ممنونم از شما. ساکن تهرانم جایی هم پذیرش نگرفتم، از بعضی شنیده بودم شهدای کرمانشاه اذیت میکنند و زیاد نگه میدارن.
ممنونم از شما. ساکن تهرانم جایی هم پذیرش نگرفتم، از بعضی شنیده بودم شهدای کرمانشاه اذیت میکنند و زیاد نگه میدارن.
مثل اینکه برای دی و اسفند قرار بوده سپاه کسی رو پذیرش نکنه ولی دیدم که الکی میگفتن. تمام دوستانم که از قبل سپاه پذیرش گرفته بودن ولی آموزشی ارتش افتاده بودن، مرکز آموزشی اونا تغییر کرد به سپاه
برا منم نیومده در خونه فردا یا پس فردا از +10 بگیر ببر پادگان همون کافیه.
Last edited by ali_s90; 19-12-2015 at 17:48.
برایسپاهبایدکارت فعال بسیجبافعالیت مداوم5ساله یایه پارتی کلفت داشته باشی چون خدمتش نسبت به ارتش خیلی راحتهودربرخی جاهاش که بالباس شخصی وکفش هستواکثرابه برنامه های مذهبی وخواندن ادعیه هادرنمازخانه هست حافظان کل قرآن کریم هم بهشون امتیازاتی میدن ولی توارتش پوست آدمومیکنن نامردا![]()
کارت فعال 5 ساله نمیخواد، شما 6 ماه فعال هم داشته باشی کافیه تا اونجایی که خودم پیگیر بودم گواهی دوره تکمیلی رو حتما میخوان بیشترشون، بعد یک معرف که پاسدار باشه تازه یه برگه میدن که اون معرف پر کنه و ناحیه بسیج هم تایید کنه. بعد یکسری سوالات عقیدتی میپرسن نماز چند رکعته و امام چندم چه کسی هست و غسل و ... .
سلام
دوستانی صفر پنج کرمان
اینا عکسای یه بنده خدایی هست که مخفیانه گوشی برده داخل. البته ظاهرا مخفیانه!! واسه اینکه با فضای داخل به صورت تقریبی آشنا بشین خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Y@var; 19-12-2015 at 20:25.
داداش لینک اولی میزنهدسترسۍ به تارنمای فراخوانده شده امكان پذیر نمۍ باشد.بایه بدبختی بازش کردم ولی دومی بازمیشه دوستان تو همه اردوگاه ها خیلی مواظب عقرب های بدذات بیرحم باشین مخصوصا فصل گرما تعدادشون خیلی زیاد میشه
![]()
Last edited by erfan90ir; 19-12-2015 at 20:50.
اولی رو با قیلتر شکن باز کنید راحت باز میشه
با گوشیم وگرنه عکساش رو جدا میذاشتم، شرمنده. البته عکسای یادگاری ولی خوب بازم خوبه![]()
Last edited by Y@var; 19-12-2015 at 20:55.
ماشین موزر 05 میشه برد؟
بررسی جایگزینی سربازی حرفهای به جای اجباری
دهها کنفرانس و همایش در این زمینه انجام شده و هیچ کدومشون منتجر به کار اجرایی نشدن .
همونطور که اخر مقاله هم اعلام شد یکی از مسئولان نظام وظیفه هم با وجود دعوت شرکت نکرده بود . چون طاقت شنیدن حرف حق رو ندارن !!!!!
برداشتن سربازی اجباری پیشکش حتتتتتتتتی نمیخوان اصلاح کنن شرایط سربازی رو .......
اون از حقوق های خنده دار ...
اون از تاخیر 8 ماه در اعزام ها + 21 ماه خدمت
اون از گزاشتن افراد تحصیل کرده در سر چهار راه ها و صحنه تصادف ها و ...
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)