تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3403 از 4751 اولاول ... 2403290333033353339333993400340134023403340434053406340734133453350339034403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,021 به 34,030 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان خرمشهر آزاد شد ؟! (خرمشهر کنایه از سایت های فیل تر شده)

عجب صفایی داره اینترنت آزاد

2. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان بالاخره زنگ زدم درخواست قطع رانژه دادم
    گفت 2 هفته طول میکشه
    میتونم هم به مخابرات درخواست بدم و هم اینو درخواست قطع بدم که تا این قطع شه اون هم وصل شه؟؟
    چیکار کنم زودتر قطع کنن؟؟؟؟؟؟
    شما شخصا برو مخابرات همونجا برات قطعش میکنه حال کنی!

بابا دزفول موشک خورد و هیچوقت آزاد نشد... همچنان تحت تاثیر هیتلریم.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این جریان خیلی نگران کننده ست
    یه حسی بدی می گه دارن کلا اینترنت ایران رو از دنیا جدا می کنن و همین امروز فردا اینترانت میلی رسما و به صورت سراسری راه میوفته و از این به بعد دیگه نیازی به فیل کش کردن هیچ سایتی نیست و از همین الان دیگه سیستم های فیل کش رو از مدار خارج کردن

5. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت من حدود یک ساعتی رفته بود زیر 1 کیلوبایت ... !
    Last edited by milad_gta; 10-10-2011 at 20:58.

7. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

این جریان خیلی نگران کننده ست
    یه حسی بدی می گه دارن کلا اینترنت ایران رو از دنیا جدا می کنن و همین امروز فردا اینترانت میلی رسما و به صورت سراسری راه میوفته و از این به بعد دیگه نیازی به فیل کش کردن هیچ سایتی نیست و از همین الان دیگه سیستم های فیل کش رو از مدار خارج کردن
    علت رفع فیلترینگ : خرابی سرور های بزرگترین دیتاسنتر ایران که فیلترینگ بر روی آنها میزبانی میشد ، اطلاع رسانی کنید ، پ،ن: به سایت هایی که قبلا فیلتر بده نرید - ای پی ها ثبت میشه!

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان یکی میشه توضیح بده جدیدا این افت سرعت شدیدی که موقع استفاده از V پی N ایجاد میشه بخاطر کیفیت بد سرویسه یا اشکال کار از شاتله؟!!
    من قبلا یه 7 دقیقه ای داشتم که تست بود و 7 دقیقه ای قطع میشد اما سرعتش خیلی خوب بود و اصلا افت سرعت نداشت اما الان یک هفتس با همون که وصل میشم سرعت میاد روی یک کیلو بایت!!!
    میخواستم ببینم اگر از شاتله که دیگه رسما تعطیلش کنیم بریم از یه جای دیگه سرویس بگیریم.
    جاهای دیگه چطوره؟ اونجا ها هم مشکل داره یا نه؟ دوستان یه راهنمایی بکنن ممنون میشم
    Last edited by Bobby Sands; 10-10-2011 at 19:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یکی میشه توضیح بده جدیدا این افت سرعت شدیدی که موقع استفاده از V پی N ایجاد میشه بخاطر کیفیت بد سرویسه یا اشکال کار از شاتله؟!!
    من قبلا یه 7 دقیقه ای داشتم که تست بود و 7 دقیقه ای قطع میشد اما سرعتش خیلی خوب بود و اصلا افت سرعت نداشت اما الان یک هفتس با همون که وصل میشم سرعت میاد روی یک کیلو بایت!!!
    میخواستم ببینم اگر از شاتله که دیگه رسما تعطیلش کنیم بریم از یه جای دیگه سرویس بگیریم.
    جاهای دیگه چطوره؟ اونجا ها هم مشکل داره یا نه؟ دوستان یه راهنمایی بکنن ممنون میشم
    دوست عزیز مشکل نه از شاتله و نه از سرویس دهنده V پی N بلکه این مشکل سراسریه. مخابرات تو یک هفته گذشته اول سرعت PPTP رو محدود کرد 2 روز بعدش سرعت L2TP محدود شد و 2 روز بعدش هم سرعت SSTP. بنا به گفته شرکت زیر ساخت این اعمال محدودیت ها موقتی نیست و بصورت دائمی خواهد بود!
    البته یه پروتکل دیگه هم هست که من رو سرورم راه انداختم و چون پروتکل استاندارد ویندوز نیست مخابرات روحش هم ازش خبر نداره و شامل این محدودیت ها هم نمیشه. روی کلیه ویندوز ها و Mac OS هم جواب میده ولی اینجا نمیتونم بیشتر از این در موردش توضیح بدم.
    با تشکر
    Last edited by امین1356; 10-10-2011 at 21:02.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

علت رفع فیلترینگ : خرابی سرور های بزرگترین دیتاسنتر ایران که فیلترینگ بر روی آنها میزبانی میشد ، اطلاع رسانی کنید ، پ،ن: به سایت هایی که قبلا فیلتر بده نرید - ای پی ها ثبت میشه!
    فکر نکنم ! چون فیلترینگ هنوز هم اعمال شده خیلی جاها ... البته منم شنیدم این موضوع رو .

این روزا کلا سرعت این چیزا اومده پایین اما ممکنه سرویس دهنده چیز شما سرعت رو محدود کرده باشه ( بعیده چون میخواد کیفیت سرویس رو نشون بده اینکار رو نمیکنه )
    Last edited by milad_gta; 10-10-2011 at 20:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

SSTP
    PPTP
    L2TP

کلا سرعتا امروز برای من افت زیادی کردن... کانکت میشن اما افت سرعت زیاد کردن

13. این کاربر از Iceboy_LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال taraneh_2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    یه حا میشینیم دیگه

پيش فرض

من با پشتیبانی تماس گرفتم که چرا سرعت دانلود شبانه پایینه؟
    گفت شما به خاطر اینکه چندشب دانلود زیاد داشتی با نه نفری که دانلودشون بالاست شیر شدی...(دروغ در دروغ)
    بعد که علت رو چویا شدم گفت به خاطر سیاست ها و قانون های اداره تنظیم مقررات هست... وبعد صریحا گفت به خاطر وضع فعلی موجود در جامعه هست
    نظری که خطاب به دوستان دارم اینه که شکایت کردن از شاتل و بقیه isp ها فایده نداره! چون این محدودکردن ها فقط جنبه سی یا سی داره و مسئولین بالادست خودشون دستور این محدودیت هارو دادند و حتی قیمت های گزاف اینترنت adsl و سرعت لاک پشتی دیال آپ به خاطر اینه که مردم زیاد وارد اینترنت نشوند
    بنابراین به نظر من شکایت راهی به جایی نمیبره
    Last edited by taraneh_2002; 10-10-2011 at 22:29.

15. 3 کاربر از taraneh_2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 336 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 336 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •