تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3400 از 3745 اولاول ... 24002900330033503390339633973398339934003401340234033404341034503500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,991 به 34,000 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه Blueinsomnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

بالا گفتم خط 2 مگ سرعتش 220 هست که دریافت دارید گویا قطعی هم ندارید نوسان سرعت برای همه هست و این رو نمی تونید کاری کنید اون سایت که دادم برای سامانه 195 هست و در صورتی که باز می خواید پیگیری کنید در اونجا ثبت شکایت کنید ولی به نظرم مشکل جدی ندارید و نسبت به سرویس خریداری کردید اکی هست اگر قطعی ادامه دار بود من صد در صد توصیه ام این بود شکایت کنید ولی با وضعیت فعلی تون خط تون اکی هست و نیازی به شکایت نیس موفق باشید
    من در طول روز قطعی دارم دو بار سه بار ، اولین بار که سرویس 8 مگ خریدم از اسیاتک ؛ پاسخگو گفت خطتت انقدر کشش نداره برای این نوسان داره ، میارم رو 4مگ 6 مگ و یا 2 مگ حل میشه که حل نشد ، از طرف من همون طور که گفتم مشکلی نیست این و پریروز پاسخگو هم گفت ، اون گفت منتظر باش تا پهنای باندتت و بالا ببرن حالا معلوم نیست کی بالا میبرن ، اگه واقعا بالا ببرن دیگه نوسان شدید نداره ؟ در حد یکی دو رقم طبیعیه ، ولی دیگه از 960 بیاد رو 300بعد 150 ، 40 و بعد قطع بشه خب یه مشکلی هست ، این مشکل نوسان از اون موقعی که مخابرات داشتم شروع شد از اواخر بهمن یا اویل اسفند پارسال برای درست شدن این مشکل مشترک اسیاتک شدم ، حالا به نظر شما اگه کسی برام کاری انجام نمیده ،من کجا برم شکایت کنم ؛ که درستش کنن منم دلم نمیخواد این قدر مزاحم بشم. [emoji4]

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها الان من سرویسای 3 ماهه رو شارژ کنم زمان باقی مانده رو 90 میزنه دیگه؟
    از فردا 80 گیگ 80 تومن و گیگ باکس 90 گیگو ور میداره، حداقل یه 3 ماهه شارژ کنم تا ورنداشته تا ببینیم بعدش چی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من در طول روز قطعی دارم دو بار سه بار ، اولین بار که سرویس 8 مگ خریدم از اسیاتک ؛ پاسخگو گفت خطتت انقدر کشش نداره برای این نوسان داره ، میارم رو 4مگ 6 مگ و یا 2 مگ حل میشه که حل نشد ، از طرف من همون طور که گفتم مشکلی نیست این و پریروز پاسخگو هم گفت ، اون گفت منتظر باش تا پهنای باندتت و بالا ببرن حالا معلوم نیست کی بالا میبرن ، اگه واقعا بالا ببرن دیگه نوسان شدید نداره ؟ در حد یکی دو رقم طبیعیه ، ولی دیگه از 960 بیاد رو 300بعد 150 ، 40 و بعد قطع بشه خب یه مشکلی هست ، این مشکل نوسان از اون موقعی که مخابرات داشتم شروع شد از اواخر بهمن یا اویل اسفند پارسال برای درست شدن این مشکل مشترک اسیاتک شدم ، حالا به نظر شما اگه کسی برام کاری انجام نمیده ،من کجا برم شکایت کنم ؛ که درستش کنن منم دلم نمیخواد این قدر مزاحم بشم. [emoji4]

اگر قطعی دارید در سایت 195 که لینک دادم ثبت شکایت کنید و قید فرمایید از سرخط چک کردم مشکلی قطعی و وصلی اینترنت دارم و توضحیات خودتون رو هم اضافه کنید 24 بعد تماس می گیرن از اسیاتک و جویای مشکل خواهند شد موفق باشید

4. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ashkan R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

"بازم بسته های تخفیفی متنوع برای همه کاربران آسیاتک
    اما مهلت خرید تا چه روزی هست؟ تا آخر امروز؟ فردا؟ تا آخر مرداد یا شهریور ؟
    برای اطلاع از مهلت #خرید میتونید با شماره 1544 تماس بگیرید"

