پس از بس خطط عالیه ای طوری شده
میگم که دوستان الان که چک میکنم
خطمو رو4مگ گذاشته خیلی بهتر شدهلنظرتون این خط نمکیشه 9 رو که اونقدر نویز میداد که شده بود7؟
Downstream Upstream SNR Margin
21.0 24.5 db
دوستان راهنمایی بفرمایند![]()
پس از بس خطط عالیه ای طوری شده
میگم که دوستان الان که چک میکنم
خطمو رو4مگ گذاشته خیلی بهتر شدهلنظرتون این خط نمکیشه 9 رو که اونقدر نویز میداد که شده بود7؟
Downstream Upstream SNR Margin
21.0 24.5 db
دوستان راهنمایی بفرمایند![]()
Last edited by binaafarin; 22-07-2014 at 11:24.
هیچی 0 در حد اصلا یه وضعی...
سرعت شبانه من ۴۵۰ بدون دیسکانکتی ... ولی روزا همش قطعی
سرعتم الام 320 هست تا قبلش حتی به 40 هم میومد پایین خوب شد این ماه یک مگ گرفتم که حرصم نگیره وقتی سرعت میاد پایین
قربونت برم خدا جون... من بدبخت با سرویس 2 مگ هر چی میزنم تو سرم سرعت بالا نمیره.... الان تازه شده 80....
اول و اخرشون رو از دم.... بخدا اگه جا داشت میرم سرویس بالاترشو میگرفتم.... و حداقل این یک ماه اینجوری اعصابم خرد نمیشد... حالا کسی نمیدونه اگه درخواست تخلیه بدم نهایت چند روزه جمع میکنن خطمو؟
فک کنم نهایتا 3 روزه تخلیه میکنن خطت ـت رو
من 5 روز دیگه سرویسم تموم میشه میتونم از الان درخواست بدم یا با حتما طرحت تموم شده باشه
مخابرات که بودم شاید باورت نشه 2 ساعته خطم تخلیه شد ! البته جدیدا مثل اینکه دوستان رو خیلی برای تخلیه اذیت کردن
فک کنم باید سرویست تموم بشه،یا از خیر بقیه روزاهاش بگذری
میتونی درخواست تخلیه بدی. اگه زود اقدام کنن که فوقش یکی دو روز از سرویست میسوزه در غیر اینصورت، حداقل توی این مدت که درخواستت اجرایی میشه، اینترنت داری. البته اکثر شرکت ها اگه از سرویست باقی مونده باشه، تا زمانیکه تخلیه فیزیکی نشه سرویست رو قطع نمیکنن اما در مورد پارس مطمئن نیستم.
در ضمن، اگه بخاطر این یه ماه اخیر ناراضی هستی، بهتره یه ماه دیگه صبر کنی. شاید بعد از این ماه شرایط به حالت عادی برگرده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)