.. میدونم، سرت یه خورده شلوغه.. تو اون کارتم خوب موفقیا..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام من اومدم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام.. من هنوز نرفتم..
    منتظر بودم یکی بیاد، سنگر رو بدم دستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

علی علیزاده در گفتگو با ایسکانیوز:
    از خط حمله استقلال نباید توقع گلزنی داشت//در بازی پگاه ،چوب بی برنامگی فدراسیون را خوردیم

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال تهران با اشاره به وضعیت خط حمله تیمش گفت: با ملحق شدن چند بازیکن جدید به خط حمله ، برای رسیدن به هماهنگی لازم نیاز به پشت سر گذاشتن چند بازی داریم که با این تفاسیر فعلاً نباید از خط حمله استقلال توقعی گلزنی داشته باشند.
    علی علیزاده روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"خاطر نشان کرد:
    تنها دو هفته از لیگ را پشت سر گذاشته ایم که در این مدت اندک مطمئنا نمی توانیم به هماهنگی لازم دست یابیم ولی به مروز زمان و با ایجاد هماهنگی بین مهاجمان موتور گلزنی استقلال را روشن خواهیم کرد.
    وی با اشاره به شکست استقلال در بازی با پگاه اظهار داشت: در بازی این بازی علیرغم فرصتهای زیادی که به دست آوردیم متاسفانه با بی دقتی نتوانستیم دروازه حریف را باز کنیم البته خیلی بهتر از دیدار مقابل ابومسلم کار کردیم اما تیم پگاه تنها با خلق دو موقعیت و در یک ضد حمله دروازه استقلال را باز کرد.
    وی در ادامه در خصوص بازی مقابل سپاهان به ایسکانیوز گفت: سپاهان در چند فصل اخیر جزء قدرت های برتر فوتبال ایران بوده است و ما نیز قطعاً بازی سختی را مقابل این تیم خواهیم داشت اما با آگاهی به این موضوع در تمرینات به طور کامل بر روی نقاط ضعف و قوت این تیم کار کرده ایم ودیگر بهانه برای عدم نتیجه گیر مقابل سپاهان نخواهیم داشت.
    وی در خصوص بحث های صورت گرفته میان مربیان تیم ملی و کادر فنی استقلال گفت: در این خصوص حق را به کسی می دهم که مثبت فکر کند اما چیزی که در این میان توجه مرا به خودش جلب کرده این است که آیا ما نمی توانستیم با تیم جوانانمان در مسابقات غرب آسیا حضور داشته باشیم؟مگر تیمهای حاضر در این مسابقات کاری غیر از این کردند.سوال من این است که کدام تیم با نفرات اصلی خود در این مسابقات حاضر شده بود؟همه تیمها جوانگرایی کرده بودند البته تیم ما نیز از این قاعده مستثنی نبود پس دلیلی نداشت که دو بازی لیگ را به تعویق بیاندازند ومهره های اصلی باشگاههای را از تیمشان جدا کنند.
    علیزده همچنین تصریح کرد: البته همان طور که خود قلعه نویی در پایان بازی گفت علت باخت تیم استقلال عدم حضور این دو بازیکن نبود، تیم ها در این مقطع بر روی ترکیب اصلی خود برنامه ریزی می کنند و قصد دارند با نفرات اصلیشان در تمامی بازی هایشان شرکت کنند اما نبود برنامه درست و عدم هماهنگی فدراسیون و باشگاه ها باعث بروزچنین مشکلاتی شده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض قوانین پیش بینی ، به بند 7، یه تبصره اضافه شد..

قوانین شرکت در پیش بینی :

1_ تا 30 دقیقه قبل از بازی میتوانید پیش بینی کنید. (مسعود [esteghlal 67]، یا علی رضا [alireza001199]، سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنن).

2_ هر فرد تنها یک بار میتواند پیش بینی کند.
    (تبصره : اگه پیش بینی اشتباه کرده بودید، پستی که پیش بینی توش کردید رو ویرایش کنید و اون پیش بینی رو از تو پستش پاک کنید.. بعد نهایتاً تا 5 دقیقه بعد پیش بینیه جدیدتون رو تو یه پست جدید بذارید. اگه پیش بینی توسط مسعود ثبت شد، دیگه نمیتونه پیش بینی کنید. مگر با هماهنگی با مسعود..)

3_ پیش بینی به نحوی انجام شده باشد که در آن نتیجه کاملاً مشخص باشد. (مشخص باشه که استقلال میبره، مساوی میکنه یا..)