مسخره کردن خودشونو؟ خب مث آدم همونجا بگید مهلت تا کیه دیگه. زنگ زدن چه داستانیه آخه

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مسخره کردن خودشونو؟ خب مث آدم همونجا بگید مهلت تا کیه دیگه. زنگ زدن چه داستانیه آخه
    خو بیچاره ها دلشون برا شما تنگ شده :( مگه مدیر عاسیاتر دل نداره؟

7. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دیوونه م کرده این اسیا،هر چند وقت یه دفعه آی پی من عوض میشه میشه مولداوی

دفعه اول هر کار کردم طرف حالیش نشد تازه مرد بود سه بار زنگ زدم نشد اخر ایمیل دادم الان کار ما شده ایمیل دادن به اینا من نمیدونم مولداوی از کجا میاد اخه اینم از اونجایی فهمیدم که سایت ایرانی گفت آی پی بلاک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

اون SNR مرتب نوسان داره_ اون هم انجام دادم گفتم به پاسخ گوها ! خط رو که 8 مگ خرده بودم اولین بار خودشون گفتن برات پایین میاریم ببینیم درست میشه اوردن رو 6 رو 4و حتی 2 بازهم اون سرعت دانلود ثابت نمیمونه و روزی دوسه بار قطع میشه حالا این سرویس دو مگ یه ماه که رو 8 مگ همون جوری مونده اینو پاسخ گو این کار وکرده ممکن هست از طرف مبدا یعنی خود مخابرات مشکل باشه ؟ چون من تا اسفند مخابرات داشتم با اون هم همین مشکل و داشتم یعنی از اول اسفند که یه موبایل خریدم برای اولین بار در طول دو هفته 6، 7 گیگ دانلود کردم اصلا دانلود بالای 400 مگ نکرده بودم قبل از اون. از اون روز این مشکل شروع شد فردا از سیم حیاط هم مودم وصل میکنم برای امتحان کردن. امروز وقت نداشتم ، به نظرم مشکل تجهیزات از اوناست.

کانال وایفای مودمت رو عوض کن به 6 یا 11

احتمالا نویزت درست بشه

10. این کاربر از حسین 94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دفعه اول هر کار کردم طرف حالیش نشد تازه مرد بود سه بار زنگ زدم نشد اخر ایمیل دادم الان کار ما شده ایمیل دادن به اینا من نمیدونم مولداوی از کجا میاد اخه اینم از اونجایی فهمیدم که سایت ایرانی گفت آی پی بلاک

آقا کسی این مشکل رو نداره ؟ سایت های ای پی چک نگاه کنید ببینید مثل myip.ms پشتیبانی ش در حد بچه 2 ساله هم نمیفهمه میگه اینجوری میشه بیا ای پی ثابت بخر

میگم مولداوی از کجا میاد میگه رنج آی پی ممکنه پیش بیاد گیر کردیما بخدا

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا کسی این مشکل رو نداره ؟ سایت های ای پی چک نگاه کنید ببینید مثل myip.ms پشتیبانی ش در حد بچه 2 ساله هم نمیفهمه میگه اینجوری میشه بیا ای پی ثابت بخر

میگم مولداوی از کجا میاد میگه رنج آی پی ممکنه پیش بیاد گیر کردیما بخدا
    سالها پیشف زمانی که از یه شرکت محلی نت داشتم، این مورد شما رو تجربه کرده بودم البته به شکلی دیگه. اون موقع چون اون شرکت کوچکتر خودش ظرفیت و پهنای باند کافی نداشت از پهنای باند سایر شرکتای بزرگ استفاده میکرد برای همین ای پی ما ،کاربرای اون شرکت، در تست و جستجو گاهی به یکی از شرکتهای اینترنتی دیگه تعلق داشت !

اما اینی که شما میگید عجیبه چون اسیاتک یکی از دیتاسنترهای بزرگ این کشور رو داره و زیرساخت و پهنای باند کافیم در اختیار داره. ممکنه یه شراکت برای در اختیار گرفتن پهنای باند اروپایی بین دو دیتاسنتر اسیا و مولداویایی شکل گرفته باشه.

13. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چه رنج آی پی هست؟

15. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •