چرا اتفاقا میتونه، مبین نت اگر ببینه مدت زیادی شارژ نکردی زنگ میزنه که مودمو بخره و اگر نفروشی بهشون و شارژ هم نکنی حساب کاربری رو مسدود میکنن مال اخوی من اینطور شد
چرا اتفاقا میتونه، مبین نت اگر ببینه مدت زیادی شارژ نکردی زنگ میزنه که مودمو بخره و اگر نفروشی بهشون و شارژ هم نکنی حساب کاربری رو مسدود میکنن مال اخوی من اینطور شد
دو سال پیش بعد از دقیقا یکسال شارژ نکردن حساب رو حذف کردن
البته چندماه قبلش مودمو بهشون فروخته بودم
با این حساب ینی ما نمیتونیم مودم مبین نت رو از جای دیگه کار کرده بخریم؟ دیوار و اینا مثلا مودم رو گذاشتن 300 یا 400 تومن ارزش داره بگیریم؟
دیوار که همش کلاهبرداریه مراقب باش ولی خرید مودم کارکرده مشکلی نداره چون تغییر مالکیت میدن و بنام خودت میشه فقط ادرس قابل تغییر نیست بعدا ممکنه برا پشتیبانی مشکل پیدا کنی.مبین نت فقط مودم هایی رو غیرفعال میکنه که هم مدت زیادی شارژ نشن هم پس داده نشن .با بقیه کار نداره .به نظر من نو بگیری بهتره چون گارانتی داره و 200 تومن بیشتر دادن ارزش این حرفا رو نداره
مال دوستام الان داره میره تو2سال شارژ نکردن و زنگ هم نزدن تخلیه هم نشده و دعا میکنه تخلیه بشه![]()
مودم رو که اصلا نیاز نیست تغیر مالکیت بدی
سیمکارت مبین نت هم تغیر مالکیت نمیشه داد هر کی هم گفته الکی گفته زنگ بزن سوال کن
اتفاقا زنگ زدم گفتن نمیشه، حتی سیم کارت خالی هم نمیشه بگیرم اگه مودم داشته باشم. میخوان مودما فقط دست خودشون باشه احتمالاً. با این حساب مودم آنلاک هم به درد مبین نت نمیخوره.
دوستان من چند روز به انتهای طرحم مونده.
اگر الان یک سرویس را شارژ کنم رزور میشه یا طرح فعلیم هم کنسل میشه ؟
اگه از قسمتی که داخل عکس مشخص کردم رزرو صورت بگیره اتوماتیک بعد از پایان طرحتون قابل جایگزینیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمده فروش مبين نت مال دوره اي بود که با رانت يا هرچي، پوشش خوب وايمکس داشت و در مقايسه با ايرانسل، شهرهاي بيشتري رو کاور مي کرد. کاربرا هم که چند تا گزينه بيشتر نداشتن و آخر اينترنت ثابت هم اي دي اس ال و دايال بود. نت همراه نسل گرون بود و 3 و 4 هم جا نيافتاده بود، اگه اي دي اس ال توي منطقه مون پا نميداد، يه چيزي مث مبين نت برامون خداااه بود. ولي مبين از تکتولوژي جا موند. فکر کرد تا آخرش مي تونه همينطور بتازونه. وايمکس از نسل 4 عقب افتاد و مبين هم همراهش. توي نرخگذاري مبين به شدت محدود و بسته فکر مي کنه. با اينکه دپارتمان تي ديش از وايمکسش جداست ولي همون تفکر (حتي اگه مقايسه کرده باشيد همون بسته ها و قيمت ها) رو توي ال تي دي هم داره. تنوع بسته نداره و کنسرسيوم خوبي هم نزده که بازارش رو نگه داره.
يکي دوماه پيش زنگ زدن پرسيدن چرا شارژ نمي کني همين داستان گروني و کمبود گزينه رو بهشون گفتم. طرف هم ياوه بافت و تهديد کرد که اگه استفاده نکني مي سوزه و ال و بل. اتفاقا بعد 9 ماه از دستم در رفته بوذ و براي يه کاري يه شارژ کوچيک کرده بودم و تازه تموم شده بود. يعني اگه مي خواستن پيگيري و تهديد بکنن اصولا بايد توي اون 9 ماه مي کردن. نه اينکه يکي دو هفته از پايان آخرين شارژ زنگ بزنن. گفتم اتفاقا مي خوام سرويس بگيرم ولي نه با اين بسته هاي کم و گرون. مگه اينکه آپشن هاي بيشتري توي پنل ببينم. الانم دو ماه گذشته و خبري نشده.
شايد يه عده توي مبين نت فهميدن که ديگه بايد تنگش کنن و مفت خوري و رانت توي اين بازار جواب نمي ده. ولي هنوز گزينه هاي توي سايت شون تکون اساسي نخورده.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)