تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3400 از 4105 اولاول ... 240029003300335033903396339733983399340034013402340334043410345035003900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,991 به 34,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستایی که میگین ایران چراسربازی روبرنمیداره یکم فکرکنین بااین همه تهدیدنظامی وجنگ وخونریزی دراطرافمون وداعش واسرائیل انتظاردارین سربازی برداشته بشه به محض برداشتن سربازی کشورومیگیرنمگه ندیدین فلسطین وسوریه وعراق وافغانستان روگرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه ذره فکر کن! اگه سربازی اجباری فایده ای داشت، زمان رضا خان کشور سه روزه فتح نمیشد!!! فقط فکرش رو بکن سه روزه فتح شدن کشور یعنی عملا هیچ مقاومتی جلوشون نبوده!!
    بعدش برو ببین زمان جنگ، فرمانده حاضر بود خودش غذا نخوره، غذاش رو بده سرباز! الان تو هر پادگانی بری غذای کادری ساده هم از غذای سربازا بهتره!!
    وقتی ما پادگان بودیم یه کادری 20 کیلو گوشت و یه سری مواد دیگه رو به اسم مهمون دارم از آشپزخونه پادگان برد! نتیجه اش این شد که سربازا یه هفته نهار و شامشون شده بود کوکو سبزی با نون که اونایی که خوردن می دونن چیه!! جالب اینجاست که چند نفر به فرمانده اعتراض کرده بودن تو غذاشون سنگ هست، فرمانده به جای پیگیری اون سنگ رو ازشون گرفته بود پرت کرد بین سربازا گفت این سنگه اینقدر ریزه که به کسی نخورد!!!
    تو عید یه مقدار رانی برای چاشت سربازا گرفته بودن، اونوقت فرمانده روزی 40-30 تا از اینا رو میخورد، یه روز درمیون میگفت بیایین اسم بنویسین بهتون رانی بدیم! به نصف سربازها هم نمیداد!

زمان جنگ فرمانده پتو خودش رو میداد سرباز که سردش نشه! وقتی آموزشی بودیم جانشین فرمانده برای مجازات ساعت 11 شب تو اوج سرمای دی ماه، همه امون رو از آسایشگاه میریخت بیرون، خودش میرفت داخل و در رومون قفل می کرد!! بقیه پست هام تو همین تاپیک هم بخون ببینی چه خبره!!!
    تو آموزشی هم که بهترین آموزشی که میدن تأکیک آتش و حرکت هست که خیلی قدیمی و ناکارآمده!!

هر کی هم میاد سربازی فقط برای کارت پایان خدمتش میاد، مگه نه مطمئن باش هیچ سربازی با این وضع نمیره خط مقدم!!

بعد هم فکر نکن ایران به همین امنی هست که تو تلویزیون نشونت میدن! خبر نداری چه خبره! هم خدمتیم افتاده بود بندرعکس می گفت اینجا ساعتی یه هواپیمای آمریکایی میاد داخل کشور گشت میزنه و برمیگره!! کسی هم عین خیالش نیست!

فکر نکن الان خبری از داعش تو ایران نیست! تو جهرم یه پادگان راه انداخته بودن، چون خودشون نانوا نداشتن روزی 100 تومن نون از بیرون میخریدن، تا اینکه نانوا بهشون مشکوک شد و به اطلاعات خیر داد. جهرم لب مرز هم نیست ها!!
    دوست دوران دبیرستانم دنبال گنج و اینا هست میگفت تابستون با سه تا ماشین رفته بودن نزدیک یه پادگان متروک، همین که رسیدن یهو 70-60 نفر ریختن دورشون و محاصره اشون کردن!! همشون عربی حرف میزدن! میگفت شانس آوردیم مسلح نبودیم!

2. 2 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان لطفن این بحث رو دیگه ادامه ندید... سپاس

4. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    متولد 69 هستم و مدرک ارشد و اعزامم افتاده واسه یک دی و 05 کرمان
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    1.بنده پدرم 20 درصد جانبازی و 6 ماه سابقه جبهه داره. میخواستم بدونم هنوز کسری وجود داره یا کلا برداشتند؟ چون طبق جدول پست یک فکر کنم 7 ماه کسری دارم درسته؟
    2. 05 کرمان شرایطش بالاخص تو این موقع از سال چطوریه؟ هم از نظر آب و هوا و هم سختگیری؟ چون شنیدم دیگه مثل گذشته نیست و وضعیتش خیلی بهتر شده. واقعیت داره؟

پیشاپیش ممنون

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حرفا و نظرات بچه ها رو میخونم یاد یکسال پیش خودم (دقیقا همین موقع ها) می افتم که دی ماه آمورشی مشگین شهر بودم و چه بلاهایی که سرمون نیاوردن...کلا من تو خدمت شانس نیاوردم و طی این یه سال همش بدبیاری اوردم و الانم که دارم کامنت میزارم دوران نقاهت و استعلاجی پس از عمل هستم...

