حتما همينطوره دوست عزيز
دوست عزيز منظور ايشون جاها و كارهاي مخفيه در بازيه كه شما بايد پيداشون كنيد و انجام بديد
اينيي هم كه گفتند از اون مكان ها بود![]()
حتما همينطوره دوست عزيز
دوست عزيز منظور ايشون جاها و كارهاي مخفيه در بازيه كه شما بايد پيداشون كنيد و انجام بديد
اينيي هم كه گفتند از اون مكان ها بود![]()
سلام دوستان...خوبيد؟؟؟...
من بازي رو تا آموزش خلباني رفتم اينجا رو ديگه نميتونم برن...
يدونه همين آموزش اونيكي هم مرحله Z (اون هواپيما كوچيكا) ميشه يكي لطف كنه اين دو مرحله رو واسم بره..
متشكرم .سيو رو هم ميزارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم داداش =>
3
.روزنامه فروشي = تو لس سانتو دورو بر آتش نشاني به بالاتر روبگردي جلوي يكي از مغازه ها يه دوچرخه مي بيني برو سوارش شو بعدش رو خودت مي فهمي
4
.تو سنفيرو جلوي يكي از sub urban يا zip يه هتل هستش كه جلوش چند تا پيش خدمت با لباس هاي قرمز وايستدند اصلا يكي از مراحل اين كار بود تو مي توني يكي از اون هارو وقتي دارن مي رن پاركينگ تعقيب كني و بكشيش بعد لباسشو بداري و برگردي جلوي هتل افرادي كه با ماينمي يان اونجا پياده ميشن تو ماشينشونو مي بري پاركينگ
5.
يه مرحله هم داشتيم به اين صورت كه شب با يه كاميونت با رايدر ميرين يه جايي كه يه پير مرد خوابيده و شما از خونش وسايل مي دزدين.يكي از اون كاميونت ها رو پيدا مي كني و از ساعت 12 تا 6 صبح هم وقت داري .جلوي هر خونه اي كه فلش زرد داشت ميري تو و ظبط و تلوزيون و اينجور چيز هارو ميدزدي مي بري ميفروشي.
راستش 5 رو خيلي وقت پيش رفته بودم دقيقا يادم نيست كجا بود اما تو لس ونتروس يه جاي اطراف تعميرگاه يكي از اون ماشين ها هست
سلام .من داخل اون مرحله که باید کارتو از دختره بگیرم گیر کردم کسی سیو بعدشو ندارهالتماس می کنم
![]()
بکشش بابا راحت باش![]()
سيوت رو بزار من الان واست برم.فقط سريع
karkan
برو پست 3399 رو بخون
بزار بره تو حالشو ببره بعد مي تونه بكشتش
karkan من بازي رو برات رفتم پست بالايي رو بي خيال(هواپيما كوچولو و آموزش خلباني)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديكمي هم باهات شوخي كردم دلگير نشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هردو لينك رو دان كن بعد بنداز تو سيوت
کاربر عزیز! از ارسال هرگونه پست بيهوده خودداري كنيد.
به این میگن تذکر سازنده
چند تا gf توی بازیه؟؟؟؟؟؟؟
6 تا ...به این میگن تذکر سازنده
چند تا gf توی بازیه؟؟؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)