داداش این پست روتاآخرش بخون همه چیزوتوضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این پست روتاآخرش بخون همه چیزوتوضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داشتم میومدم اینجا اخه....
ممنون از راهنماییتون
عزیز یه سوال فنی
شنیدم این 01 ارزوی خیلی هاست و گویا خیلی خوبه
موقع تقسیم شانسیه افتادن تو آموزشی یا دلیل منطق دارن؟؟
لیسانس برقم
من جزو اولین نفراتی هستم که شهریور سال بعد اعزامم
نفرات قبلی دقیقا تیر بودن
تا نوبت من شد گفت اعزامت خورد شهریور
تو استان خودم چطور؟؟
احتمال افتادن هست یا کلا شانس و مخلوطه این پخش آموزشی؟؟؟
Last edited by albertxx; 19-12-2015 at 00:56. دليل: ص
سلام بچه ها من فوق دیپلمم 94/10/1 افتادم ارتش(عجب شیر)خودم دوس دارم برم نیروی انتظامی موندم چیکار کنم؟؟؟؟![]()
به نظرتون چیکار کنم راهی هست برم نیروی انتظامی یا برم ارتش تک پسرم هستم....
آقایون مرسی که وقت گذاشتید جواب سوالامو دادید![]()
٠١ و تمام يگان هاى انوزشى نزاجا نقشى در تقسيمات ندارند ، انها مدارك و مشخصات سربازان را به ستاد نيرو نزاجا ارسال مى كنند ، انجا تقسيمات انجام مى گيرد
اگر شرايط خاص يا بارتي نداشته باشيد ممكنه هر جا ايران تقسيم شويد ، البته مى تواتيد بعد از چند ماه درخواست انتقالي دهيد
الان كه ديگه دير شده ، اما به طور كلي دو راه داريد ١- يك پارتي قوي در نظام وظيفه داشته باشيد ٢- يا درخواست تعويق بزنيد كه ممكنه است اعزام شما به سال اينده موكول شود در ان صورت ممكن است كد سازمان شما به نيروي انتظامي تغيير كند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
در ارتش یک هفته اول آموزشی رو به عنوان هفته پذیرش در نظر می گیرن و معمولا در هفته اول سخت گیری خاصی انجام نمیشه
با شروع شدن کلاس های آموزشی رفته رفته جو جدی تر میشه ولی به طور کل در آموزشی سعی میکنن خطاهای سرباز رو نا دیده بگیرن و اضافه خدمت براش رد نکنن
تجدید دوره هم که ممکنه شما رو ازش بترسونن خیلی به ندرت و در موارد بسیار حاد اتفاق میوفته،مورد داشتیم که 10 روز از 60 روز آموزشی رو بازداشتگاه بوده و بازرسی ازش 2 سری سیگار گرفته ولی بازم تجدید دوره نشده![]()
من موندم شما چرا اصرار داری بری ناجا؟
ناجا که از همه جا سخته شرایطش.
ارتش میری تو پادگان یا پست میدی یا میخوابی به علاوه خدمات عمومی پادگان
ناجا فقط و فقط با مردم درگیره ، در هر جا، مگر اینکه آشنا ماشنا داشته باشی جای خوب و راحت بیوفتی!
دوست داری از صبح تا شب سر چهارراه وایسی تا آخرشم مشکل تنفسی، واریس، کمردرد، اعصاب و... بگیری؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)