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستایی که میگین ایران چراسربازی روبرنمیداره یکم فکرکنین بااین همه تهدیدنظامی وجنگ وخونریزی دراطرافمون وداعش واسرائیل انتظاردارین سربازی برداشته بشه به محض برداشتن سربازی کشورومیگیرنمگه ندیدین فلسطین وسوریه وعراق وافغانستان روگرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام

سربازی نباید برداشته بشه که دلیلش رو همه میدونن . (بیشترین تهدید ها در خاورمیانه متوجه کشور ماست . کافیه فقط یک لحظه غافل بشیم .)

سربازی باید اصلاح بشه به شدت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این خواسته بیشتر افراد هست .

اینکه اولا مدتش واقعا زیاد هستش واقعا زیاده ...به نظرم 12 یا 14 یا نهایتا 16 ماه کافیه .

دوما با این حقوقی که میدن باید یه چیزی هم روش بزاری تا فقط بتونی با اون پول رفت و آمد کنی !! حقوق باید خیلی خیلی بیشتر بشه . مثلا دیگه کم و کم 400 الی 600 بدن . (با توجه به سطح تحصیلات افراد)

سوما باید افراد رو از تخصصون استفاده کنن . تا هم فرد تجربه کار بدست بیاره و هم دولت نفع ببره . نه اینکه یک لیسانس رو بزارن سر چهار راه حرکات موزون انجام بده

8. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

نکته جالب این هست که افرادی با عقاید جناب عالی حتی از صد متری پادگان ها هم رد نمیشن و این وظیفه رو صرفا بر عهده بقیه افراد میدونن.
    اما شخصی مثل من روزی که شد 18 سالش به خودش اومد و دید در لباس نظام هست!! زور اعتراض هم نداشتم ولی امیدوارم هر چی سریعتر این دوره از زندگی جوونا حذف شه چرا که خدمت دلیلی هست برای هزار مشکل چه قبل از اعزام و چه بعدش...
    مثلا: ادامه تحصیل صرفا جهت تعویق انداختن خدمت...
    مشغول شدن افرادی با صلاحیت و استعداد بالا به شغل های درجه سه و... صرفا به دلیل عدم داشتن پایان خدمت...
    و من دیدم افرادی با تفکر شما بعد از دو ماه خدمت کردن و فرار از خدمت باید بزارن 8 سال بگذره و دنبال خرید خدمت و ... باشن.(البته شخص شما رو به عنوان مصداق عینی ذکر نکردم)
    موفق باشید.
    چی داری میگی برای خودت تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من به موقع بدون کلک و پول و پارتی مثل یه مرد رفتم خدمت
    اون جایی که من خدمت کردم تو 1 ساعت هم نمیتونستی بمونی و سریع فرار میکردی ولی من مثل مرد خدمت کردم هر لحظه ممکن بود
    شهید بشم
    مثل اینکه این پستای منو نخوندی بخون ببین تو مرز چه جایی و بین چه کسانی مثل مرد خدمت کردم البته اینا فقط چند موردشه اگه میخواستم بنویسم کل این تاپیک براش کمه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by erfan90ir; 15-12-2015 at 14:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چی داری میگی برای خودت تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من به موقع بدون کلک و پول و پارتی مثل یه مرد رفتم خدمت
    اون جایی که من خدمت کردم تو 1 ساعت هم نمیتونستی بمونی و سریع فرار میکردی ولی من مثل مرد خدمت کردم هر لحظه ممکن بود
    شهید بشم
    مثل اینکه این پستای منو نخوندی بخون ببین تو مرز چه جایی و بین چه کسانی مثل مرد خدمت کردم البته اینا فقط چند موردشه اگه میخواستم بنویسم کل این تاپیک براش کمه

با سلام مجدد.
    مدیر بخش تذکر دادن این بحث ادامه پیدا نکنه .... من فقط بگم:
    پستی رو که شما ارسال کردید درباره داعش و ... نشانی بر بی اطلاعی کامل حضرت عالی نسبت به مسایل منطقه و حوزه خاور میانه هست ....
    سربازی که با تحصیلات ارشد هوا و فضا شده راننده فرمانده و براش میوه و غذا میاره چه نقشی در تامین امنیت شهر داره؟ چه برسه تامین امنیت کشور...
    خب خدا رو شکر من جای شما نبودم و هر جا که بودم دیگه خدمتم تموم شد و به مسایل مهم تری فکر میکنم و مانند شما هنوز در دوران خدمت نموندم ...
    اون روز هم صرفا دیدم شخصی که حق پیشکسوتی داره نسبت به بنده در این انجمن پستی داده در زمینه خدمت و من هم بهش پاسخ دادم...
    و به نظر من شما هم اگر در زمینه امور سیاسی و دفاعی و ...مطالعه عمیقی ندارید که پستتون در زمینه داعش حکایت از سر درون در زمینه امور دفاعی داشت بدونید اهل خرد 800 سال پیش گفتن که ملک بی سیاست پایدار نمیمونه ... و در زمینه زور بازو هم بدونید : اندکی زر در ترازو به از بسیاری زور در بازو ... و بازم بدونید زر یک مرده بهتر از زور صد مرد هست...
    و امروز شاهد این امر هستیم که هستند کشور هایی از جهان اول که ارتش دفاعی ندارند! و در اصل هزینه در این امور رو باری بر اقتصاد جامعه میدونن...
    اندیشه یک فرد متفکر میتونه یه جامعه رو نجات بده و ارتش چند میلیوتی جامعه ای دیگه فقط باری بر اقتصاد هست.
    البته مشکل ما از اساس هست که در حقوق بین الملل ما جای صحبت از دوستی و وفاق و همدلی صحبت از دول متخاصم و دول بیگانه و ... هست . افرادی مثل شما هم تحت تاثیرش... و بی خبر از پیشرفت دول فدرال و امثالش یا همون شعر شیخ که گفت بنی آدم اعضای یکدیگرند... نه دشمن و ..

11. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با سلام مجدد.
    مدیر بخش تذکر دادن این بحث ادامه پیدا نکنه .... من فقط بگم:
    پستی رو که شما ارسال کردید درباره داعش و ... نشانی بر بی اطلاعی کامل حضرت عالی نسبت به مسایل منطقه و حوزه خاور میانه هست ....
    سربازی که با تحصیلات ارشد هوا و فضا شده راننده فرمانده و براش میوه و غذا میاره چه نقشی در تامین امنیت شهر داره؟ چه برسه تامین امنیت کشور...
    خب خدا رو شکر من جای شما نبودم و هر جا که بودم دیگه خدمتم تموم شد و به مسایل مهم تری فکر میکنم و مانند شما هنوز در دوران خدمت نموندم ...
    اون روز هم صرفا دیدم شخصی که حق پیشکسوتی داره نسبت به بنده در این انجمن پستی داده در زمینه خدمت و من هم بهش پاسخ دادم...
    و به نظر من شما هم اگر در زمینه امور سیاسی و دفاعی و ...مطالعه عمیقی ندارید که پستتون در زمینه داعش حکایت از سر درون در زمینه امور دفاعی داشت بدونید اهل خرد 800 سال پیش گفتن که ملک بی سیاست پایدار نمیمونه ... و در زمینه زور بازو هم بدونید : اندکی زر در ترازو به از بسیاری زور در بازو ... و بازم بدونید زر یک مرده بهتر از زور صد مرد هست...
    و امروز شاهد این امر هستیم که هستند کشور هایی از جهان اول که ارتش دفاعی ندارند! و در اصل هزینه در این امور رو باری بر اقتصاد جامعه میدونن...
    اندیشه یک فرد متفکر میتونه یه جامعه رو نجات بده و ارتش چند میلیوتی جامعه ای دیگه فقط باری بر اقتصاد هست.
    البته مشکل ما از اساس هست که در حقوق بین الملل ما جای صحبت از دوستی و وفاق و همدلی صحبت از دول متخاصم و دول بیگانه و ... هست . افرادی مثل شما هم تحت تاثیرش... و بی خبر از پیشرفت دول فدرال و امثالش یا همون شعر شیخ که گفت بنی آدم اعضای یکدیگرند... نه دشمن و ..
    من 24 سالگی ارشد مهندسی برق مخابرات رو با معدل عالی (18.03) گرفتم الان توی 25 سالگی هفته آینده دارم اعزام میشم کرمان ،27 سالگی هم تمام میکنم
    یعنی دقیقا 3 سال من و امثال منو سرکار میزارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    1.بنده پدرم 20 درصد جانبازی و 6 ماه سابقه جبهه داره. میخواستم بدونم هنوز کسری وجود داره یا کلا برداشتند؟ چون طبق جدول پست یک فکر کنم 7 ماه کسری دارم درسته؟
    2. 05 کرمان شرایطش بالاخص تو این موقع از سال چطوریه؟ هم از نظر آب و هوا و هم سختگیری؟ چون شنیدم دیگه مثل گذشته نیست و وضعیتش خیلی بهتر شده. واقعیت داره؟

پیشاپیش ممنون
    دوست عزیز منم دقیقا شرایطم مثل شماست متولد 69 و ارشد دارم و افتادم 05 کرمان
    شما از کجا اعزام میشید؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان

پیشاپیش ممنون
    ١- حتما براى كسرى بايد پدرتان كارت ايثارگرى داشته باشند براى اطلاعات از نحوه و چگونگى اخذ كارت به سازمانى كه پدرتان در دوران جنگ در ان بودند رجوع كنند
    ٢- اب و هوا خشك است در طول روز گرم و شب سرد و خشك است حتما كرم و تنقلات گرم به همراه داشته باشيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

15. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •