دوستان ببخشيد هيج ربطي سوالم به فيفا نداره.تا حالا از لايو فيلمًrent كردين؟داشتم فيفا ميزدم يهو اومد django واسه خريد و اجاره..خريد ١٢٠٠ تا بوينتً يمخاد.اجاره ٢٠٠ تا.فقط چطوريه اجارش؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان ببخشيد هيج ربطي سوالم به فيفا نداره.تا حالا از لايو فيلمًrent كردين؟داشتم فيفا ميزدم يهو اومد django واسه خريد و اجاره..خريد ١٢٠٠ تا بوينتً يمخاد.اجاره ٢٠٠ تا.فقط چطوريه اجارش؟
دستگاه من کپی خور هست و باید شما جدید ترین داشبورد رو ریخته و بازی پچ دار رو تهیه کنی بعد یه اکانت گلد میخواد و یه انلاین پسس ::
دستگاه کپی
اپدیت داشبورد و اپدیت جدید ترین پچ واسه کنسول
بازی پج شده
انلاین پسس برای انلاین بازی کردن فیفا
و در اخر هم اکانت گلد واسه تمام بازی ها میخواد
اجارش اينجوريه كه بايد ظرف مدت 24 ساعت يا 48 ساعت فيلم رو نگاه كني و بعدش فيلم پاك ميشه!
شما اگر بازيت stealth patch و يا برنر مكس باشه كپي نميشي
سلام،،
امشب خواستم آنلاین بازی کنم فیفارو نشد که نشد...
بازی رو آپدیت کردم اما وقتی که میرسه به EA رمزش هی ارور میده!!!میگه کلمات بایستی بین 8 تا 16 تا باشن و فلانو بیسار!!!
بالاش که ایمیله،،،زیرشم رمزه دیگه!!
جریان چیه؟
____
حل شد...میخواستیم واسه تعطیلاتمون فیفا لایو بزنیما...هزارتا دامبول داره...آقا نخواستیم...
Last edited by Turok-71; 09-04-2013 at 14:25.
نمیدونم چی شده که توی کریر هر بازی ای در مقابل بارسا قرار میگیرم تا گزینه play match رو میزنم بازی کرش میکنه . تنها راهش sim کردن بازیه که دیگه صد در صد میبازم به بارسا . از همون اول تمام بازی ها مقابل بارسا همین مشکل رو داشت . الان فصل دومم بازم همین مشکل رو داره . کسی تا حالا اینجوری شده واسش که مقابل تیم خاصی کرش کنه ؟ فکر میکنم بر میگرده به ناقص دانلود شدن ترکیب اون تیم حریف که اول کریر گزینه download latest رو واسه squad میزنیم .
Last edited by Gregar; 12-04-2013 at 07:56.
چطوری باید آپدیت کنم؟؟؟؟هر چی اون آپدیت 1.7 رو نصب میکنم هیچ تغییری نمیکنه!!
اینم پچ در راه جام جهانی 2014 برای شما فن های فیفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع + لینک دانلود در منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Revolution Mod 13 V.1.3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ چمن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)