تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3401 از 4105 اولاول ... 240129013301335133913397339833993400340134023403340434053411345135013901 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,001 به 34,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان در برگه تاییدیه ثبت اطلاعات اعزامی که پلیس +10 بهم داده قسمت شماره سریال شناسنامه 0 وارد شده. این باید همجوری باشه یا مشکل داره؟
    همینطور ایا اضافه خدمت توی برگه سبز مشخص میشه؟ از من که توی برگه سبز چیزی نزده یعنی اضافه نخوردم؟
    Last edited by dokhtarak_e_darya; 15-12-2015 at 19:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه ذره فکر کن! اگه سربازی اجباری فایده ای داشت، زمان رضا خان کشور سه روزه فتح نمیشد!!! فقط فکرش رو بکن سه روزه فتح شدن کشور یعنی عملا هیچ مقاومتی جلوشون نبوده!!
    بعدش برو ببین زمان جنگ، فرمانده حاضر بود خودش غذا نخوره، غذاش رو بده سرباز! الان تو هر پادگانی بری غذای کادری ساده هم از غذای سربازا بهتره!!
    وقتی ما پادگان بودیم یه کادری 20 کیلو گوشت و یه سری مواد دیگه رو به اسم مهمون دارم از آشپزخونه پادگان برد! نتیجه اش این شد که سربازا یه هفته نهار و شامشون شده بود کوکو سبزی با نون که اونایی که خوردن می دونن چیه!! جالب اینجاست که چند نفر به فرمانده اعتراض کرده بودن تو غذاشون سنگ هست، فرمانده به جای پیگیری اون سنگ رو ازشون گرفته بود پرت کرد بین سربازا گفت این سنگه اینقدر ریزه که به کسی نخورد!!!
    تو عید یه مقدار رانی برای چاشت سربازا گرفته بودن، اونوقت فرمانده روزی 40-30 تا از اینا رو میخورد، یه روز درمیون میگفت بیایین اسم بنویسین بهتون رانی بدیم! به نصف سربازها هم نمیداد!

زمان جنگ فرمانده پتو خودش رو میداد سرباز که سردش نشه! وقتی آموزشی بودیم جانشین فرمانده برای مجازات ساعت 11 شب تو اوج سرمای دی ماه، همه امون رو از آسایشگاه میریخت بیرون، خودش میرفت داخل و در رومون قفل می کرد!! بقیه پست هام تو همین تاپیک هم بخون ببینی چه خبره!!!
    تو آموزشی هم که بهترین آموزشی که میدن تأکیک آتش و حرکت هست که خیلی قدیمی و ناکارآمده!!

هر کی هم میاد سربازی فقط برای کارت پایان خدمتش میاد، مگه نه مطمئن باش هیچ سربازی با این وضع نمیره خط مقدم!!

بعد هم فکر نکن ایران به همین امنی هست که تو تلویزیون نشونت میدن! خبر نداری چه خبره! هم خدمتیم افتاده بود بندرعکس می گفت اینجا ساعتی یه هواپیمای آمریکایی میاد داخل کشور گشت میزنه و برمیگره!! کسی هم عین خیالش نیست!

فکر نکن الان خبری از داعش تو ایران نیست! تو جهرم یه پادگان راه انداخته بودن، چون خودشون نانوا نداشتن روزی 100 تومن نون از بیرون میخریدن، تا اینکه نانوا بهشون مشکوک شد و به اطلاعات خیر داد. جهرم لب مرز هم نیست ها!!
    دوست دوران دبیرستانم دنبال گنج و اینا هست میگفت تابستون با سه تا ماشین رفته بودن نزدیک یه پادگان متروک، همین که رسیدن یهو 70-60 نفر ریختن دورشون و محاصره اشون کردن!! همشون عربی حرف میزدن! میگفت شانس آوردیم مسلح نبودیم!
    دروغ محض....

ایشون تازه واردن و کاملا مشخص داره هدفدار صحبت میکنه.....
    هواپیمای آمریکایی!!تو بندر عباس...خندیدم ......امریکا اگر .... حمله داشت که تا الان حمله میکرد....
    متاسفم واسه یه عده.....

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان در برگه تاییدیه ثبت اطلاعات اعزامی که پلیس +10 بهم داده قسمت شماره سریال شناسنامه 0 وارد شده. این باید همجوری باشه یا مشکل داره؟
    همینطور ایا اضافه خدمت توی برگه سبز مشخص میشه؟ از من که توی برگه سبز چیزی نزده یعنی اضافه نخوردم؟
    بايد قبل از تاييد نهايي پليس +١٠ دقت مى كرديد ، حال دوباره به پليس +١٠ مراجعه كنيد، اگر در برگه غيبت ثبت نشده پس اضافه خدمت نداريد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز منم دقیقا شرایطم مثل شماست متولد 69 و ارشد دارم و افتادم 05 کرمان
    شما از کجا اعزام میشید؟
    والا هنوز نامشون یا همون برگه ای که محل خدمت رو مینویسن نیومده و تلفنی از یه آشنا شنیدم که اونجا افتادم. احتمالا اول باید پیگیر اون نامه بشم ببینم چرا نیومده که همین اوایل گرفتار نشم.بنده از اطراف اصفهانم و فکر کنم از شهرک آزمایش اعزاممون میکنن.

