ممنون میشم همین الان یک مدل رو بگید احتیاج به حساسیت و تحقیق هم نیست تجربه شما کافیست
ممنون میشم همین الان یک مدل رو بگید احتیاج به حساسیت و تحقیق هم نیست تجربه شما کافیست
دوست عزیز متاسفانه این هدفون High Copy داره و اگه دوست دارید حرفه ای موسیقی گوش کنید بهتر با این هزینه هدفون بهتری انتخاب کنید.
به هر حال بیس قوی اون کاملآ مناسب سبکهای الکترونیک هست
مید خوبی داره و مناسب سبکهایی که Vocal در آنها نقش مهمی داره مثل جاز و راک و متال که هر چند نه به خاطر Vocal اون بلکه به خاطر صدای گیتار الکتریک اون
های خوبی داره و این به شفافیت صدا کمک میکنه که صدا با وضوح بیشتری شنیده بشه
برروی هدفون پیچ تنظیم بیس قرار گرفته که شما با اون خواهید توانست شدت صدای بیس را تنظیم کنید هر چند که حداقل این تنظیم صدای بیس مساوی حداکثر IE7 داره که خودش یک بیس قوی به حساب میاد.
هر چند این پیچ تنظیم را نمیشه هر بار تنظیم کرد و این کار رور کمی مشکل می کنه چون حتمآ باید با ابزار مخصوص اون اینکار انجام بشه.
از نظر مکانیکی یک فورم جدید و ابدائی سنهایزر توی اون بکار رفته که در چند هدفون دیگه هم بکار رفته بود که در این یکی نمونه توسعه یافته تر اون استفاده شده تا مشکل هدفونهای قبلی که عدم نصب راحت و سریع و ناراحتی گوش توسط لبه های هدفون و بزرگی هدفون برای بعضی از گوشها و . . . ،به حداقل رسیده و کاربر از استفاده طولانی مدت این هدفون احساس ناراحتی نکند اما معمولآ این اتفاق نمی افته.
شما هم موفق باشید.
با سپاس ؛
با توضيحاتي كه فرموديد تقريبا مطمئن شدم كه اين مدلي كه ديدم اصلي بود چون بسيار با كيفيت و بسيار سبك وزن بود.
مدل 238 sennheiser رو فقط يه مغازه در طبقه +1 پايتخت داشت . بقيه مغازه ها مدل هاي توگوشي sennheiser رو داشتند...من تقريبا تمام مغازه هاي پايتخت رو گشتم . اكثرا dr dre داشتن.
شما اگه جايي ديگه سراغ داريد كه Sennheiser بفروشه لطفا معرفي بفرماييد .
Last edited by hashemi_ali_reza; 26-06-2011 at 13:36.
دوست عزیز بهتر بود عنوان می کردید که چه نوع هدستی می خواهید:
تو گوشی تکی
توی گوشی استریو
هدست با سایز معمولی و یا Fullsize
به هر حال به نظرم شما یک خرید بکن برای همه این موارد (البته تقریبآ):
یک بلوتوث Sony MW600 تهیه کنید که از این نظر فوق العاده هست هم کیفیت صدای خوبی داره و هم اینکه همراهش یک هدفون با کیفیت از نوع تو گوشی هست و هم اینکه میشه هدفون خودتون رو به اون وصل کنید و میکروفون هم روی خودش هست و هم کوچک که مثل یک خودکار توی جیب پیراهن نصب میشه و هم نمایشگر داره و هم رادیو داره و هم اینکه نسبت به بقیه بلوتوثهای دیگه زمان استفاده باطری اون بسیار بیشتره که اگه اشتباه نکنم در حالت موسیقی 11 ساعته و هم . . .
مدل دیگه Jabra 3030 هست که این برند هم یکی از متخصصان این نوع ارتباط هست که نسبت به سونی که معرفی شده به دلیل نداشتن نمایشگر و عمر باطری کمتر که اگه اشتباه نکنم 7.5 ساعت برای موسیقی هست و بزرگی و یک کمی هم شکل و قیافه زشت و قدیمی و یک هدفون بسیار بی کیفیت همراهش و . . . در مقام دوم انتخاب قرار می گیره البته تا سال قبل همین برای خودش عظمتی بود
مدل دیگه هم هست که به راحتی مثل دوتای دیگه گیر میاد Jabra CLIPPER هست که متاسفانه تست نکردم که بتونم دقیق شما رو راهنمایی کنم اما اگه دوست داشتید بهتر پیگیر مشخصات اون هم باشید.
فقط فراموش نشه که اینجا مدل سونی به دو صورت فروخته میشه یکی پک یکی باز که اولی همونطور که از اسمش پیداست توی جعبه هست و کامله اما دومی که "باز" باشه از توی پک گوشی Sony Xperia 10 باز میکنند و جداگانه می فروشند البته تا یکی دو ماه پیش که قیمت داشتم 120 میگفتند در حالیکه پک اون قیمتش نصف این هست که قبلآ به سختی گیر میومد ولی الان باید موجود باشه البته اگه جبرا بزاره که بازار پرشده از همین برند.
فقط فراموش نکنید مدل Jabar 3030 نمونه تقلبی هم داره که از روی ظاهرش کاملآ مشخص هست ولی نمونه های با گارانتی معتبر توشون تقلبی ندیدم اما خیلی دقت بکنید.
شما هم موفق باشید.
خواهش می کنم
سمت Dr Dre نرید لطفآ تا اطلاع ثانوی چون حتی خود سازنده همین برند هم با نتونه های HIgh Copy جدیدی که روانه بازار شده احتمالآ به سختی بتونه اصل رو از بدل تشخیص بده حالا ما که جای خود.
برای شما شماره تماس نمایندگی معتبر و اصلی اون رو که تا پارسال از طرف سایت خود سنهایزر معرفی شده بود و به دلایلی دیگه توی سایت سنهایزر نمایندگی از ایران نداره ، برای شما PM کردم.
فقط از موجودی اونها اطلاعی دقیق ندارم اما ظاهرآ هدفونهای اونها هرچند که گرون قیمت میدن اما با تخفیف خوب ، اصلی هست ولی چشم بسته خرید نکنید.
شما هم موفق باشید.
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:37. دليل: پست متوالی
فول سایز چطور؟
دوست عزیز اغلب هدفونهای فول سایز امپدانس بالایی دارند و برای راهاندازی مناسب نیاز به دریافت توان بیشتری هستند که این توان رو این مدل بلوتوثها قادر به تامینش نیستند. بهتره که برای راه اندازی از یک آمپ جداگانه که اینجا به سختی گیر میاد استفاده کنید و یا اینکه هدفون فول سایز بلوتوث بگیرید که توصیه نمیشه البته دلایلش خیلی زیاده که مهمترینش:
1. هدفونهای فول سایز اغلب باید حرفه ای باشند که نیستند(منظورم بی سیم هست چه بلوتوث چه FM و . .. )
2. اغلب به دلیل استفاده از باطری سنگین هستند و برای استفاده طولانی مدت مناسب نیستند.
3. به خودی خود فول سایز محدود کننده هست و کاربری که به دنبال ارتباط بی سیم هست بعید میدونم بتونه با این مسئله کنار بیاد.
4. شارز باطری خیلی زود تمام میشه و شما همیشه دست به شارز هستید.
5. برعکس جثه بزرگ و قوی اغلب نمونه های بیسیم کاملآ از پلاستیک نه چندان مرغوب ساخته شده که بتونن وزن این غول را + باطری ها به حداقل برسونند
6. . . .
امیدورام این توضیحات خلاصه و ساده = جواب شما بوده باشه
شما هم موفق باشید.
خب توی رنج 30
180
و 40
3 تا هدفون معرفی کنید
vocal واسم خیلی مهمه و دوس ندارم مثل ep630 جز باز چیز دیگه ای نشنوم
میدونی موضوع یک کمی پیچیده هست موضوع این نیست که طرف تقلبی داره وارد میکنه یا نه خودش هم نمیدونه جنسش تقلبی هست یا نه چون علمش رو نداره کاسبه بازارش هست میخره میفروشه حالا میخواد یه بچه محصل راهنمایی جنسش رو تعمیین کنه(جنس چمدونی) میخواد یه توضیع کننده چینی باشه(کاری که همشون میکنند) و اصلا نمیتونی تشخیص بدی و اطمینان کنی یه دفعه دیدی تو یه پارت 3 تاش درست بود بقیه نبود یا همش .....