4_ در پیش بینی، تعداد گلهای هر دو تیم مشخص باشد.

5_ در پست اعلام پیش بینی، فقط پیش بینی را اعلام کنید. از اظهار نظر در مورد پیش بینی در این پست، خوداری کنید.
    (تبصره : در مورد پیش بینی، میتونید تو پست جدید اظهار نظر کنید.)
    " بند 5 ، برای راحتیه بررسی پیش بینی هاست "

6_ پست ویرایش شده در مسابقه پیش بینی وارد نخواهد شد !

7_ پیش بینی باید در این تاپیک انجام شود. پیش بینی هایی که در سایر تاپیک ها اعلام شده باشند، در مسابقه ی پیش بینی وارد نخواهد شد !
    (تبصره : میتونین پیشبینیتون رو واسه من یادداشت بذارید.. من یادداشت رو واسه نمایش عموم میذارم. تو تاپیک هم میگم که این پیش بینیه فلان فرد هستش و واسه ی من یادداشت گذاشته. میتونین واسه اطمینان برین تو پروفایلم پیش بینیش رو ببینید. ترجیها تو تاپیک پست بدین بهتره.. (این بند واسه اونایی میتونه خوب باشه که محدود شدن و تو تاپیک نمیتونن پست بدن..))

مثال صحیح : [استقلال 2 - 0 ابومسلم] ، [استقلال 2 هیچ میبره] ، [2 - 0 به سود استقلال]

مثال غلط : [2 - 0] ، [استقلال با اختلاف دو گل میبره]

نحوه امتیار دهی :
    پیش بینی درست (برد یامساوی یا باخت) با تعداد گل های درست = 3 امتیاز
    پیش بینی درست (برد یامساوی یا باخت) اما تعداد گل های اشتباه = 1 امتیاز
    پیش بینی نادرست = 0 امتیاز

مسئولین کار:
    مسعود [esteghlal 67]، و علیرضا [alireza001199]، سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنن..

بعد هر بازی، مسعود [esteghlal 67] پست ها رو مورد بررسی قرار میده و نتایج رو اعلام میکنه..

عماد [emad64] هم بعد از اعلام نتایج مسعود [esteghlal 67] ، امتیازات کلیه پیش بینی هارو (از اولین پیش بینی تا آخریش) مورد بررسی قرار میده و نتایج را اعلام میکنه...

عماد مسئول بایگانی کردن نتایج تا اخرین روز لیگ هست، همچنین هر 5 هفته کلیه ی اطلاعات و امتیازات را در یک فایل pdf ارائه میده...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

هاشم بیگ زاده در گفتگو با ایسکانیوز:
    برای شکست دادن سپاهان لحظه شماری می کنم// به قلعه نویی حق می دهم که نگران باشد

تهران–خبرگزاری ایسکانیوز:هافبک تیم استقلال تهران با اشاره به وضعیتش گفت:خدا را شکر پس از پشت سر گذاشتن مصدومیتم با آمادگی کامل در تمرینات شرکت می کنم تا با حضور در بازی مقابل سپاهان شایستگی هایم را نشان داده و غیبتم در دو هفته اول لیگ را بخوبی جبران کنم.
    هاشم بیگ زاده روز چهارشنبه درگفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" خاطر نشان ساخت: پس از مصدومیتی که پیش از شروع رقابت های لیگ برتر برایم بوجود آمد زیر نظر پزشک تیم به درمان آن پرداختم و حالا با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت آماده ام تا با انگیزه ای بالا غیبتم در دوهفته اول را جبران کرده و مقابل سپاهان شایستگی هایم را به اثبات برسانم.
    وی تصریح کرد: در حال حاضر از وضعیتم راضی هستم و برای بازی مقابل سپاهان لحظه شماری می کنم چراکه قصد دارم با درخش در ترکیب استقلال بار دیگر پیراهن تیم ملی را برتن کنم.
    بیگ زاده با اشاره به شکست تیم استقلال مقابل پگاه به ایسکانیوز گفت: متأسفانه موقعیت های مسلم گل زنی را یکی پس از دیگری از دست دادیم و در حالی که باخت مستحق باخت نبودیم بر اساس قانون نانوشته فوتبال بازی را واگذار کردیم اما باید بگویم که اما این باخت چیزی از ارزش های استقلال کم نخواهد کرد.
    وی درخصوص اعتراضات قلعه نویی به دلیل حضور نداشتن دو بازیکن ملی پوش تیم استقلال در بازی مقابل پگاه اظهار داشت: به عقیده من بازی های غرب آسیا در سطحی نیست که بخواهیم از بازیکنانی همچون کاظمی ،طالب لو و... استفاده کنیم و بهتر بود تا با تیم ملی جوانان این مسابقات را انجام می دادیم و در کل به قلعه نویی حق می دهم که در مورد شرایط آینده تیمش نگران باشد.
    وی افزود: من در این خصوص حق را به قلعه نویی می دهم چراکه درصورت حضور کاظمی و طالب لو به حتم روند بازی به گونه ای دیگر رقم می خورد و نتیجه بازی چیزی غیر از این بود که در حال حاضر می بینید.
    بیگ زاده گفت: با تمام این تفاسیر چیزی عوض نشده و ما سی و دو هفته دیگر وقت داریم تا با پیروزی های متوالی که در لیگ بدست می آوریم مقام قهرمانی را از آن خود کنیم که من به این قضیه خیلی امیدوارم.

