من از کمودو استفاده م یکنم وباهاش مشکلی ندارم تنها مشکلش اینه که یو اس بی رو اتو اسکن نمی کنه
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
من از کمودو استفاده م یکنم وباهاش مشکلی ندارم تنها مشکلش اینه که یو اس بی رو اتو اسکن نمی کنه
دوست عزیز این مشکل نیست
این یک گزینه ی اختیاری هست، در کاسپر و ناد 32 هست که به شما پیغام میده که اسکن کنم یا خیر و یا در تنظیمات میتونید خودتون جوری تنظیم کنید که نیازی به پیغام نباشه
شما فک کنین یک فلش 32 گیگ و یا یک هارد اکسترنال متصل کنید و خودکار شروع به اسکن کنه، چقد طول میکشه میدونین؟؟
پس نبود و یا بودن این گزینه اختیار شرکت میباشد.
بچه ها ز زدم کسپر بگیرم خود طرف گفت چرا نود نمیریزی خیلی سبک تره قدرتشم خوبه ، نظرتون چیه ؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk
به کی زنگ زدین؟
ناد 32 فقط کاهش سرعت سیستم رو نداره که این در نسخه ی 2015 کسپرسکی برطرف شده
ناد فقط و فقط به دیتابیس و آپدیت بودن وابسته هستش ولی کسپرسکی با رفتارشناسی قدرتمند و شناسایی عالی و فایروال قدرتمند از ناد 32 خیلی سرتره
به نظر شما که استادترین
کدوم انتی ویروس خوبه نصب کنم ؟؟ که اپدیت افلاین داشته باشه و هم قوی باشه
سلام دوستان
انتی ویروس کاسپراسکای که داخل سایت p30world هست برای نصب خوبه.ایا با اینترنت اپدیت میشه یا مثل برنامه هایی که اورجینال نیستند مشکل اپدیت پیدا میکنه.کلا اگه نخوای پول اورجینال بدی چی پیشنهاد میکنید
با تشکر
شما از این لینک زیر که مستقیما از سایت کسپرسکی هست دانلود نمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله با اینترنت آپدیت میشه
نه مشکلی ندارد. خیالتون راحت
بنظرم لایسنس اصلی این کسپرسکی رو تهیه کنید بسیار بهتره
در صورت استفاده رایگان، آوست، آویرا و Qihoo هستن
بهمراه فایروال رایگان کومودو نصب کنید مناسبه براتون
آپدیت آفلاین دار ها:
آوست
آویرا
کومودو
بهترین ها:
کسپرسکی
امسی سافت
آوست
آویرا
ناد 32
دوست عزیز ممنون از راهنمایی
از لینکی که داده بودین دانلود کردم البته به صورت رایگان از بخشی که نوشته بود trial free البته فقط تا 30 روز نوشته بود اپدیت میشه بعد از اون باید اشتراک بگیری.البته چندتا سوال داشتم اول اینکه ایا درست دانلود کردم و همین مد نظرتون بود برای دانلود دوم اینکه در سایت p30world دو بخش برای کاسپر اسکای بود یک اینترنت سکورتی و دیگری مربوط به خود pc بود که از لینکی که داده بودین فقط اینترنت سکورتی برای دانلود وجود داشت ایا همین کفایت میکنه و سوم ایا بعد 30 روز امکان اپدیت هست یا میشه از طریق خود سایت کاسپر اسکای لایسنس اصلیش رو تهیه کرد چقدر باید هزینه کرد اگه بخوای لایسنس اصلی رو داشته باشی و تا چند روز اعتبار داره.
با تشکر
در حال حاضر کسپرسکی تو اسلایدهای صفحه اولش فقط اسم گارتنر را آورده و اینکه توسط اون لیدر شناخته شده.کسپر پارسال برای اولین بار بود که به عنوان لیدر توسط گارتنر شناخته شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)