تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 942 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440840 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من چند باری همین جا این مشکل بوق آزاد ایرانسل را مطرح کردم . به نظر من یکی از مشکلات بزرگ ایرانسل همین صدای بوق آزادش هست که هم برای خیلی ها ناآشنا هست و فکر می کنند اشغال می زنه و هم خیلی صدای کمی داره . نمیشه این را درستش کنند مثل سایر اپراتورها ؟؟
    شما مشکلی با این موضوع ندارید ؟؟
    نه مثل اینکه این مشکلا مال اصفهانه چون تهران که میدونم این طور نیست . ببینم مسعود مگه شما میتونی از ثابت به ایرانسل بزنی؟ مال من این طوریه که دکمه ی سبز مثل دکمه ی قرمز عمل میکنه و ریجکت می کنه ! یعنی به هیچ وجه نمیشه از ثابت کسی بهم بزنگه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

12

من چند باری همین جا این مشکل بوق آزاد ایرانسل را مطرح کردم . به نظر من یکی از مشکلات بزرگ ایرانسل همین صدای بوق آزادش هست که هم برای خیلی ها ناآشنا هست و فکر می کنند اشغال می زنه و هم خیلی صدای کمی داره . نمیشه این را درستش کنند مثل سایر اپراتورها ؟؟
    شما مشکلی با این موضوع ندارید ؟؟

اتفاقا" من بخاطر همین بوقش گرفتم !

خیلی باحاله

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

دوستان یه مشکلی دارم که می خوام بدونم شما هم همین مشکل رو دارین یا نه ؟
    بعضی وقتا وقتی کسی بهم زنگ می زنه گوشی رو ور می دارم اصلا نه صدا می آد نه می ره زمان مکالمه رو هم صفر نشون می ده دوباره که طرف تماس می گیره مشکل حل می شه
    از بسته اعتباری استفاده می کنم
    گوشی 6630
    آنتن هم معمولا Full می ده

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

13

نه مثل اینکه این مشکلا مال اصفهانه چون تهران که میدونم این طور نیست . ببینم مسعود مگه شما میتونی از ثابت به ایرانسل بزنی؟ مال من این طوریه که دکمه ی سبز مثل دکمه ی قرمز عمل میکنه و ریجکت می کنه ! یعنی به هیچ وجه نمیشه از ثابت کسی بهم بزنگه !
    مگه اینها همه به شبکه اصلی ایرانسل وصل نیست ؟؟ مگه میشه صدای بوق آزاد فرق بکنه در شهر دیگه ؟! من که به آشنا در مشهد که ایرانسل داره زنگ زدم همین صدای بوق را شنیدم بسیار هم صداش ضعیفه انگار از ته چاه صدا بالا میاد !!!؟؟ با تالیا یا سیم کارت مخابرات یا اسپادان هم که میگیرم همین مشکل هست !!
    در مورد ثابت به سختی و بعد از حدود 10 بار Redial کردن می گیره و خیلی زود هم تماس قطع میشه حتی اگر فول آنتن باشه !!! این مشکل شما را هم من گاهی اوقات دارم و کسی که زنگ میزنه به خصوص از تلفن ثابت تا دکمه وصل را بزنم قطع میشه و گاهی اوقات هم اصلا وصل نمی کنه و همین طوری زنگ میخوره !!!
    والا مشکلات این اپراتور خیلی عجیب و غریب هست من یادمه سال 79 که اسپادان در اصفهان راه اندازی شد و من یک سیم کارت ازش خریدم و شبکه خیلی پر ایرادی داشت و آنتن دهی بسیار ضعیف این مشکلات عجیب ایرانسل را نداشت . شبکه ایرانسل یعنی از تکنولوژِی جدید تلفن همراه استفاده می کنه .... اگر وقت بشه می خواهم طرف های نجف آباد یا فولاد شهر که شبکه رسمی راه اندازی شده برم ببینم آنجا هم همین طور هست یا نه ! شما آن طرف ها نمیری یک تست بکنی ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

برای من که هر جا کامل خط بده ثابت هم مشکلی نداره !!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مگه اینها همه به شبکه اصلی ایرانسل وصل نیست ؟؟ مگه میشه صدای بوق آزاد فرق بکنه در شهر دیگه ؟! من که به آشنا در مشهد که ایرانسل داره زنگ زدم همین صدای بوق را شنیدم بسیار هم صداش ضعیفه انگار از ته چاه صدا بالا میاد !!!؟؟ با تالیا یا سیم کارت مخابرات یا اسپادان هم که میگیرم همین مشکل هست !!
    در مورد ثابت به سختی و بعد از حدود 10 بار Redial کردن می گیره و خیلی زود هم تماس قطع میشه حتی اگر فول آنتن باشه !!! این مشکل شما را هم من گاهی اوقات دارم و کسی که زنگ میزنه به خصوص از تلفن ثابت تا دکمه وصل را بزنم قطع میشه و گاهی اوقات هم اصلا وصل نمی کنه و همین طوری زنگ میخوره !!!
    والا مشکلات این اپراتور خیلی عجیب و غریب هست من یادمه سال 79 که اسپادان در اصفهان راه اندازی شد و من یک سیم کارت ازش خریدم و شبکه خیلی پر ایرادی داشت و آنتن دهی بسیار ضعیف این مشکلات عجیب ایرانسل را نداشت . شبکه ایرانسل یعنی از تکنولوژِی جدید تلفن همراه استفاده می کنه .... اگر وقت بشه می خواهم طرف های نجف آباد یا فولاد شهر که شبکه رسمی راه اندازی شده برم ببینم آنجا هم همین طور هست یا نه ! شما آن طرف ها نمیری یک تست بکنی ؟؟
    راستش نه اون ورا که فعلا قصد رفتن ندارم.اگه شما رفتی مارم بی خبر نذار !

داره خودمونی میشه sh_k_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    یه جایی تو این دنیا

پيش فرض

من الان حدود 3 روزه نمیشه اس ام اس به خط کسی که ایرانسل داره بفرستم فقط از ساعت 12 شب میتونم کسخ دیگه ای این مشکل رو نداره ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به قول آقای علیرضا خارجی «ادمهای جدید شکایت های باد هوا
    دوباره از اول شروع شد»
    وقتی ام ام اس رایگانه چطور میشه که اس ام اس بشه 60 تومن؟!!!!!!!1
    دوست عزیز توجه نکردی
    من گفتم به صورت عادی وخارج از طرح تابستونه!!!!!!
    بیشتر توضیح بدم!!!!!! یعنی اگه این طرح تابستونه تموم بشه!!!!!
    تو سایت قیمت هر اس ام اس بیرون از طرح تابستونه رو 60 تومن زده
    بازم نگی الان رایگانه!!!!!!!!

وقت کردی یه سر به این لینک بزن قیمتها رو زده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Null; 16-06-2007 at 00:46.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الله اکبر!!!!!! این اصفهان چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ یک دهم مشکلات شما رو من ندارم. خدا صبرتون بده . در مورد بوق آزاد هم حق با اقا وحیده تو تهران اینطوری نیست.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز توجه نکردی
    من گفتم به صورت عادی وخارج از طرح تابستونه!!!!!!
    بیشتر توضیح بدم!!!!!! یعنی اگه این طرح تابستونه تموم بشه!!!!!
    تو سایت قیمت هر اس ام اس بیرون از طرح تابستونه رو 60 تومن زده
    بازم نگی الان رایگانه!!!!!!!!
    عزیز من شوخی نکن ما قلبمون ضعیفه ها . خب یه لینک بذار ما هم ببینیم.
    خارج از طرح تابستون: صبح ها 16 تومنه و شب ها 12 تومن. البته برای دائمی. ولی اعتباری کلا 16 تومنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •