تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 340 از 598 اولاول ... 240290330336337338339340341342343344350390440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,391 به 3,400 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=fmpr;6346465]بچه ها دوستم 1900 منطقه 1 شده ... رفته پیش مشاور گفته به علوم پایه فک کن ... دور پزشکی و پلیمر و معماری و صنایع رو خط بکش

نه بابا...پارسال با این رتبه خیلی جاها قبول شدن....هرچند که امسال خیلی تغییرات زیاد بوده تو ظرفیتا ولی بعید می دونم با 1900 مجبور بشه به علوم پایه فکر کنه....پارسال با این رتبه شهرسازی و مواد دانشگاه تهران ، مهندسی شیمی علم و صنعت ، عمران نقشه خواجه نصیر ، هوافضا خواجه نصیر ، نرم افزار و سخت افزار بهشتی و .... رو قبول شدن!

2. 2 کاربر از AHRokal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

می گم وضعیت دانشگاه غیر انتفاعی چطوره؟
    اگه بخوام تهران قبول شم ارزش داره بزنم غیر انتفاعی؟
    شهریه ش واسه درسی مث گرافیک چقدره؟
    از پیام نور بهتره؟

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برو بچ یه سوال به نظرتون هوافضا مالک اشتر خوبه؟کلا دانشگاه مالک اشتر خوبه یا نه؟ آی تی صنعتی شیراز چطوره؟
    کسی مهندسی اپتیک ولیزر نبوده که بدونه بازار کار داره یا نه؟و اصلا فوق و دکترا داره؟
    الان شدیدا موندم بین هوافضای مالک و مکانیک باهنر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برو بچ یه سوال به نظرتون هوافضا مالک اشتر خوبه؟کلا دانشگاه مالک اشتر خوبه یا نه؟ آی تی صنعتی شیراز چطوره؟
    کسی مهندسی اپتیک ولیزر نبوده که بدونه بازار کار داره یا نه؟و اصلا فوق و دکترا داره؟
    الان شدیدا موندم بین هوافضای مالک و مکانیک باهنر!
    سلام
    من یک نکته در این زمینه عرض کنم:
    رشته هوافضا یکی از رشته هایی هست که دانشجوهای ایرانی نمیتونن در خارج(مثلا امریکا) ادامه تحصیل بدن. از طرفی دانشگاه مالک اشتر هم که وابسته به وزارت دفاع هست میشه قوز بالا قوز!
    رشته و دانشگاه هر دو خوبند ولی اگر از کسانی هستید که علاقه به ادامه تحصیل در خارج از کشور دارید قید هوافضای مالک رو بزنید.
    موفق باشی

6. 2 کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز!من امسال برای بار سوم کنکور دادم و امسال هم باید برم دانشگاه رتبم هم جوری شده که پیام نور قبولم!خواستم بدونم پیام نورراول از لحاظ فرهنگی چجوریه؟خیلی مهمه برای من!بعد از لحاظ علمی چجوریه؟میگن سخت میگیرن!دانشگاه پیام نور بد و مورد دار مثل ازاد رودهن داریم؟من که تهران هستم میتونم شهرستان رو بزنم؟ساعت تشکیل کلاساش تو هفته چجوریه؟با تشکر
    به کمکتون نیازدارم کسی نیست جواب بده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من دفتر چه 89 رو با 90 مقایسه کردم مثلا توی 89 صنعتی اصفهان روزانه 130 تا میگرفت که تعداد زنو مرد رو مشخص نکرده.در دفترچه 90 نود نفرو مگیرن 63 به 27 تیمم مردا تیم بانوانو سوسک کرده!حالا یه سوال اساسی اون موقع که چیزی از تعداد ننوشته نسبت زنها به مردا نصف و نصف بوده یا نه؟اگه اینطوری باشه امسال خانوما به شدت اوردوز میکنن بعد از نتایج!!!(دختره با 2000 میره ابرقو پسره با 20000 میره تهران)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یاضی:

یک: 4812
    دو:5494
    سه:5566

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من یکی از انتخابام مهندسی کشاورزیه ولی نمیدونم کشاورزی ریاضی اونی هست که من میخوام
    میخواستم بدونم از بین گرایشایی که ریاضی داره تو کدوم واقعا استینارو بالا میزنن میرن کشاورزی میکنن
    (منظورم اینه که مثل اقتصاد کشاورزی تئوری نباشه)
    من دفتر چه 89 رو با 90 مقایسه کردم مثلا توی 89 صنعتی اصفهان روزانه 130 تا میگرفت که تعداد زنو مرد رو مشخص نکرده.در دفترچه 90 نود نفرو مگیرن 63 به 27 تیمم مردا تیم بانوانو سوسک کرده!حالا یه سوال اساسی اون موقع که چیزی از تعداد ننوشته نسبت زنها به مردا نصف و نصف بوده یا نه؟اگه اینطوری باشه امسال خانوما به شدت اوردوز میکنن بعد از نتایج!!!(دختره با 2000 میره ابرقو پسره با 20000 میره تهران)
    نه اون موقع هرکس رتبهش پایینتر بود اولویت داشت اینکارم دقیقا به همین خاطر کردن و اگه با همین روال پیش برن دخترا باید برن کهنه بچه بشورن (مملکته داریم؟؟)

11. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه اون موقع هرکس رتبهش پایینتر بود اولویت داشت اینکارم دقیقا به همین خاطر کردن و اگه با همین روال پیش برن دخترا باید برن کهنه بچه بشورن (مملکته داریم؟؟)
    پس اینجوری برای بانوان شدیدا افتضاح میشه!!!
    بله!مملکت ماهی هم داریم!مللکت به این میگن مملکت مردسالار
    خداییشم خانوما فقط خیلی خیلی درس میخونن و جای پسرا رو اشغال میکنن ولی خلاقیت و پویایی ذهنیی رو که اونا دارن ندارن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علوم با مهندسی فرق زیادی دارند ... چیزی حدود 40 واحد شاید.
    توی علوم ریاضی خیلی مهمه .
    در واقع علوم کامپیوتر رشته ای بین نرم افزار و ریاضی کاربردیه.
    پیشنهاد که به خودت بستگی داره...
    ولی به نظرم اینا به ترتیب :
    نرم افزار
    سخت افزار
    علوم
    کاردانی

در ضمن علوم کامپیوتر توی خارج از ایران یکی از تاپ ترین رشته هاست .
    آقا در این ترتیب گزاری ، رشته فن‌آوری اطلاعات چه جوریاس؟
    دوستان شهرسازی چه جور رشته ایه؟ فوق لیسانسش رو می شه معماری رفت؟ راحته یا نه؟
    سوال منم هست. شهرسازی چه جوری رشته‌ایه؟ از نظر بازار کار و آینده و کاربردش در خارج از ایران...

در مورد عمران - نقشه برداری هم لطفاً یکم توضیحات بدین که وضعیت اون چه جوریاس....
    Last edited by SepehrR; 10-08-2011 at 00:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •