خطتون که عالیه و مشکلی نداره ولی تا جایی که من میدونم مخابرات برای باز کرردن خط بالای ۲ مگ، باید بیان خط رو چک کنن اول.
در کل مشکلی وجود نداره بگین بیان چک کنن
خطتون که عالیه و مشکلی نداره ولی تا جایی که من میدونم مخابرات برای باز کرردن خط بالای ۲ مگ، باید بیان خط رو چک کنن اول.
در کل مشکلی وجود نداره بگین بیان چک کنن
نه دوست عزیز این نیست که این اسمی خط است اونی که من میگم تعیین میکنه که این بابا با چه سرعتی از یک درگاه تبادل داشته باشه سالن دستگاه بهش میگن از مرکزی که سرویس میگیری بگو omcمیخام وصل که شد بگو طرح خریدم سرعت این نیست شاید بهت پاسخ ندن ولی بگو بازرسی شماره شماره رو داده
سلام دوستان
ممنون میشم منو راهنماییم کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نویز خط من خوب هست ؟ خیلی خوب هست ؟؟عالی هست ؟؟ یا بد ؟
Last edited by aminvgas; 12-01-2015 at 05:44.
OMC مخفف Operating and Maintenance Center (مركز عمليات و نگهداري ) مركز عمليات و نگهداري ، مكاني است كه قابليت كنترل و پشتيباني مراكز مرتبط با خود را دارد .به عبارتي از يك مركز مي توان چندين مركز در يك شهر يا استان و يا كشور را كنترل نمود و در صورت ارسال آلارم از مراكز تابعه، اين مركز به صورت اتوماتيك وظيفه نظارت و حفظ امنيت را بر عهده دارد.
دوست عزیز
سیگنال خوبی داری ولی مقداری نویز خطط بالاست
سلام
کسی میدونه چرا سرعت من از 80 کیلوبایت موقع دانلود بیشتر نمیشه
طرح 2 مگ مخابرات دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدام مرکز مخابرات سرویس میگیری.
خط یبر نوری است یا مسی
الان این طور شده یا از اول همینه
به احتمال 90% مسی هست ........یکی از شهرستانهای مشهد هستم سمت فریمان قبلا طرح 256 سرعتم 130 بود ولی از وقتی این طرحو گرفتم اینجوری شده کسی میدونه وقتی 256 بوده خطو روی چد بسته بودند......
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)