مرکز اموزش خاتمی یزد درجه دادنش چطوره؟ مثلا لیسانسی که 11 ماه بسیج فعال داشته باشه و توی دوره اموزشی ،مسئول اشپزخانه یا اسایشگاه و در کل مسئولیتی داشته باشه ، درجه ستوان سومی میدن؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
مرکز اموزش خاتمی یزد درجه دادنش چطوره؟ مثلا لیسانسی که 11 ماه بسیج فعال داشته باشه و توی دوره اموزشی ،مسئول اشپزخانه یا اسایشگاه و در کل مسئولیتی داشته باشه ، درجه ستوان سومی میدن؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
راستی دوستان یه مسئله ای رو یادم رفت بگم، انگار چند ساله خشم شب غیر قانونی شده و زمان داداش خودمم انگار خشم شب زده بودن و کسی که اینکارو کرده بود رو دو روز بازداشت کرده بودن. خلاصه شبا با خیال راحت بخوابین!
درجه هاى سپاه با ارتش فرق از لحاظ نام فرق دارد
خشم شب در ارتش وجود ندارد ، گذشته در سپاه بود كه به علت فشار روحى و روانى كه در خواب به افراد وارد مى شد ممنوع شده است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اخه سپاه بابل که بودم کسی که مسئولیتی داشت بهش ستوان سوم دادن. دو درجه تشویقی
منم بیس پنجم مهر درخواست دادم بعد از اینکه اعزامم افتاد یک دی قرار بود بلانسبت یک ابان بریم. تا الان هنوز در حال بررسیه![]()
سلام من 01 افتادم با مدرک لیسانس . تهرانم گفتن 9 صبح اونجا باشید
کسایی که 01 خدمت کردن سه شنبه اول دی تا شنبه واسه سایز لباس به نظرتون مرخصی میدن؟
وسایلی که لازمه رو میشه بگید؟
مرسی
دوستان برای رفتن از ترمینال جنوب تهران به مرکز 02 راه درست و حسابی و کم دردسری وجود داره؟
آخه دیدم من از تهرانپارس بخوام برم باید از شرق برم غرب! خب ترمینال جنوب ظاهراً اطراف رباط کریمه...اگه کسی راهی بلده ممنون میشم راهنمایی کنه
مرسی
حداقل وسايل شخصى مورد نياز به همراه داشته باشيد ممكنه مرخصى اول دوره ندهند ( قانون يا شرطى نيست كه هميشه مرخصى بدهند)
٠١ پادگان كاملى است و هر انچه نياز داشته باشيد در بوفه ان مى تواتيد پيدا كنيد با توجه به اينكه ساكن تهران هستيد نيلزى نيست وسايل سنگين به همراه ببريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
من اول وقت رفتم پادگان شلوغ بود 2 ساعت زیر آفتاب بودیم!
اونایی که بعد از ظهر یا حتی شب هم اومدن براشون غیبتی رد نشد و راجت ظرف چند دقیقه پذیرش شدن!
شما اگه خیلی هم مقید هستی حداقل 11 برو تا کمتر معطل بشی![]()
سرجوخه جان چرامشورت غلط میدی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالاچون تو07اونایی که ساعت2بعدازظهریاشب اومدن غیبت براشون ردنشده وباهاشون برخوردنشده این دلیل نمیشه که01هم همینطورباشه هرپادگان قانون خودش روداره پادگان01پادگان قانونمندیه
دوست عزیزدقیقا همون ساعتی که گفتن بروپادگان به این حرف هاهم توجه نکن هرپادگان قانون خودش روداره ضمناپادگان خوبی افتادی هتل01آرزوی خیلیا بوده وهست همه چیزروخودشون بهتون میگن ایتقدرنترس
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)