هیچ وقت این اتفاق نمی افته !درسته اما اگه فقط شما راضي باشي و اطرافيانت نباشن خود به خود هنرمند محبوبت هم زمين خواهد خورد
چون هنر و صدای محسن چاوشی تمام ناشدنی ِ
---------
آقا میگم بیایید مثل آلبوم یه شاخه نیلوفر به ترکای آلبوم نمره بدیم ،
من نمره می دم هر کی خواست میتونه نمره بده !
----
بازار خرمشهر : سر آلبوم یه شاخه نیلوفر بعضیا اعتراض کردند که خیلی غمگینه و آدم گوش می کنه می خواد خودکشی کنه و .... حالا محسن یه ترک شاد خوند دوباره اعتراض میکنند میگن چرا شاد خونده و به محسن نمیاد که شاد بخونه ، به نظر خودم آهنگ قشنگی شده - نمره : 7/10
چار دیواری : اولین باری که این ترک و گوش کردم گفتم یه آهنگ متوسطی بود و در سطح چاوشی نبود ولی دفعات بعد نظرم عوض شد - نمره : 9/10
اسیری : شعر و آهنگ خوبه ولی من با افکتی که گزاشته و صداش و تیکه تیکه کرده مشکل دارم یه خورده - نمره : 8/10
دور آخر : از اون ترکایی که آدم گوش کنه و بتونه درک کنه و تو اون حس باشه یه جورایی از خود بی خود میکنه ، به قول خود محسن هر کی شنیده از خودش بی خوده - نمره : 10/10
حراج : (منتظرم نموندی تو ازدواااااااج کردی - آتیش زدی به هستیم عشق و حراااااااج کردی ) برای اولین بار مصرع اول و شنیدم خورد تو ذوقم ولی مصرع دومش فوق العادست ! به نظرم می تونست یه بیت بهتر و سنگین تر جایگزینش کنه ! نمره : 9/10
خنده : خیلی دوست دارم محسن چاوشی تو این سبک آهنگ بیشتر بخونه ، 10/10
کی بهت خندیده : من با شروع این آهنگ خیلی حال کردم ! با توجه به مضمون آهنگ که راجع به یه آدم ساده و به قول خودش دهاتی هستش با شعری ساده جدا از قافیه بندی و بیتای سنگین خیلی خوب تونست حس ساده بودم بیان کنه - نمره : 9/10
لولای شکسته : شعر این ترک خیلی قشنگه ! از اون تیکه ای که میگه بانو جان فقط همین خیلی خوشم اومد - نمره : 10/10
بخون امشب : به نظرم این ترک ورژن جدید از عشق 2 حرفی هستش ، مخصوصا تیکه آخرش که آدم و دیوونه میکنه - نمره : 10/10
دلشوره : ترانه فوق العادست ولی شروع آهنگش زیاد به دل نمیشینه 8/10
دریاچه مرده : من از این ترک خیلی خوشم اومد ! مخصوصا شعرش - نمره : 10/10
ژاکت : -------