اخرین قیمت 50 وی تی 30 ----2900
سینمای pt980 590
اخرین قیمت 50 وی تی 30 ----2900
سینمای pt980 590
[QUOTE=aramkhan;6708774]اخرین قیمت 50 وی تی 30 ----2900
سینمای pt980 590[/QUOTE
این قیمت رو از کجا گرفتین؟یعنی همه جا ارزون شده؟![]()
دوستان عزیز لطفاً مباحث سینمای خانگی رو تو تاپیک خودش انجام بدید :
دوستانی که VT30 گرفتند بی زحمت عکس TV رو همراه با میز بزارید ببینیم چطوریه. میز چی بهش میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چوبی یا شیشه ای؟
نظر دوستان در باره این میز (واسه 50VT30) چیه ؟
VT30 بیاد روش یه چیزی تقریباً تو این مایه ها میشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم این مدل میز واسه خونه های کوچیک و خونه هایی که محدودیت جا دارند خیلی مناسبه.
آقایون از عسلویه و گناوه کسی نیست ؟
این مدل میزا میشه TV رو بالا و پایین ببرید ولی بعضی مدلهای دیگه نمیشه و باید TV یه جا برای همیشه ثابت گذاشت.نظر دوستان در باره این میز (واسه 50VT30) چیه ؟
VT30 بیاد روش یه چیزی تقریباً تو این مایه ها میشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم این مدل میز واسه خونه های کوچیک و خونه هایی که محدودیت جا دارند خیلی مناسبه.
Last edited by kambiz11000; 17-12-2011 at 23:01.
مهرداد خان اونجا الان ۵۰ اینچ پلاسما پاناسونیک سری u30 را چند میشه خرید؟
دوستان من از نمایندگی در مورد اتصال به اینترنت پرسیدم، گفت فقط چند تا سایت پیش فرض مثل y o u t u b e و f a c e b o o k (که خدا رو شکر همه هیلترند) رو میشناسه و شما دستی نمیتونی آدرس سایتی رو وارد کنی. آیا این مطلب صحیحه ؟
در ضمن اگر میشه آدرس سایت رو مثل browser معمولی وارد کرد، آیا زبان فارسی رو ساپورت میکنه (اینو برای رفتن به سایتای خبری مثل خبرآنلاین میپرسم).
عزیز browser نداره. فقط سامسونگ و ال جی از این چیزا دارن.
تا وقتی کامپیوتر 100 برابر این کارا رو بهتر از TV انجام میده، چه نیازی به internet TV هست؟
به نظر من تکنولوژی بیخودی هست.
انداز ارتفاعش رو تخمینی با TV حساب کردم، که مناسب بود. نه خیلی پایینه نه خیلی بلند.
چون میگن زاویه دید از بالا VT30 به خوبی چپ و راست و پایینش نیست، پس باید میزی گرفت که ارتفاعش کم نباشه.
برای VT30 که مشکل زاویه دید از بالا داره این مدلها بهتره چون میشه ارتفاع TV رو تنظیم کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)