تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3403 از 4105 اولاول ... 240329033303335333933399340034013402340334043405340634073413345335033903 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,021 به 34,030 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

سلام. من برادرم چند روز دیگه آموزشیش تموم می‌شه و محل خدمتش مشخص می‌شه. من هم چند روز دیگه دفترچه می‌فرستم.
    اگر برادرم شهری به جز شهر خودمون بیفته، من حتما بعد از آموزشی می‌افتم شهر خودمون؟ همچین قانونی داریم که کسی که برادرش در حین خدمت باشه بیفته شهر خودش؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنون . مبگن امسال محلش عوض شده و بردن پشت پمپ بنزین ائل گلی . تا زه تاسیسه . انشالله مشکلات قبلی رو نداشته باشه .

سلام ذوست عزیز بنده هم مثل شما اعزام 94/10/1 ذر همین پادگان و همین ارگان حاضر خواهم شد.... کسای دیگه اطلاع نداری هستن یا نه ؟ آیدی تلگرامم amin_farhadi

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان.. بنده اعزامی 94/10/1 مرکز آموزشی ولیعصر تبریز....سازمان نیروی انتظامی... کسی از دوستان هست ؟؟؟؟؟؟

سال پیش همین تاریخ اعزام شدیم به ولیعصری که داخل شهر بود، ما برای زندگی در شرایط سخت رفتیم کوه های ائل گلی، پادگان فعلی، جای تر و تمیزیه، پنجره ها دوجداره و اوکی، البته ما فقط تو کوه چادر زدیم، داخلشون نرفتیم، از اعزامی های جدید هستن که اونجا آموزش دیدن، جای خیلی بزرگیه و طبیعتا جای مانور و رژه و ... بسیار زیاده. ولی در کل جای نگرانی نیست، دوره ی جالب و به یاد موندنیه، تو یگان های بعد آموزشی هیچوقت همچین محیطی رو نمیشه تجریه کرد.

4. این کاربر از abbaskhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

05 کرمان واسه اندازه کردن لباس یک هفته اول رو مرخصی میده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان.. بنده اعزامی 94/10/1 مرکز آموزشی پادگان شهدای کرمانشاه....سازمان سپاه ... کسی از دوستان هست ؟؟؟؟؟؟
    اگه هست بیاین گروه ساختم زود تر با هم اشنا بشیم
    telgram :kzm95
    شما از کدام استان اعزامین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

شما از کدام استان اعزامین؟
    من از مازندران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

آخه شرایط آب و هوایی الان با پارسال خیلی فرق کرده... محل پادگانم تغییر دادن به یه فضای بازتر پشت جایگاه دو منظوره ایل گلی... قبلا خیابان صایب بود بغل گذر نامه.... از فرمانده ها کدومارو میشناسین شما؟ کدوم بهتره؟
    باز جای شکرش باقیه که شهر خودمون افتادم احساس غربت نمیکنم مرسی از پاسختون دوستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من تو سایت نظام وظیفه درخواست تعجیل دادم و جواب تاییدش واسم اس ام اس شد که با درخواستم موافقت کردند. حالا باید برم پلیس +۱۰ دوباره برگ سبز بگیرم؟
    البته تو سایت هنوز وضعیت رو زده در حال بررسی ولی پیام موافقت واسم اومده. کسی میتونه راهنمایی کنه.

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    من تو سایت نظام وظیفه درخواست تعجیل دادم و جواب تاییدش واسم اس ام اس شد که با درخواستم موافقت کردند. حالا باید برم پلیس +۱۰ دوباره برگ سبز بگیرم؟
    البته تو سایت هنوز وضعیت رو زده در حال بررسی ولی پیام موافقت واسم اومده. کسی میتونه راهنمایی کنه.
    سلام
    میشه بگید از کدوم قسمت درخواست تعجیل زدید؟ من که وارد منو کاربری میشم چیزی نمی بینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلاممن تو سایت نظام وظیفه درخواست تعجیل دادم و جواب تاییدش واسم اس ام اس شد که با درخواستم موافقت کردند. حالا باید برم پلیس +۱۰ دوباره برگ سبز بگیرم؟البته تو سایت هنوز وضعیت رو زده در حال بررسی ولی پیام موافقت واسم اومده. کسی میتونه راهنمایی کنه.
    من تاریخ اعزامم 1/10/94 بود که از طریق سایت پلیس +10 تعجیل زدم واسه برج 8 حدود دوهفته برام زده بود در حال برسی اما بعد دوهفته تو قسمت موافقت شده است برام نوشته بود:بله اما وقتی رفتم پلیس +10 مسئول پ+10گفت هیچ درخواستی برات ثبت نشده و تاریخ اعزامت همون 1/10 هست .بعد با گوشیم رفتم تو سایت نشونش دادم که موافقت شده ولی گفت تو سیستم ما هیچی ثبت نشده و اعزامت همون 1/10
    Last edited by hani25; 17-12-2015 at 16:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •