دوستان در برگه تاییدیه ثبت اطلاعات اعزامی که پلیس +10 بهم داده قسمت شماره سریال شناسنامه 0 وارد شده. این باید همجوری باشه یا مشکل داره؟
همینطور ایا اضافه خدمت توی برگه سبز مشخص میشه؟ از من که توی برگه سبز چیزی نزده یعنی اضافه نخوردم؟
دوستان در برگه تاییدیه ثبت اطلاعات اعزامی که پلیس +10 بهم داده قسمت شماره سریال شناسنامه 0 وارد شده. این باید همجوری باشه یا مشکل داره؟
همینطور ایا اضافه خدمت توی برگه سبز مشخص میشه؟ از من که توی برگه سبز چیزی نزده یعنی اضافه نخوردم؟
Last edited by dokhtarak_e_darya; 15-12-2015 at 19:14.
دروغ محض....
ایشون تازه واردن و کاملا مشخص داره هدفدار صحبت میکنه.....
هواپیمای آمریکایی!!تو بندر عباس...خندیدم ......امریکا اگر .... حمله داشت که تا الان حمله میکرد....
متاسفم واسه یه عده.....
بايد قبل از تاييد نهايي پليس +١٠ دقت مى كرديد ، حال دوباره به پليس +١٠ مراجعه كنيد، اگر در برگه غيبت ثبت نشده پس اضافه خدمت نداريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
والا هنوز نامشون یا همون برگه ای که محل خدمت رو مینویسن نیومده و تلفنی از یه آشنا شنیدم که اونجا افتادم. احتمالا اول باید پیگیر اون نامه بشم ببینم چرا نیومده که همین اوایل گرفتار نشم.بنده از اطراف اصفهانم و فکر کنم از شهرک آزمایش اعزاممون میکنن.
فکر کنم واسه این موقع از سال جزء بهترین جاها از لحاظ آب و هوایی باشه. من اعزامم چهار ماه پیش بود و واسه سپاه کرمانشاه که اونموقع کرمانشاه هم هواش خوب بود ولی خوب 4 ماه به دلایلی تمدید کردم الان شده کرمان.
خلاصه ان شاءالله که روزای خوبی پیشرو داشته باشیم. سخت نگیرین که بهتون سخت میگذره، چاره ای نیست.
راستی اگه اطلاعات خاصی از وضعیت جدید 05 کرمان توی این چند ساله دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین چون بعضیا خیلی تعریفشا میکنن و بعضیا هم که ضدش رو میگن![]()
دوستان من هنوز برگه سفیدم در خونه نیومده ولی هفته پیش از پلیس +10 گرفتم
اگه کلا نیومد مشکلی پیش نمیاد ،1/10 باید برم 05،چکار کنم حالا؟برم پلیس +10 بهشون بگم؟
سلام بالاخره رفتم کمسیون بیمارتسان 505..
45 روز از رفتنم میگذره ولی هنوز جوابش نیومده.. خیلی اظطراب دارم
همونطور که قبلا گفتم معافیت نگهبانی می خواستم و می ترسم که ندن...
تو کمسیون فقط ازم 4-5 تا سوال کردند و اون هم این بود : بچه کجایی؟ کجا خدمت میکنی؟ مشکلت چیه؟ دارو میخوری یا نه؟ چه کمکی می تونیم بهت بکنیم؟ منم گفتم نگهبانی زیاد اذبتم میکنه و اون گفت کمکت میکنیم و گفت که برو قبل رفتن هم دیدم داره مینویسه به علت اعصاب و روان..... دیگه ادامه شون نتونستم ببینم!!! بعدش هم یه نامه بهم دادند و 4 روز استراحت پزشکی دادند و زیرش مهر کردند تا زمان نتیجه شورا از نگهبانی و حمل اسلحه معاف باشد (البته این مهر رو برای همه میزدند) و البته دکتره تو کمسیون فقط به استشهات یگانی نگاه کرد که البته من خودم مدارک پزشکی با سابقه 3 سال تحت درمان پیش روانپزشک و نشان خودکشیم رو بهشون نشون دادم
یه نفر هم که کلا تمارضی بود و به اون هم مثل من 4 روز استراحت دادند البته اون ستوان سوم هم بود!!! مثلا انتقالی میخواست..
چند نفر رو هم دیدم که 2 یا 3 روز استراحت پزشکی گرفته بودند و دو نفر هم به ترتیب 50 و 60 روز که معلوم بود معاف داعم شدند..
تو رو خدا کسایی سابقه مراجعه به کمسیون بیمارستان 505 رو داشتند یکم توضییح بدند...
خیلی استرس دارم
خدا لعنت کنه بعضی ها رو اگه متولد 72 بودم به خاطر جبهه پدرم 10 روز قبل از عید تصویه میکردم ولی الان که متولد 74 ام باید تا 19 ام آبان سال بعد صبر کنم![]()
والا به من گفتن به زودی میاد و دیر نشده. نگران نباشین مثل هم هستیم
این برگ دور ابی که. پست اورده حتما ببریم یا کپیش. کافیه فقط برای پادگان باید برگکه اموزشی ببریم من خرداد زدم گمش کردم ولی توبرگه قید شده. که واکسن زده کافیه
ببخشید این برگه غیبت همون برگه سبز (برگه اماده به خدمت) هست که بعد از درخواست اعزام بهم دادن یا فرق میکنه؟
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم
متاهل بودن و چندسال بسیجی فعال چه تاثیری در کسر خدمت و یا محلی که بعد از آموزشی میفتیم داره؟ کلا هر سال فعالی بسیج چند روز کسری داره؟
من نزدیک ترین محل مربوط به ارتش که نزدیک خونه خانوممه نیرو هوایی ارتشه ولی کرمان نیرو زمینیه / احتمال داره اونجا بیوفتم؟ چون خوندم بعد از آموزشی متاهلین رو میفرستن به نزدیکترین پایگاه به محل سکونت همسر.
راستی به کارشناسی ارشدا چه درجه ای میدن و اینکه سختگیری های دوره آموزشیشون با مدارک پایین تر در چه حدی فرق میکنه؟ و اینکه خود مدرک ارشد کسریش کامل برداشته شد؟
با تشکر
Last edited by Y@var; 15-12-2015 at 23:15.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)