تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 340 از 421 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اقا چند تا سوال
    ۱- ایا درسته یه دختری تو کم تر از یک هفته با یه پسر قرار بزاره و بره ببینتش؟(رابطه کلا کم تر از یک هفته هست مدتش)

بله کمتر هم ممکنه و درسته. البته بستگی به شرایط محیط زمان و خصوصیات اخلاقی طف داره.

۲-اگر از یکی بخواهید برید بیرون بعد بگه این هفته نمیتونم مثلا ۵ شنبه بیام با فلانی بیرونم بعد بهش میگید پس پنج شنبه هفته دیگه میگه نه پنج شنبه ها خوب نیست یه سری دلیل مثل این که ممکن هست مامان بابام زنگ بزنن بریم بیرون یا نمیدونم برنامه رو کنسل کنم پیش بیاد نه( اون طرفم هیچ کاری نداره کلا بیکاره تعداد روزایی که از خونه بیرون میره هم کلا تو این تابستون ۱۰ بار نشده کلا ادمی نیست که بیرون بری و ... باشه) اگر اینو بهتون بگه شما چه برداشتی میکنید ایا درسته بگیم میخواهد کلا شما رو پیچونه؟

نه نمی پیچونه شاید دلایل خاصی داره و یا شاید هم ترس داره از نزدیک شدن به شما باید اول براش آرامش ایجاد کنید.

۳- اگر کسی باهاتون شروع کنه لج و لج بازی و این داستانا و هم اعصاب شما رو خورد کنه هم خودشو چیکارش میکنید؟ چه رفتاری باهاش دارید؟

رفتار من معمولا سکوته و دعوت به آرامش با حرکات چهره و غیره اگر نشد رابطه متقابل البته اول جذبه تا طرف کمی جابجا بشه و گاردش باز شه.ببینی چند ورده حلاجه یه چی تو این مایه ها.بعد حجومی یا دفاعی رفتار کنی!

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

جمله آخرو آزادی هرجا می خوای بزاری و جمله زیبایی هست. اما اگر خواستی دائمی باشه بگو تو پیغام خصوصی راهنمایت کنم عزیز
    متن کوتاه نیست کوته فکر!!!

2. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

متن کوتاه نیست کوته فکر!!!
    این جملهه هنر دست tapatalk هست یه بار گذاشتم بعد دیگه یه از تاثیرات یه عضوی نشد برش دارم

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان من دل کسی را ب حرف نسنجیده ای شکوندم . که نباید اون حرف رو میگفتم .

حال دل طرف که شکسته رو چطور بدست بیارم . در ضمن طرف اشنای درجه 1 هست و مونث و سن بالایی داره .

موقع عذر خواهی چی بگم . که اون حرف رو نباید میزدم . کلا چطور دوباره خوشحالش کنم .

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

حال دل طرف که شکسته رو چطور بدست بیارم . در ضمن طرف اشنای درجه 1 هست و مونث و سن بالایی داره .

موقع عذر خواهی چی بگم . که اون حرف رو نباید میزدم . کلا چطور دوباره خوشحالش کنم .
    سلام

وقتی دیدید ایشون رو بعد از احوالپرسی معمول بگید که : راستی اون روز که در مورد .... حرف میزدیم میدونید؟ من بعدش با خودم فکر کردم که ای کاش این حرف رو نمیگفتم و ...قصدم اصلا ناراحت کردنتون نبود شما همیشه به من (ما/خانواده) لطف داشتید. لطفا به دل نگیرید و به کم تجربگی من ببخشید

(حالا یه بخشهایی رو با سلیقه و شرایط خودتون میتونید کم و زیادش کنید)

6. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

با توجه به اینکه سن بالایی دارن احتمالا متوجه شدند که حرف شما نسنجیده بوده و نه از سر عمد و سوء نیست.
    اگه شما تحت هر عنوانی معذرت خواهی کنید یا دوباره اون بحث رو پیش بکشید باعث میشه ایشون فکر کنن حتما حرف شما عمدی و با نیت بوده نه از روی سهو و خطا. پس اصلا به روی خودتون نیارید و در برخورد بعدی کاملا عادی رفتار کنید.

