دوستان دانلود شبانه چه طوریه؟ کلا رایگانه؟ من تو کرج هستم. طرح پیشنهادی شما چیه؟ این شاتل لند چیه؟ دانلود از اون رایگانه برای هر طرحی؟ من تازه میخوام اینترنت از شاتل بخرم
دوستان دانلود شبانه چه طوریه؟ کلا رایگانه؟ من تو کرج هستم. طرح پیشنهادی شما چیه؟ این شاتل لند چیه؟ دانلود از اون رایگانه برای هر طرحی؟ من تازه میخوام اینترنت از شاتل بخرم
دو ماهه وضع من اینجوریه هر وقت زنگ میزنم میگن کندی سرعت داریم:
کسی هم پینگش بالا هست از شاتل این روزا؟
آره پنگ منم بالا می رفته زنگ بزن پشتیبانی بهشون بگو موضوع ان شالله حل کنند
اقا برای فسخ قرارداد
ه کار باید کرد؟
زنگ زدم پشتیبانی گفتش از طریق سایت اقدام کنید. قسمت صدای مشتری
درسته؟؟؟ یا پیچونده؟ چقدر طولش میدن؟
Last edited by Dr Nima; 31-01-2016 at 10:54.
بسیار بسیار بسیار شرایط بد شده . من نامحدود ارت 2 دارم . سرعتم 120 بود الان اومده روی 40 !!!! 10 روز 4 گیگ مصرف داشتم میگن زیاد بوده !!!!! حتما سر ماه میرم حجمی
ماشالله کیفیت خط
بدون ارور
22 مگ
16 مگ دان
شاهکار دیگری از شاتل سوریس آرت 5
میگن مشکل موقت داریم تو مرکز مخابراتی شما!!! (هزار جور حرف میزنن یکی میگه زیاد دانلود کردی،یکی میگه پهنای باند کم آوردیم و ...) و هر چی هست دزدی آشکاری هست
Last edited by saeed_punisher2013; 31-01-2016 at 14:31.
داداش غلط کرده هر کس گفته تو 13 گیگ حجم برای یک ماه خریدی نه برای روزه مشخصی به منم اینجور گفتن که تو 5 روز 6 گیگ مصرف داشتی زیاده اصلا زیر بار نرفتم قاطی کردم خانوم به تو چه مربوطه من چطور مصرف داشتم شما 26 گیگ برای یک ماه من گفتین نه اینکه روز خاص آخرش وصل کرد به رئیسش بعد دعوا و اینا گفتن پهنای باند کم داریم شم تمام!!!
سلام
من ارت 5 دارم و نزدیک 30 گیگ دانلود می خوام داشته باشم.چطور برنامه ریزی کنم برای این 30 گیگ؟روزی چقدر؟چند روز طولش بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)