دوستان خرمشهر آزاد شد ؟! (خرمشهر کنایه از سایت های فیل تر شده)
عجب صفایی داره اینترنت آزاد![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان خرمشهر آزاد شد ؟! (خرمشهر کنایه از سایت های فیل تر شده)
عجب صفایی داره اینترنت آزاد![]()
شما شخصا برو مخابرات همونجا برات قطعش میکنه حال کنی!
بابا دزفول موشک خورد و هیچوقت آزاد نشد... همچنان تحت تاثیر هیتلریم.
این جریان خیلی نگران کننده ست
یه حسی بدی می گه دارن کلا اینترنت ایران رو از دنیا جدا می کنن و همین امروز فردا اینترانت میلی رسما و به صورت سراسری راه میوفته و از این به بعد دیگه نیازی به فیل کش کردن هیچ سایتی نیست و از همین الان دیگه سیستم های فیل کش رو از مدار خارج کردن![]()
![]()
سرعت من حدود یک ساعتی رفته بود زیر 1 کیلوبایت ... !
Last edited by milad_gta; 10-10-2011 at 20:58.
علت رفع فیلترینگ : خرابی سرور های بزرگترین دیتاسنتر ایران که فیلترینگ بر روی آنها میزبانی میشد ، اطلاع رسانی کنید ، پ،ن: به سایت هایی که قبلا فیلتر بده نرید - ای پی ها ثبت میشه!
دوستان یکی میشه توضیح بده جدیدا این افت سرعت شدیدی که موقع استفاده از V پی N ایجاد میشه بخاطر کیفیت بد سرویسه یا اشکال کار از شاتله؟!!
من قبلا یه 7 دقیقه ای داشتم که تست بود و 7 دقیقه ای قطع میشد اما سرعتش خیلی خوب بود و اصلا افت سرعت نداشت اما الان یک هفتس با همون که وصل میشم سرعت میاد روی یک کیلو بایت!!!
میخواستم ببینم اگر از شاتله که دیگه رسما تعطیلش کنیم بریم از یه جای دیگه سرویس بگیریم.
جاهای دیگه چطوره؟ اونجا ها هم مشکل داره یا نه؟ دوستان یه راهنمایی بکنن ممنون میشم
Last edited by Bobby Sands; 10-10-2011 at 19:58.
دوست عزیز مشکل نه از شاتله و نه از سرویس دهنده V پی N بلکه این مشکل سراسریه. مخابرات تو یک هفته گذشته اول سرعت PPTP رو محدود کرد 2 روز بعدش سرعت L2TP محدود شد و 2 روز بعدش هم سرعت SSTP. بنا به گفته شرکت زیر ساخت این اعمال محدودیت ها موقتی نیست و بصورت دائمی خواهد بود!
البته یه پروتکل دیگه هم هست که من رو سرورم راه انداختم و چون پروتکل استاندارد ویندوز نیست مخابرات روحش هم ازش خبر نداره و شامل این محدودیت ها هم نمیشه. روی کلیه ویندوز ها و Mac OS هم جواب میده ولی اینجا نمیتونم بیشتر از این در موردش توضیح بدم.
با تشکر
Last edited by امین1356; 10-10-2011 at 21:02.
فکر نکنم ! چون فیلترینگ هنوز هم اعمال شده خیلی جاها ... البته منم شنیدم این موضوع رو .علت رفع فیلترینگ : خرابی سرور های بزرگترین دیتاسنتر ایران که فیلترینگ بر روی آنها میزبانی میشد ، اطلاع رسانی کنید ، پ،ن: به سایت هایی که قبلا فیلتر بده نرید - ای پی ها ثبت میشه!
این روزا کلا سرعت این چیزا اومده پایین اما ممکنه سرویس دهنده چیز شما سرعت رو محدود کرده باشه ( بعیده چون میخواد کیفیت سرویس رو نشون بده اینکار رو نمیکنه )دوستان یکی میشه توضیح بده جدیدا این افت سرعت شدیدی که موقع استفاده از V پی N ایجاد میشه بخاطر کیفیت بد سرویسه یا اشکال کار از شاتله؟!!
من قبلا یه 7 دقیقه ای داشتم که تست بود و 7 دقیقه ای قطع میشد اما سرعتش خیلی خوب بود و اصلا افت سرعت نداشت اما الان یک هفتس با همون که وصل میشم سرعت میاد روی یک کیلو بایت!!!
میخواستم ببینم اگر از شاتله که دیگه رسما تعطیلش کنیم بریم از یه جای دیگه سرویس بگیریم.
جاهای دیگه چطوره؟ اونجا ها هم مشکل داره یا نه؟ دوستان یه راهنمایی بکنن ممنون میشم
Last edited by milad_gta; 10-10-2011 at 20:59.
SSTP
PPTP
L2TP
کلا سرعتا امروز برای من افت زیادی کردن... کانکت میشن اما افت سرعت زیاد کردن
من با پشتیبانی تماس گرفتم که چرا سرعت دانلود شبانه پایینه؟
گفت شما به خاطر اینکه چندشب دانلود زیاد داشتی با نه نفری که دانلودشون بالاست شیر شدی...(دروغ در دروغ)
بعد که علت رو چویا شدم گفت به خاطر سیاست ها و قانون های اداره تنظیم مقررات هست... وبعد صریحا گفت به خاطر وضع فعلی موجود در جامعه هست
نظری که خطاب به دوستان دارم اینه که شکایت کردن از شاتل و بقیه isp ها فایده نداره! چون این محدودکردن ها فقط جنبه سی یا سی داره و مسئولین بالادست خودشون دستور این محدودیت هارو دادند و حتی قیمت های گزاف اینترنت adsl و سرعت لاک پشتی دیال آپ به خاطر اینه که مردم زیاد وارد اینترنت نشوند
بنابراین به نظر من شکایت راهی به جایی نمیبره
Last edited by taraneh_2002; 10-10-2011 at 22:29.
هم اکنون 336 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 336 مهمان)