- - - Updated - - -

سلام

با توجه به اینکه سن بالایی دارن احتمالا متوجه شدند که حرف شما نسنجیده بوده و نه از سر عمد و سوء نیست.
    اگه شما تحت هر عنوانی معذرت خواهی کنید یا دوباره اون بحث رو پیش بکشید باعث میشه ایشون فکر کنن حتما حرف شما عمدی و با نیت بوده نه از روی سهو و خطا. پس اصلا به روی خودتون نیارید و در برخورد بعدی کاملا عادی رفتار کنید.

8. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    چه موقع میگن عرض کردید؟ یعنی جایی که میخواهیم رسمی حرف بزنیم باید همان طور که عرض کردید؟
    بگیم همان طور که گفتید ...رسمی نیست و خدومونی حساب میاد؟

10. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درود
    چه موقع میگن عرض کردید؟ یعنی جایی که میخواهیم رسمی حرف بزنیم باید همان طور که عرض کردید؟
    سلام عرض كرديد اصلا درست نيست!
    در مواقع رسمي بايد بگيد : همونطور كه فرموديد يا فرموده بوديد كه...

ولي در همين شرايط وقتي ميخوايد بگيد خودتون گفتيد بايد بگيد : خدمتتون عرض كنم كه يا خدمتتون عرض كردم كه يا عارضم خدمتتون كه

12. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود
    عرض کردن ضمیرش اول شخص هست و برمیگرده به خودتون مثلا: بنده عرض کردم، عرض دیگری ندارم.
    فرمودن و امر کردن ضمایرش دوم شخص و سوم شخص هستند وقتی شخص دیگری رو مخاطب قرار میدید باید از امر یا فرمایش استفاده کنید. مثلا: شما امر کردید. شما فرمودید، اوامر دگیری نیست؟ فرمایش دیگری ندارید؟
    یا وقتی شخص ثالثی رو مثلا: فلانی امر کردند. فلانی فرمودند.

در کل حواستون باشه هر دو حالت مودبانه دارند ولی عرض خودتون رو افتاده گرفتن هست و امر و فرمایش طرف مقابل رو بالا گرفتن.
    Last edited by Captain_America; 15-08-2015 at 13:08.

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

دوستان من فردی چاق هستم . بعضی مراسم ها میرم . یکی هست از خودم کوچکتره از نظر سنی . وقتی بعضی مهمونی ها دعوتیم . این یارو میاد کنار من میشینه . از قصد و از روی دشمنی

برای چاق تر شدن من دائما غذا میکشه و داخل ظرف من میریزه . با این کار من نمیتونم از داخل ظرف خودم دوباره غذا رو برگردونم به ظرف داخل سفره !!!! حال به این موجود نفهم که هر چی میگم گوش نمیده

چی بگم ؟ چه کلمه ای بگم که این نفهم دست از کارش برداره ؟!!! کم مونده دیگه درگیر بشم . ولی قبلش خواستم از دوستانم یه راهنمایی بگیرم .

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

دوستان من فردی چاق هستم . بعضی مراسم ها میرم . یکی هست از خودم کوچکتره از نظر سنی . وقتی بعضی مهمونی ها دعوتیم . این یارو میاد کنار من میشینه . از قصد و از روی دشمنی

برای چاق تر شدن من دائما غذا میکشه و داخل ظرف من میریزه . با این کار من نمیتونم از داخل ظرف خودم دوباره غذا رو برگردونم به ظرف داخل سفره !!!! حال به این موجود نفهم که هر چی میگم گوش نمیده

چی بگم ؟ چه کلمه ای بگم که این نفهم دست از کارش برداره ؟!!! کم مونده دیگه درگیر بشم . ولی قبلش خواستم از دوستانم یه راهنمایی بگیرم .
    اگر كنارتون ميشينه كه خيلي سادست! چاره اينه بار بعد كه براتون غذا اضافه كشيد با لحن خيلي خوب و صميمي همشو از بشقاب خودتون به بشقاب ايشون منتقل كنيد! يكبار كه اينكار رو انجام داديد متوجه ميشه

16. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •