من از سایت سازمان سنجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم. منتها تو این دفترچه، منابع آزمون فناوری اطلاعات (IT) رو ندیدم! فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) هستش، اما IT نیست! جریان چیه؟!
من از سایت سازمان سنجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم. منتها تو این دفترچه، منابع آزمون فناوری اطلاعات (IT) رو ندیدم! فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) هستش، اما IT نیست! جریان چیه؟!
يكي ميشه اين رو برام توضيح بده ؟
تذكر مهم : داوطلبان علاقمند به گزينش در رشته هاي مربوط به موسسات آموزش عالي غ يرانتفاعي مي توانند در زمان انتخاب رشت ه نسبت به
اعلام علاقمندي در گزينش اين رشته ها اقدام نمايند . بديهي است اين داوطلبان ابتدا با توجه به مندرجات دفترچه راهنماي انتخاب رشته (دفترچه
شماره 2) مي بايست از پذيرش رشته امتحاني مربوط در اين موسسات اطمينان حاصل ن موده و سپس با پرداخت هزينه لازم، اقدام به انتخاب
رشته هاي ذيربط نمايند. توضيحات تكميلي در دفترچه راهنماي انتخاب رشت ههاي تحصيلي(دفترچه شماره 2) درج خواهد شد.
دفترچه 2 كي مياد ؟ آخه من فقط به اميد غير انتفاعي ميخوام شركت كنم .پارسال كه براي غير انتفاعي هزينه اضافه اي نداديم !!!
دفترچه 2 بعد از اعلام ننایج اولیه میاد
باید مثل خرید کارت واسه ثبت نام ، یه هزینه ای واریز کنی واسه غیر انتفاعی و پیام نور ، اگه هم واریز نکنی فقط در گزینش دانشگاه های دولتی میتونی شرکت کنی
.
یعنی، علاوه بر هزینه ثبت نام اولیه که برای دولتی منظور میشه، اگر بخوایم آزاد و غیر انتفاعی هم شرکت کنیم، باید برای آزاد کارت جدا و برای غیر انتفاعی کارت جدا تهیه کنیم یا آزاد و غیر انتفاعی کلاً شامل یه کارت میشه؟
یعنی اگه بخوایم غیرانتفاعی بریم باید یه کارت دیگه هم بخریم؟ یا با همون کارت اولیه سراسری فعلا میشه ثبت نام کرد؟
اعلامیه اش میاد تو سایت سنجش که چیکار باید بکنیم؟
واسه آزاد یه کارت جدا
واسه دولتی جدا
واسه غیر انتفاعی و پیام نور هم جدا ( از طریق خوده سایت سنجش باید خریداری بشه )
امروز تو دانشگاه با بچه ها صحبت میکردم. بچه ها میگفتن، IT کاردانی به کارشناسی نداره! درسته؟ یعنی نه دولتی، نه آزاد و نه غیر انتفاعی، کاردانی به کارشناسی رو ندارن؟؟؟!!!
من واسه یکی از اشناها دارم ثبتنام میکنم . ولی فقط کارت ازاد خریده - باید کجا ثبتنام کنم -؟ سایت سنجش قسمت واردکردن اطلاعات کارت اعتباری میگه شماره پرونده 6 رقمی وارد کنید ولی این 7 رقمه . چیکار کنم؟
میشه بی زحمت لینک خرید برای غیر انتفاعی رو بزارید ؟ هر چی میگردم سایت سنجش پیداش نمیکنم
یحیی جان باید بری پست ... فروش اینترنتی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)