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

قوانین شرکت در پیش بینی :

1_ تا 30 دقیقه قبل از بازی میتوانید پیش بینی کنید. (مسعود [esteghlal 67]، یا علی رضا [alireza001199]، سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنن).

2_ هر فرد تنها یک بار میتواند پیش بینی کند.
    (تبصره : اگه پیش بینی اشتباه کرده بودید، پستی که پیش بینی توش کردید رو ویرایش کنید و اون پیش بینی رو از تو پستش پاک کنید.. بعد نهایتاً تا 5 دقیقه بعد پیش بینیه جدیدتون رو تو یه پست جدید بذارید. اگه پیش بینی توسط مسعود ثبت شد، دیگه نمیتونه پیش بینی کنید. مگر با هماهنگی با مسعود..)

3_ پیش بینی به نحوی انجام شده باشد که در آن نتیجه کاملاً مشخص باشد. (مشخص باشه که استقلال میبره، مساوی میکنه یا..)

4_ در پیش بینی، تعداد گلهای هر دو تیم مشخص باشد.

5_ در پست اعلام پیش بینی، فقط پیش بینی را اعلام کنید. از اظهار نظر در مورد پیش بینی در این پست، خوداری کنید.
    (تبصره : در مورد پیش بینی، میتونید تو پست جدید اظهار نظر کنید.)
    " بند 5 ، برای راحتیه بررسی پیش بینی هاست "

6_ پست ویرایش شده در مسابقه پیش بینی وارد نخواهد شد !

7_ پیش بینی باید در این تاپیک انجام شود. پیش بینی هایی که در سایر تاپیک ها اعلام شده باشند، در مسابقه ی پیش بینی وارد نخواهد شد !
    (تبصره : میتونین پیشبینیتون رو واسه من یادداشت بذارید.. من یادداشت رو واسه نمایش عموم میذارم. تو تاپیک هم میگم که این پیش بینیه فلان فرد هستش و واسه ی من یادداشت گذاشته. میتونین واسه اطمینان برین تو پروفایلم پیش بینیش رو ببینید. ترجیها تو تاپیک پست بدین بهتره.. (این بند واسه اونایی میتونه خوب باشه که محدود شدن و تو تاپیک نمیتونن پست بدن..))

مثال صحیح : [استقلال 2 - 0 ابومسلم] ، [استقلال 2 هیچ میبره] ، [2 - 0 به سود استقلال]

مثال غلط : [2 - 0] ، [استقلال با اختلاف دو گل میبره]

نحوه امتیار دهی :
    پیش بینی درست (برد یامساوی یا باخت) با تعداد گل های درست = 3 امتیاز
    پیش بینی درست (برد یامساوی یا باخت) اما تعداد گل های اشتباه = 1 امتیاز
    پیش بینی نادرست = 0 امتیاز

مسئولین کار:
    مسعود [esteghlal 67]، و علیرضا [alireza001199]، سی دقیقه قبل بازی، اتمام زمان شرکت در پیش بینی رو اعلام میکنن..

بعد هر بازی، مسعود [esteghlal 67] پست ها رو مورد بررسی قرار میده و نتایج رو اعلام میکنه..

عماد [emad64] هم بعد از اعلام نتایج مسعود [esteghlal 67] ، امتیازات کلیه پیش بینی هارو (از اولین پیش بینی تا آخریش) مورد بررسی قرار میده و نتایج را اعلام میکنه...

عماد مسئول بایگانی کردن نتایج تا اخرین روز لیگ هست، همچنین هر 5 هفته کلیه ی اطلاعات و امتیازات را در یک فایل pdf ارائه میده...
    عماد جون اين همه گفتي، ولي جايزش رو نگفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •