نه مثل اینکه این مشکلا مال اصفهانه چون تهران که میدونم این طور نیست . ببینم مسعود مگه شما میتونی از ثابت به ایرانسل بزنی؟ مال من این طوریه که دکمه ی سبز مثل دکمه ی قرمز عمل میکنه و ریجکت می کنه ! یعنی به هیچ وجه نمیشه از ثابت کسی بهم بزنگه !
نه مثل اینکه این مشکلا مال اصفهانه چون تهران که میدونم این طور نیست . ببینم مسعود مگه شما میتونی از ثابت به ایرانسل بزنی؟ مال من این طوریه که دکمه ی سبز مثل دکمه ی قرمز عمل میکنه و ریجکت می کنه ! یعنی به هیچ وجه نمیشه از ثابت کسی بهم بزنگه !
اتفاقا" من بخاطر همین بوقش گرفتم !
خیلی باحاله![]()
دوستان یه مشکلی دارم که می خوام بدونم شما هم همین مشکل رو دارین یا نه ؟
بعضی وقتا وقتی کسی بهم زنگ می زنه گوشی رو ور می دارم اصلا نه صدا می آد نه می ره زمان مکالمه رو هم صفر نشون می ده دوباره که طرف تماس می گیره مشکل حل می شه
از بسته اعتباری استفاده می کنم
گوشی 6630
آنتن هم معمولا Full می ده
مگه اینها همه به شبکه اصلی ایرانسل وصل نیست ؟؟ مگه میشه صدای بوق آزاد فرق بکنه در شهر دیگه ؟! من که به آشنا در مشهد که ایرانسل داره زنگ زدم همین صدای بوق را شنیدم بسیار هم صداش ضعیفه انگار از ته چاه صدا بالا میاد !!!؟؟ با تالیا یا سیم کارت مخابرات یا اسپادان هم که میگیرم همین مشکل هست !!
در مورد ثابت به سختی و بعد از حدود 10 بار Redial کردن می گیره و خیلی زود هم تماس قطع میشه حتی اگر فول آنتن باشه !!! این مشکل شما را هم من گاهی اوقات دارم و کسی که زنگ میزنه به خصوص از تلفن ثابت تا دکمه وصل را بزنم قطع میشه و گاهی اوقات هم اصلا وصل نمی کنه و همین طوری زنگ میخوره !!!
والا مشکلات این اپراتور خیلی عجیب و غریب هست من یادمه سال 79 که اسپادان در اصفهان راه اندازی شد و من یک سیم کارت ازش خریدم و شبکه خیلی پر ایرادی داشت و آنتن دهی بسیار ضعیف این مشکلات عجیب ایرانسل را نداشت . شبکه ایرانسل یعنی از تکنولوژِی جدید تلفن همراه استفاده می کنه .... اگر وقت بشه می خواهم طرف های نجف آباد یا فولاد شهر که شبکه رسمی راه اندازی شده برم ببینم آنجا هم همین طور هست یا نه ! شما آن طرف ها نمیری یک تست بکنی ؟؟
برای من که هر جا کامل خط بده ثابت هم مشکلی نداره !!
راستش نه اون ورا که فعلا قصد رفتن ندارم.اگه شما رفتی مارم بی خبر نذار !
من الان حدود 3 روزه نمیشه اس ام اس به خط کسی که ایرانسل داره بفرستم فقط از ساعت 12 شب میتونم کسخ دیگه ای این مشکل رو نداره ?
دوست عزیز توجه نکردی
من گفتم به صورت عادی وخارج از طرح تابستونه!!!!!!
بیشتر توضیح بدم!!!!!! یعنی اگه این طرح تابستونه تموم بشه!!!!!
تو سایت قیمت هر اس ام اس بیرون از طرح تابستونه رو 60 تومن زده
بازم نگی الان رایگانه!!!!!!!!
وقت کردی یه سر به این لینک بزن قیمتها رو زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Null; 16-06-2007 at 00:46.
الله اکبر!!!!!!این اصفهان چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ یک دهم مشکلات شما رو من ندارم. خدا صبرتون بده
. در مورد بوق آزاد هم حق با اقا وحیده تو تهران اینطوری نیست.
عزیز من شوخی نکن ما قلبمون ضعیفه ها. خب یه لینک بذار ما هم ببینیم.
خارج از طرح تابستون: صبح ها 16 تومنه و شب ها 12 تومن. البته برای دائمی. ولی اعتباری کلا 16 تومنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)