تا 1.500 یک تبلت 10 اینچی به من معرفی کنید با تشکر
نه خیر دوست عزیز ایشون خواستن درباره پردازنده های موبایل اظهار نظری کنند و الا پردازنده اتم بکاررفته شده در فونپد هر چه باشه از پردازنده مدیاتک بکاررفته شده در ای۳۰۰۰ لنوو قویتره نرم افزارهای بنچمارک که قدرت سخت افزاری دستگاه رو اندازه میگیرند هم گویای این مساله هستند تقریباً در همه نرم افزارهای تست قدرت مثل Antutu و Geekbench فونپد بهتر از لنوو بوده.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Asus Memo Pad 10 Smart
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000
Samsung Nexus 10
Samsung Galaxy Tab 3 10.1
سلام
نظرتون در مورد این تبلت چیه
زودتر نظر بدین
Sony Xperia Tablet Z LTE
تبلت خوبیه ولی حالا که میتونی اینقدر هزینه کنی به نظرم بهتره iPad Air بگیری.
سلام دوستان...
من بین خرید ipad 3 . sony xperia s . huawei media pad10 link موندم.
لطفاً راهمایی کنید.
ipad 3 کارت SD بهش می خوره؟
باتشکر
سلام
از تبلت جدید lenovo 6000 خوشم اومده منتها در سایت خود شرکت IdeaTab S6000 اسم برده شده ولی در ایران Ideapad S6000 فروخته میشه.
کسی اطلاعی در این زمینه داره. کیفیت تبلت موجود تو ایران چطوره؟
با سلام دوستان.
بعد از مشاوره زیاد دوستان در همین تاپیک و بررسی های زیاد کا انجام دادم به دوتبلت نتیجه رسیدم بودجه نهایتا 750 تومان هست و صرفا 7 اینچ :
1- ASUS Fonepad 7
2- Asus Google Nexus 7 2012
طبق بررسی ها این دو تبلت قوی و خوب هستند بنده یک تبلت قوی برای اجرای عالی بازی ها و نرم افزار ها می خواهم نظر شما دوستان چیست ؟ ضمنا پایین سوالاتی دارم :
1- من 16 گیگ فون پد 7 اصلا بازارا ندیدم و قیمت ان چقدر است ؟
2- هر چه حافظه داخلی بالاتر بگیریم بهتر نیست ؟
3- اگر تبلت روت نکنیم میشه نرم افزار ها را به کارت حافظه انتقال داد ؟ چون من از روت خوشم نمیاد و یک تبلت چینی دارم کلا روت سیستم را قاطی میکنه !!
4- از تبلت Amazon kindle fire HDX توی بازار خبری نیست و این تبلت فوق العاده هست دوستان اطلاعاتی در مورد قیمت دارن؟
5- در کل ایا تا نزدیک عید برای خرید صبر کنم قیمت ها خیلی پایین تر میاد؟
6- من گزینه های دیگری مثل Asus Mempad HD7 و LENOVO ها مد نظرم بود اما سی پی یو انها MTK هست و توی این برنهای نااشنای چینی از این سی پی یو زیاد استفداه می کنند و هنگ و داغی زیاد دارد . ایا این سی پی یو ها خوب هستند یا در این برند ها متفاوت و نوعی دیگری هست؟
7- در اخر تبلت برای ماندگاری و قدرت بیشتر ایا سیم کارت خورش بهتر هست یا بدون سیم کارت یا فرقی نمی کند؟؟
اگر گزینه دیگری دوستان و راهنمایی دگری مد نظر هست راهنمایی کنند ممنون میشوم . با سپاس
همان نکسوس ۷ بهترین گزینه هست.
دوست عزیز من دارم این تبلتو.توجه به جزئیات خوبه اما خودتونو سر در گم نکنید.ideatap سری تبلت های لنوو هست و ideapad یکی از سریهای لپ تاپ های لنوو هست.در ضمن وقتی تو سایت رسمی شرکت همچین چیزی نیست یعنی همچین چیزی تولید نشده. حالا معلوم نیست تو کدوم سایت این اشتباه پیش اومده که اینا رو بجای هم نوشتن و بقیه هم کپی کردن از روش.جدای از تمام این مسایل من رفتم یه بار دیگه کارتن تبلت رو چک کردم تا با اطمینان پاسخ بدم.همون آیدیاتب بود.کاملش اینه
IdeaTap S6000-H. بازم اگ شک داری هنگام خرید روی کارتن تبلت (قسمت زیرین که نارنجی هست) یک برچسب زده که مشخصات کامل و سریال روش حک شده خودت یه چک بکن.درمورد کیفیتش هم توی یکی از تاپیک های همین تالار بحث کردم اونجا میتونید اطلاعات که نیاز دارید رو پیدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)