فکر کنم واسه این موقع از سال جزء بهترین جاها از لحاظ آب و هوایی باشه. من اعزامم چهار ماه پیش بود و واسه سپاه کرمانشاه که اونموقع کرمانشاه هم هواش خوب بود ولی خوب 4 ماه به دلایلی تمدید کردم الان شده کرمان.

خلاصه ان شاءالله که روزای خوبی پیشرو داشته باشیم. سخت نگیرین که بهتون سخت میگذره، چاره ای نیست.

راستی اگه اطلاعات خاصی از وضعیت جدید 05 کرمان توی این چند ساله دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین چون بعضیا خیلی تعریفشا میکنن و بعضیا هم که ضدش رو میگن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

دوستان من هنوز برگه سفیدم در خونه نیومده ولی هفته پیش از پلیس +10 گرفتم
    اگه کلا نیومد مشکلی پیش نمیاد ،1/10 باید برم 05،چکار کنم حالا؟برم پلیس +10 بهشون بگم؟

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام بالاخره رفتم کمسیون بیمارتسان 505..
    45 روز از رفتنم میگذره ولی هنوز جوابش نیومده.. خیلی اظطراب دارم
    همونطور که قبلا گفتم معافیت نگهبانی می خواستم و می ترسم که ندن...
    تو کمسیون فقط ازم 4-5 تا سوال کردند و اون هم این بود : بچه کجایی؟ کجا خدمت میکنی؟ مشکلت چیه؟ دارو میخوری یا نه؟ چه کمکی می تونیم بهت بکنیم؟ منم گفتم نگهبانی زیاد اذبتم میکنه و اون گفت کمکت میکنیم و گفت که برو قبل رفتن هم دیدم داره مینویسه به علت اعصاب و روان..... دیگه ادامه شون نتونستم ببینم!!! بعدش هم یه نامه بهم دادند و 4 روز استراحت پزشکی دادند و زیرش مهر کردند تا زمان نتیجه شورا از نگهبانی و حمل اسلحه معاف باشد (البته این مهر رو برای همه میزدند) و البته دکتره تو کمسیون فقط به استشهات یگانی نگاه کرد که البته من خودم مدارک پزشکی با سابقه 3 سال تحت درمان پیش روانپزشک و نشان خودکشیم رو بهشون نشون دادم
    یه نفر هم که کلا تمارضی بود و به اون هم مثل من 4 روز استراحت دادند البته اون ستوان سوم هم بود!!! مثلا انتقالی میخواست..
    چند نفر رو هم دیدم که 2 یا 3 روز استراحت پزشکی گرفته بودند و دو نفر هم به ترتیب 50 و 60 روز که معلوم بود معاف داعم شدند..

تو رو خدا کسایی سابقه مراجعه به کمسیون بیمارستان 505 رو داشتند یکم توضییح بدند...
    خیلی استرس دارم

خدا لعنت کنه بعضی ها رو اگه متولد 72 بودم به خاطر جبهه پدرم 10 روز قبل از عید تصویه میکردم ولی الان که متولد 74 ام باید تا 19 ام آبان سال بعد صبر کنم

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان من هنوز برگه سفیدم در خونه نیومده ولی هفته پیش از پلیس +10 گرفتم
    اگه کلا نیومد مشکلی پیش نمیاد ،1/10 باید برم 05،چکار کنم حالا؟برم پلیس +10 بهشون بگم؟
    والا به من گفتن به زودی میاد و دیر نشده. نگران نباشین مثل هم هستیم

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این برگ دور ابی که. پست اورده حتما ببریم یا کپیش. کافیه فقط برای پادگان باید برگکه اموزشی ببریم من خرداد زدم گمش کردم ولی تو‌برگه قید شده. که واکسن زده کافیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بايد قبل از تاييد نهايي پليس +١٠ دقت مى كرديد ، حال دوباره به پليس +١٠ مراجعه كنيد، اگر در برگه غيبت ثبت نشده پس اضافه خدمت نداريد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    ببخشید این برگه غیبت همون برگه سبز (برگه اماده به خدمت) هست که بعد از درخواست اعزام بهم دادن یا فرق میکنه؟

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه هم داشتم

متاهل بودن و چندسال بسیجی فعال چه تاثیری در کسر خدمت و یا محلی که بعد از آموزشی میفتیم داره؟ کلا هر سال فعالی بسیج چند روز کسری داره؟

من نزدیک ترین محل مربوط به ارتش که نزدیک خونه خانوممه نیرو هوایی ارتشه ولی کرمان نیرو زمینیه / احتمال داره اونجا بیوفتم؟ چون خوندم بعد از آموزشی متاهلین رو میفرستن به نزدیکترین پایگاه به محل سکونت همسر.

راستی به کارشناسی ارشدا چه درجه ای میدن و اینکه سختگیری های دوره آموزشیشون با مدارک پایین تر در چه حدی فرق میکنه؟ و اینکه خود مدرک ارشد کسریش کامل برداشته شد؟

با تشکر
    Last edited by Y@var; 15-12-2015 at 23:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •