باید جواب بده مخصوصا مخابرات که حق چنین کاری رو نداره که از اکانتینگ کسی رو محدود کنه البته مخابرات ما هر غلطی که بخواد میکنه هیچ کی هم نیست چیزی بهش بگه
باید جواب بده مخصوصا مخابرات که حق چنین کاری رو نداره که از اکانتینگ کسی رو محدود کنه البته مخابرات ما هر غلطی که بخواد میکنه هیچ کی هم نیست چیزی بهش بگه
نه الان مخابرات 5 مگ با شبانه رایگان گرفتم که اگه درست شه باید رو 8 مگ ببندن برام که اینم اینه شاتل میشه سرعتش...که الان رو 3 مگ بستن و سرعت شب و روزش 238 هست که شاید اولین روزه اینطوریه فردا میرم مرکز مخابراتی ببینم درست میکنن
شاتل ...باورت نمیشه یه شب رکوردو زدم 23 گیگ دانلود کردم تو یه شب![]()
با وی پی ان؟
باید جواز کسب ببری یا اینکه به نام شرکت و با مهر شرکت یه نامه ببری مخابرات و بعد به جای شماره شرکت شماره خونتونو بدیو برای خونه این سرویسو بگیری منم همینجوری گرفتم![]()
اگه شکایت کنم چند روز طول میکشه جواب بدم ؟؟![]()
یادته تا 2 سوال پیش هر کسی که سرعت بالاتر از 128 می خواست حتما باید نامه میداد ؟؟؟؟
اونم سرعته در به داغون !
مثلا سال 88 کسی که سرعته دانلودش 64 کیلوبایت بود یعنی خیلی سرعتش بالا بود ولی الان 1 مگ هم زیاد بالا نیست
میدونی چرا ؟؟؟
چون خیلی زمونه از اون موقع عوض شده ولی هنوز دولت ما می خواد دایل اپ کشور های غربی رو به ما بده !
البته نا گفته نمونه که اونا با اون سرعت اینترنتشون عشقی دانلود می کنن نه مثله ما بیان هی زرت و زرت نصف شب بزنن دانلود
یعنی اگر سرعته کره بیوفته دست ایران کل اینترنت اعم از فیلم های مهندسی همه رو دانلود می کنن
مردم گشنه ان !![]()
خوب داداش سرور داخلی یعنی کجا دقیقا فایلاتو میریختی؟
نگو دلم اتیش میگیره... نگو....
نه به صورت عادی اینن تست نت من با شاتلم
![]()
تو شکایت بکن حداقلش سرویست همون چیزی میشه که قبلش بوده !
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)