یه جاهایی هست که میشه فهمید اینها چقدر جنسشون اصل وتقلی هست و چقدر ریسک پذیری داره خرید ازشون:
1)مرور همه مدل های موجود:
بعضی از این ها مدلهایی دارند که کاملا تقلبی هست و وجود خارجی نداره مثل CX500i
2) برسی مدلهای گرون قیمت:
طمع چیز بدی هست رو مدلهای گرون خوب میشه سود کرد همه ie8 های پایتخت تقلبی هست 15 دلار بخری 850 تومن بفروشی!!!! یا مثلا مدلهای گرون فول سایز بعضی برندها تو خود کشور اصلی تولید میشند ولیبعضی ها از چین وارد میکنند.
خیلی مسال عجیب و غریب توش زیاده نمیخوام موضوع رو به صورت خاص باز کنم ولی صنف هدفون تو ایران خیلی خیلی بده!!
در حدی که اصلا نمیشه به هیشکی اطمینان کرد!!! اصلا
مثلا براتون سوال نمیشه چرا تو این لیست قیمتی که یکی از توضیع کننده های این صنف که رابطه نزدیکی باهاش دارم همه مدلهای لیستش تو ایران موجوده؟!
و با همون توصیف کیفی داخل بازار ایران ؟!
خودتون یه نگا بندازید:
اصلا هیچ جوری نمیشه فهمید من چون خیلی توش بودم میگم CX300 تقلبی عین اصل از هر نظر!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
lمیدونی دلیلش این هست که هدفون جزئ نادر وسایلی هست که تقلبی با کیفیتش خیلی با قیمت نازل و همه توضیع کننده ها دارند مثل لوازم خونه و پوشاک و این ها نیست هیچ جنسی رو به خطر ناکی هدفون ندیدم!!
و اصلا به ظاهر بسته بندی اطمینان نکنید مگه ie8 تقلبی نبود تو بازار 20 تومن هم نمی ارزید میفروختند 870 تومن؟!!
CX500
CX300
PX100
dr.dre studio همشون تقلبی هست بدون شک تو لیست که گذاشتم هستش 100 دلار اونوقت میفروشند 360 دلار!!
شک نکنید!! شک نکنید و حداقل اطمینان نکنید!!
خدا بود لیست قیمت ها
میگم مثل اینکه 3-5 روز هم می فرستن
بیاین 1 مغازه بزنیم و ما هم بریم اونور دخل
برای شروع هم از مدل های ابل شروع کنیم و beats اگرم به طرف خواستیم خیلی حال بدیم و جنس حرفه ایی بهش بدیم بهش audio technica می دیم و تازه حسابی منت هم میزاریم سرش![]()
دست دوستمون PeaceFul1 درد نکنه
اما شما خوب اومدی وسط و می خوای از آب گل آلود ماهی بگیری(به شوخی)
آخه این بازار هدفون در واقع بازاری نیست که چندان آش دهن سوزی برای خیلی ها باشه مگه روزی چند تا هدفون فلان قیمتی فروخته میشه. خدا به داد بقیه بازارهای مصرف که دادوستد بالایی دارند برسه.
البته با دوستمون Peaceful1 کاملآ موافقم ولی مطمئن باشید که اگر من نوعی و نه اون فروشنده(رابط کالا) بخواد هدفون اصلی بخره محاله نتونه و هدفون تقلبی بهش بفروشند پس خود فروشنده هم یک جورایی از بابت جنس مشکوک هست اما خودش یا بعضی اوقات وجدانش رو میزنه به اون راه تا اینکه شاید بلاخره جنسی فروخته باشه و به قول خودشون کاسبی کرده باشه و متاسفانه اکثر بازاری هایی که از این دسته هستند هیچ مرام و معرفتی ذاتآ ندارند حالا دیگه وای به حال مشتری اونها
به هر حال مشکل ما از تقلبی بودن این نیست که مثل همیشه سرمون کلاه گذاشتن بلکه مشکل اینه که نمی تونیم از کیفیت و صدای واقعی هدفون مطلع بشیم و شاید به اشتباه ناخواسته هدفونی که اصلی نبوده باعث این بشه که ما هم دیگران رو از خریدش منع کنیم که این درست نیست نه اون کلاه که برسر رفته.
پیشنهاد بهتر اینه که تحقیق کنید و حداقل اینه که از اینجا هدفون گران قیمت نخرید فکر میکنم ارزش داشته باشه برای بالای 300 هزارتومن هدفون اصل 100 تومنی هزینه اضافه داد تا اصل اون بدست ما برسه نه یک چیزی که اسمش هدفونه
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز دقیقآ متوجه منظورتون نشدم میشه دوباره مطرح بفرمایید.
شما هم موفق باشید.
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:36. دليل: پست متوالی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)