معتاد دانلودم![]()
معتاد دانلودم![]()
فکر کنم بدترین وضعیت رو من دارم درسته دوستان؟ الان سرویس من که 2 مگ هست داره 40 تا سرعت بهم میده!
دقیقا یعنی اگه 128 داشتم سرعتم زیر 5 کیلوبایت بود....
اسم منو در یادها و خاطره هاتون زنده نگه دارید... مدیونید اگه فکر کنید مشکل از کم فروشی شرکت پارس هستا... نه من فقط از سخاوت و دست و دلبازی پارس محروم شدم... علت : خرید سرویس 2 مگ و دانلود نداشتن بیش از 80 روز...
خوب طبق روالی که من به 195 شکایت کردم امروز زنگ زدن ؛ البته قبلا هم زنگ زده بودند و گفتند الان مشکل قطع خطوط بین الملل داریم نمیتونیم تست کنیم حالا... امروز از اون سایت های مورد تایید خودشون مثل Poldownload تست گرفتند سرعت افتضاح بین 10 تا 20 کیلو بود ، بعد پشتیبانی با نرم افزار Ping plotter چند تا تست گرفت و نتیجش رو ذخیره کرد ، آخر هم خودش کپ کرده بود جواب که داد این بود که مرکز مخابراتی ما مشکل داره !؟
حالا جالب هست که سرعت آپلود تخته رو یک مگ جواب میده ؟!
سرعت 512 محدود : امشب
باورتون نمیشه 10 دقیقه صبر کردم تا نتیجه تست کامل بشه عکس بگذارم صبرم لبریز شد از آخر هم نشد اصلا یک وضعیه...
به همه میگن مرکز مخابراتی! گل بگیرن درشو
من یک مشکل دیگه علاوه بر سرعت پیدا کردم اونم اینکه با اینکه چراغ adsl روشنه ولی هر چند دقیقه اینرنتم قطع میشه تا مودم خاموش روشن نکنم وصل نمیشه
اقا شماهایی که شکایت کردی بگید همه مشکل دارن ومیخوان تخلیه کنن
نویز خططتتون چک کردی عزیز؟
امیری خوب تخلیه کم برو جای دیگه
چراموندی اینهمه خفتتو تحمل میکنی
هرجا بری اوضات بدتر از این نمیشه
اوضاع خطتت چطوره؟
اره بابا خط من عالی تا 18 مگ راحت میکشه
نمی دونم چه مرگشه؟
والا من همین که سرویس 2 مگ گرفتم سرعتا اینجوری شد... سرویسم 8 روز بعد از ماه رمضون تمومه و قول میدم اگه درست نشه میرم....
خطم خوبه... مشکل از این پارس هست
Last edited by hasanoooooooo; 22-07-2014 at 02:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)