ارتش بیشتر مشکل آشخوری کشیدن داره که با بالا رفتن خدمت حل میشه
در ناجا یه وقتایی تا آخرین روز خدمت هم باید پست بدی یا گشت بری
واقعا در ناجا مشکل کمبود سرباز هست و یه سرباز هم الان غنیمته![]()
ارتش بیشتر مشکل آشخوری کشیدن داره که با بالا رفتن خدمت حل میشه
در ناجا یه وقتایی تا آخرین روز خدمت هم باید پست بدی یا گشت بری
واقعا در ناجا مشکل کمبود سرباز هست و یه سرباز هم الان غنیمته![]()
میخوای جاهامونو عوض کنیم اصنمن تبریز نیروی انتظامی افتادم... ولی در کل ارتش بهتره... سخت نگیر یه دوره ی خوبیه که رد میشه تموم میشه...
![]()
یکم که اعزامیم کد مازاد خوردیم ابتدا اوناییکه که یگانشاه مشخص شده کارشان راه میافته یا مازادی ها
اول اونایی که مشخص شده رو جدا میکنن بعد بسته به سلیقشون کدهای مازاد رو بینشون تقسیم میکنن که روز اعزام من همه کدهای مازاد رو دادن ارتش![]()
اول اونایی که کد خوردن
اگه دوره تکمیلی داری یه روز قبل اعزام برو پیش کارشناس احضار و اعزام نظام وظیفه استان کارت تکمیلی رو نشونش بده که اگه روز اعزام سپاه نیرو خواست کد تو رو واسه سپاه بزنه
Last edited by hani25; 19-12-2015 at 15:05.
تکمیلی دارم روز اعزام بهش نشان بدم. کافیه. قبلا چند روز پیش سراغ سرگرد مسعول اعزام رفتم گفت روز اعزام اصل برگه تکمیلی بیار. کد سپاه برات بزنم ان شالله که بیافتیم شهدا. هموروز برگکردیم. معرفی به یگان کی. میباشه؟
سلام
یک سوال دارم من آموزشم افتاده شهدای کرمانشاه و دوره تکمیلی بسیج رو هم دارم ، فوق لیسانس هم هستم حالا میخوام بدونم، باتوجه به اینکه گواهی دوره تکمیلی رو دارم شهدای کرمانشاه منو چند روزه ترخیص میکنه، و بعد از چند روز کد تقسیم بهم میزنه؟
ممنون
اگر ساکن کرمانشاه هستین نهایت چهار تا پنج ساعت. ولی احتمالا دوروز
این برگه سفید کی قراره برسه دم در خونه !!!!!!!!!!!!!!!!!
یک دی 05 اعزامم
من هر کاری کردم نتونستم سپاه پذیرش بگیرم مسئول پذیرششون میگفت 1/10 حداکثر فوق دیپلم میگیرم منم فوق لیسانس![]()
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)