سلام
اگر بخوایم از سیمکارت های سایر اشخاص روی گوشی (ساده - غیر اندرویدی) استفاده کنیم روش حل مشکل همتا چیه؟
سلام
اگر بخوایم از سیمکارت های سایر اشخاص روی گوشی (ساده - غیر اندرویدی) استفاده کنیم روش حل مشکل همتا چیه؟
سلام
توجه کنید در مواردی مثل قرض دادن، تعویض سیمکارت و موارد مشابه که خرید و فروشی رخ نداده، نیازی به انتقال مالکیت نیست.
پیش نیاز انتقال مالکیت دستگاه
پیش نیاز این که بتوان دستگاهی را انتقال مالکیت داد این است که ابتدا تحت مالکیت قطعی سیم کارتی درآید. بنابراین، اگر قصد فروش دستگاهی را دارید که پیش از شروع طرح رجیستری روشن بوده، ابتدا به کمک فرآیند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آن را تحت مالکیت سیم کارت خود درآورده و سپس به سیم کارت خریدار انتقال مالکیت دهید.
باسلام
من یه مودم ایرانسل مدل tdl - i40 دارم می خوام انلاکش کنم که بتونم با سیم کارت همراه اول ازش استفاده کنم
چیکار باید کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
راهی برای انلاک کردنش هست؟
این مودم برای شبکه tdd استفاده میشه و همراه اول tdd نداره که ؟ و فکر نکنم انلاک شده باشه یا کسی روش کار کرده باشه . اصل مدلش چیه ؟ برند چیه ؟
سلام مجدد
مدل دقیقش اینه:
مودم TD-LTE ایرانسل مدل TD-i40 A1
واله برندش رو نمیدونم متاسفانه روی مودم هیچ چیزی ننوشته شده
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید مدل و شرکت اصلی سازنده رو بدونید تا دنبال انلاک باشید .
از کجا میشه فهمید
باید باز کنی ببینی از رو نوشته های برد میشه تشخیص داد یا نه
انلاک این مودم اصلا به چه دردی میخوره؟ مگه میخوای به مبین نت وصل بشی؟
Last edited by MH.Mousavi; 05-02-2019 at 14:16.
نه می خواستم سیم کارت رایتل یا همراه بندازم توش بازش کردم ولی اسم خاصی روش ننوشته شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)